My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:przede wszystkim więcej mrugać!!!
a okulary nosisz?
Noszę soczewki.
Oczy to mnie nawet nie tyle szczypią, co czuję w nich ciśnienie... ale to chyba na @ bo własnie dostałamChoć i tak niczego innego si nie spodziewałam, więc lepiej że już jest.
A teraz najlepsze, kolejna owulka wypada w moje urodziny, a @ przypada na dzień po naszej rocznicy ślubu
. Zatem złamię zasadę i zastestuję 23.09. Jeśli są jakieś listy to pięknie proszę o zapisanie mnie
konwalianka, justta lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Zgredka a powiedz mi Twój piesio rodowodowy? i ile ma lat? bo jeszcze parę lat temu soboli w Polsce bardzo mało było, a ciekawa jestem, może są rodziną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:12
-
nick nieaktualny
-
TESTUJĄCE Z GANGU:
31.08 - Katjaa
02.09 - Kasica
04.09 - Choco
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
10.09 - Mari
23.09 - Momo1009
xx.09 - Asha
xx.09 - Kropka_1
xx.09 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
xx.xx - Anuśka
xx.xx - Anastazjaaa
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemnikiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:25
-
własnie odbrlam wynik imeza.. bo na testosteron wolny i DHAS-S szeka sie kilka ni
i o dziwo ..jakie moje zdziwienie ze.. testosteron u meza wolny jest w normie ..
a ten ogolny obnizoy .. teraz to juz nic nie rozumiem ;/ -
momo1009 wrote:Dziękuję
A co oznacza 18.08 u Smarty? Ona wtedy testowała? I wogóle gdzie jest Smarta?? Bo ja sie z nią "widziałam" ostatnio chyba przed Egiptem
ja w sumie sie waham, bo OF mi wyznaczyło @ na 4-go ale to będzie dopiero 11dpo więc nie wiem kiedy testować, jeszcze zobaczęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:27
-
Ania_84 wrote:własnie odbrlam wynik imeza.. bo na testosteron wolny i DHAS-S szeka sie kilka ni
i o dziwo ..jakie moje zdziwienie ze.. testosteron u meza wolny jest w normie ..
a ten ogolny obnizoy .. teraz to juz nic nie rozumiem ;/
Kurcze, czyli jeden parametr ok - do dobrze.. Pytanie co lekarz na to powie
********Gang 18+********
beszka wrote:dzis moj mlodszy dziec mial wypadek w przedszkolu. przewrocil sie na rowerku i jakos przekoziolkowal, ze na przyczepce wyladowal i jeszcze tam sie uderzyl
on to ma co chwile jakies wypadki w tym przedszkolu
juz nawet szycie brody zaliczone....a dopiero rok tam chodzi...
No niby dziecię ruchliwe ciężko upilnować, ale czy jednak takie rzeczy powinny się w przedszkolu dziać nagminnie?
********Gang 18+********
TESTUJĄCE Z GANGU:
31.08 - Katjaa
02.09 - Kasica
04.09 - Choco
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
10.09 - Mari
23.09 - Momo1009
27.09 -Biedroneczka83
xx.09 - Asha
xx.09 - Kropka_1
xx.09 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
xx.xx - Anuśka
xx.xx - Anastazjaaa
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki -
Malenq wrote:smoczyca może to nic złego...ale suplementacja żelazem jest..."upierdliwa"?
trzeba to robić dużo wcześniej niż się zje śniadanie, sprzyja zaparciom (a w ciąży i tak one dolegają)...i mogę się nasilać mdłości itp.
JUSTTA bardzo bardzo moce kciuki i z niecierpliwością czekamy na wieści:) -
Arienna wrote:Zgredka a powiedz mi Twój piesio rodowodowy? i ile ma lat? bo jeszcze parę lat temu soboli w Polsce bardzo mało było, a ciekawa jestem, może są rodziną
Nie jest rodowodowy, nie chcialam takiegi. Moja jest spod Lodzi. Moj chcial ja rozmnazac w lipcu, ale tak zakrecilam, ze nie udalo sie -
nick nieaktualny
-
Wpisuję się i ja:
TESTUJĄCE Z GANGU:
31.08 - Katjaa
02.09 - Kasica
04.09 - Choco
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
09.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
23.09 - Momo1009
27.09 -Biedroneczka83
xx.09 - Asha
xx.09 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
xx.xx - Anuśka
xx.xx - Anastazjaaa
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki -
Ech. Ja po wizycie. Generalnie dostalam opr. od doktorka ze za szybko sie poddaje ize mam dac na luz to sie doczekam ciazy... Zlecil mi dla mojego spokoju toxo i prolaktyne i kazal przyjsc za pol roku ;/
Ech, dobrze ze chociaz cytologie mam odwalona na nfz. Teraz pytanie, czekac czy szukac innego lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:41
-
nick nieaktualnyszukać innego lekarza............to jest Wasz 15 cykl starań tak????
jestem dobrym przykładem tego, że źle się "przywiązywałam" do lekarzy i ich opinii...za długo wierzyłam w "tą opiernicz"....
jak masz mega zaufanie do swojego lekarza - jak długo u Niego jesteś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:51
-
Nieukowa wrote:Ech. Ja po wizycie. Generalnie dostalam opr. od doktorka ze za szybko sie poddaje ize mam dac na luz to sie doczekam ciazy... Zlecil mi dla mojego spokoju toxo i prolaktyne i kazal przyjsc za pol roku ;/
Ech, dobrze ze chociaz cytologie mam odwalona na nfz. Teraz pytanie, czekac czy szukac innego lekarza?
wiesz co ja powiem. Czekac
. Ale tez nie za dlugo.
-
zgredka wrote:Nie jest rodowodowy, nie chcialam takiegi. Moja jest spod Lodzi. Moj chcial ja rozmnazac w lipcu, ale tak zakrecilam, ze nie udalo sie