My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:To fajnie kochana, psiaki ze schroniska są najwierniejsze i najukochańsze
ja też jak dostałam psiaka to tydzień siedziałam z nim w domu, żeby matkę mu zastąpić
A ogólnie wszystko ok, wyniki dobre, żadnych bardzo uciążliwych dolegliwości, no i brzucho rośnie więc już spodnie specjalne musiała zakupić
No to się bardzo cieszę, że jest ok. Trzymaj tak dalej i nie przemęczaj się za bardzo, zwłaszcza z tą pracą. Oj jak mi się ubrania ciążowe (zwlaszcza kiecki) podobają
Sama najcześciech chodzę w dżinach, ale jak będę w ciąży przerzuce się na nie. A co!
Nasz Łatek ma około 6 lat i jest niesamowicie grzeczny. Swoje już podżył, mam nadzieję, ze z nami będzie szczęśliwy. Obiecałam już dziewczynom zdjęcie, ale się ociągam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 13:29
Malenq, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Niestety nieraz słyszalam o tym, ze w ciąży zęby "lecą". Ale to i taj dobrze, ze miałaś je w dobrej formie, w przeciwnym razie może jeszcze więcej musiałabyć się wycierpieć.
A nie dawali Ci żadnego znieczulenia podczas zabiegu prawda? Czy moze dostałaś? -
momo1009 wrote:No to się bardzo cieszę, że jest ok
. Trzymaj tak dalej i nie przemęczaj się za bardzo, zwłaszcza z tą pracą. Oj jak mi się ubrania ciążowe (zwlaszcza kiecki) podobają
Sama najcześciech chodzę w dżinach, ale jak będę w ciąży przerzuce się na nie. A co!
Nasz Łatek ma około 6 lat i jest niesamowicie grzeczny. Swoje już podżył, mam nadzieję, ze z nami będzie szczęśliwy. Obiecałam już dziewczynom zdjęcie, ale się ociągam
Łatek ładnie
A ja w pracy muszę chodzić w spodniach, a wiadomo nie będę 10 par kupować
-
Malenq wrote:momo nie wszystko miałam robione BEZ znieczulenia, wczoraj szczególnie, bo ostatnio to chociaż mroził, a wczoraj to tak na "żywca".....
Oj. To ja już schodzę z tematu, zebyś sobie nie musiała przypominać
********Gang 18+********
Płodzce we wrzesniu to beda choc zodiakalne blizniaki
justta, choco, choco, Tamka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wiecie co ja jak mnie sie rece trzesły jak po ten negatywnej becie robiłam test patrzyłam i płakałam
a jak zobaczyłam cień płakałam jeszcze bardziej
-
Smoczyca1 wrote:dawaj fotkę!!!
Łatek ładnie
A ja w pracy muszę chodzić w spodniach, a wiadomo nie będę 10 par kupować
. Imie Łatek dali mu jeszcze w schronisku, a że na nie reaguje (rok tam spędził), to zostało
. No z umaszczenia przypomina krowę więc pasuje
Na szczęście tylko z umaszczenia
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Wrzucę
. Imie Łatek dali mu jeszcze w schronisku, a że na nie reaguje (rok tam spędził), to zostało
. No z umaszczenia przypomina krowę więc pasuje
Na szczęście tylko z umaszczenia
momo1009 lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Malenqa współczuję z tymi zębami i to bez znieczulenia, biedna ty
Momo dawaj zdjęcia Łatka
Uwaga, to moja pierwsza próba wrzucenia gdzieś zdjęcia więc mogłam coś pokręcić
Ono jest ze schroniska jeszcze, było na stronie. Tutaj w pracy na kompie nie mam innych.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c28f5432f375539a.html********Gang 18+********
Biedroneczka83 wrote:aa dziś na obiadek ryż sos słodkokwasny i cycek z kuraka
Malenq lubi tę wiadomość
-
CZEŚĆ
BLONDIK kurde nie tak miało być, współczuję bardzo.
kurde też chciałam dopaść tą kurtkę z lidkla, ale niestety, byli lepsi ;-P
ZAKOCHANA mi test owu wyszedł jak byłam w ciąży a nie wiedziałam o tym jeszce , jakieś 3 dni przed @ tak, ze coś może jest na rzeczy...
ciekawe co u Blondik, miała iśc do szpitala, nie?
KOTKA PSOTKA gratulacje, heh, ale szybki ślub, nieźle, wszystkiego dobrego.