My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Płodzce we wrzesniu to beda choc zodiakalne blizniaki
i nawet bliźniaczo polubiłam twój wpis (nie mam pojęcia jak to zrobiłam)
Ania_84, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Hehe ja jestem bliźniak
i nawet bliźniaczo polubiłam twój wpis (nie mam pojęcia jak to zrobiłam)
justta lubi tę wiadomość
-
momo, na szczęście nie muszę jechać tych 250km.. przyjdzie pocztą
Dronka - może zrobie
justta - bardzo przyzwoityja mam już ledwie nad 10
(10,2)
dziś w pracy mieliśmy pożegnanie dziewczyn i zjadłam 2 ciasta (pyszne, upieczone, własnej roboty)i co? po 20min nie dość, że mnie przeczyściło, to jeszcze zwymiotowałam - dupa..a mdli mnie teraz tak, że szok!
Ania ja też bliźniakWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 13:59
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Malenqa dzięki za linka odnośnie tych sposobów na anemie, ja mam RBC 12,4 to jeszcze nie jest źle, ale jeść coś żelazowego można
a ty ile masz?
Momo prześliczna psina, zazdraszczam Ci
RBC to erytrocyty tak?
ale co lab to inne normy, u mnie w lab miałabyś powyżej normy hehehe
u mnie prawidłowe to od 3,7 mln/µl do 5,1 mln/µl, ja mam poniżej normy...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:RBC to erytrocyty tak?
ale co lab to inne normy, u mnie w lab miałabyś powyżej normy hehehe
u mnie prawidłowe to od 3,7 mln/µl do 5,1 mln/µl, ja mam poniżej normy... -
nick nieaktualnyJustta u mnie HGB jest poniżej normy również (przedział prawidłowy od 12 do 16)...więc czekam potulnie do poniedziałku, do wizyty....a na dzisiaj jeszcze naleśniki gryczane z syropem z buraka cukrowego (dopatrzyłam się w szafce, a też podobno jest dobrym nośnikiem żelaza) uhmmmm przynajmniej będzie smacznie:)
-
nick nieaktualnyniop dlatego już mógłby być poniedziałek....bo durne myśli w głowie heheheh
Konwalianka i podejrzewam, że i u mnie tak będzie:)
Kropka a ja dzisiaj odwrotnie, nosi mnie, chociaż źle się czuję, to ani chwili nie dałam rady poleżeć...
ciasto na naleśniki "odpoczywa"......ale Ania mi na zapiekany ryż z jabłkami narobiła ochoty...i jutro piątunio to już podejrzewam co będzie na deserek hehehehAnia_84 lubi tę wiadomość