My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa - ja co prawda nie mam bolu plecow ale odkad wyszedl mi pozytywny test to nie moge normalnie spac. Wczesniej spalam jak zabita, w tym cyklu to wlasnie mnie tez bardzo zastanowilo, bo spalam jak kamien i mialam dziwne sny. Ja w ogole dobrze sypiam ale w tym cyklu to bylo juz szczegolnie mocno. A teraz sypiam bardzo zle, nie moge zasnac, budze sie, jestem poddenerwowana, ide neichetnei do lozka bo wiem co bedzie. Wczoraj kupilam sobie melise. Troche chyba pomoglo. Najchetniej wypialabym z dwa kieliszki wina...
Bol piersi mi tez przeszkadza troche, bo jest to tez bardzo uciazliwe.LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej
Psotka, ogromne gratulacje!!!! szczescia na nowej drodze zycia
my tea bralismy cywilny w czerwcu a kosicelny w sierpniu. cywilny na 8 rano mielismy w czwartek
Nieukowa, u mnie w pracy tez taki przepis...ale w naszym oddziale wyrozumiali sa. za to w Oslo - masakra. serio sprawdzaja kazdego. kolezanka tablet nosila ze soba do biura
Zakochana, trzymam kciuki za niedzielne testowanie.
Malenqu, mam nadz..ze raz dwa podniesiesz to zelazo.
Ja w pierwszej ciazy mialma anemie i bralam zelazo. masakra. w drugiej ciazy lekarka tez chciala mi zapisac, ale ublagalam ja by poczekac troche. zaczelam jesc wiecej warzyw, owocow bogatych w zelazo i jakos sie udalo. w dolnej granicy bylo, ale nie musialm nic lykac. dzieki temu nie bylo zadnych sensacji ani w ciazy, ani (nie daj Boze) po porodzie
wczoraj mi hemoglobine badali, to mialam 12,7 lek. pow.,ze jest ok.
dzis moj mlodszy dziec mial wypadek w przedszkolu. przewrocil sie na rowerku i jakos przekoziolkowal, ze na przyczepce wyladowal i jeszcze tam sie uderzylon to ma co chwile jakies wypadki w tym przedszkolu
juz nawet szycie brody zaliczone....a dopiero rok tam chodzi...
-
Smoczyca1 wrote:A propo ciasta, ja poszłam wczoraj do koleżanki i kupiła mi tort bezowy u Sowy pyszota wielka, mówię Wam
Robiłam go kiedyś, jest przepyyyyyyszny. Mojej mamie tak smakował, ze co okazja tortowa to pyta czy zrobie ten bezowy.Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Smoczyca taki z orzechami włoskimi i daktylami?
Robiłam go kiedyś, jest przepyyyyyyszny. Mojej mamie tak smakował, ze co okazja tortowa to pyta czy zrobie ten bezowy. -
Psotka, LaRa ja rowniez od poczatku ciazy bardzo zle sypiam. potem w ciagu dnia jestem nieprzytomna i bez energii
Justta, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyteto sie moze dowiesz, kto u Ciebie mieszka
mi sie najpierw snilo, ze bedzie corka, potem ze syn (dluuugi i chudy byl i baaardzo spokojny - totalne przeciwienstwo 2 poprzednich) a teraz jakos niedawno, ze trojaczki urodzilam OMG 3 synow, w sumei to 5 mialamhehehe pewnie przez wielkosc mojego brzucha te 3 mi sie przysnily. juz nie da sie ukryc, ze w ciazy jestem. gratuluja w pracy
no i spojrzalam dzis na karte ciazy z 2 synem i zalamalam sie. te wage, ktora juz teraz osiagnelam z Leo dobilam dopiero w 19 tc!!!
Smoczyca1, justta lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Kotka, gratki
Twoja opowieść o ślubnym poranku jest rozbrajająca
Szczęścia dla Was!
To jeszcze cos wam powiem. Poszalam wlasnie na obiad do stolowki i jeadlam z dwojka znajomych (nie z pracy). I tak siedzimy, gadamy i kolezanka mowi " A powiedziec wam nowine?" I costam powiedziala o pracy. Na to ja " To ja tez wam powiem nowine, wyszlam dzisiaj za maz"Ich mina bezcenna
Malenq, Kropka_1, konwalianka, Tamka, justta, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Arienka - cudo
Co do naszego weekendu to chociaż tak próbujemy sobie rekompensować brak normalnego urlopu (minimum tydzień) od dwóch lat... Też tak rozmawiamy, że w tym całym zmęczeniu, stresie możliwe, że nasza walka ma ograniczone możliwości... -
nick nieaktualnysmoczyca może to nic złego...ale suplementacja żelazem jest..."upierdliwa"?
trzeba to robić dużo wcześniej niż się zje śniadanie, sprzyja zaparciom (a w ciąży i tak one dolegają)...i mogę się nasilać mdłości itp.
JUSTTA bardzo bardzo moce kciuki i z niecierpliwością czekamy na wieści:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 14:56
justta lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:smoczyca może to nic złego...ale suplementacja żelazem jest..."upierdliwa"?
trzeba to robić dużo wcześniej niż się zje śniadanie, sprzyja zaparciom (a w ciąży i tak one dolegają)...i mogę się nasilać mdłości itp. -
dziękuję za mile słowa o moim piesiu.....
kurde dziołszki ale ja mam packmana ostatnio, po tej owulacji, non stop jestem głodna, ba nawet w nocy się budzę z głodu, nie wiąże tego w owulką ale dziwne to strasznie.... brzuch mam wzdęty, coraz większy a jeść mi się chce masakrycznie ....... boje się że się strasznie spasęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
No taki znak czasów chyba, że teraz dozór policyjny nad wszystkim. Ale kiedyś było inaczej, straszliwie się atmosfera zepsuła jak nagle kierownicy zaczęli wszystkiego pilnować i czepiać się na maksa. Boimy się kiedy podsłuchy w kiblach założą bo już teraz pilnują każdego wydanego grosza na odczynniki albo ludziom odmowy np. na zakup okularów wystawiają, mimo że te beznadziejne stare monitory i mikroskopy wzrok psują ;/
Ariena wspaniały spanielek
Tamka, trzymam kciukiZdjęcie zrób!
-
Arienna wrote:dziękuję za mile słowa o moim piesiu.....
kurde dziołszki ale ja mam packmana ostatnio, po tej owulacji, non stop jestem głodna, ba nawet w nocy się budzę z głodu, nie wiąże tego w owulką ale dziwne to strasznie.... brzuch mam wzdęty, coraz większy a jeść mi się chce masakrycznie ....... boje się że się strasznie spasę
wow jaki ty masz piekny skok! -
PsotkaKotka wrote:wow jaki ty masz piekny skok!
wykresy mam piękne ale niestety póki co bezowocne
chociaż cykle mam każdy inny, ostatni był bolesny i pełen objawów, ten w sumie to objawy są ale bardzo słabe, w sumie można by było ich nie zaznaczać
tylko czuje się jakby przeziębiona, nic mi nie jest a czuję się jakaś jakby choraWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:08