My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:no właśnie, racja, że w głowie
tylko, że ja akurat zaszłam w cyklu, gdzie kompletnie się już podłamałam..
Choco: nie chcę Ci wciskać maniany, że to wcześnie itd, ale ja też jakieś dziwne śluzy miałam, a 9 dzień to wcale nie tak wcześnie
Nieukowa pewnie że idź do innego lekarza. Na pewno nie zaszkodzi a czasami inne spojrzenie na sprawę dużo daje. Ja się ociągałam z wizytą u innego lekarza i teraz żałuję że tyle czekałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 18:37
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Anastazja to nie plamienie, tylko biały kremowy śluz, ale ja takiego nigdy nie miałam, po owu zawsze był wodnisty albo wcale.
no właśnie, może coś to znaczyć... acz nie chcę dawać nadziei..
ja zaraz zbieram się na aerobik (dla emerytów) -
Hejka my już po wizycie
maluszek ruszał rączkami i nóżkami i uciekał jak chciała tętno sprawdzać, ale udało się i serduszko biło 144/min. Wszystkie wymiary zgadzają się z tygodniem ciąży więc jest ok i sobie rośnie maluszek
wyniki mam wszystkie super więc teraz same witaminki już mam brać, luteina w odstawkę. Następne badanie, połówkowe 25 września, może wtedy dowiemy się czy chłopczyk czy dziewczynka
tak się cieszę że wszystko ok, a był ze mną M i pierwszy raz widział dzidzika na żywo jak skacze
Nieukowa idź do innego lekarza na konsultacje, zobaczysz co powie
Tamuś ja mam już brzuszek ale dopiero niedawno się pojawiłWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 19:09
Malenq, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Biedroneczko czasami jak się popłacze, to aż lepiej się robi, to tak na zdrowie wychodzi
ja mam tak przynajmniej że robi mi się lżej
dokładnie jajkoś zeszło ze mnie napięcie i wróciła chęć do kolejnego cyklujustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:LaRa - ja co prawda nie mam bolu plecow ale odkad wyszedl mi pozytywny test to nie moge normalnie spac. Wczesniej spalam jak zabita, w tym cyklu to wlasnie mnie tez bardzo zastanowilo, bo spalam jak kamien i mialam dziwne sny. Ja w ogole dobrze sypiam ale w tym cyklu to bylo juz szczegolnie mocno. A teraz sypiam bardzo zle, nie moge zasnac, budze sie, jestem poddenerwowana, ide neichetnei do lozka bo wiem co bedzie. Wczoraj kupilam sobie melise. Troche chyba pomoglo. Najchetniej wypialabym z dwa kieliszki wina...
Bol piersi mi tez przeszkadza troche, bo jest to tez bardzo uciazliwe.
lubie ten wpis tylko dlatego ze cierpimy na to samonic pozatym ;( az sie boje dzisiejszej nocy...
-
Justta świetne niusy
Cieszę się że wszystko ok
Bedronka ja od kiedy mierzę z doskoku (jak mi się przypomni) to jestem luźniutka jak guma w majtach... Zero spiny
Blondik chyba potrzebuje troche czasu...konwalianka, LaRa, justta lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki
Anastazja płeć jest nam obojętna, tylko, żeby było zdrowe i szczęśliwie przyszło na świat ;-)a mój M już się nie może doczekać jazdy "mercedesem klasy W"Tamka, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki mykam...oczka się zamykają same...myślałam, że jak odpocznę godzinkę to posiedzę dłużej...ale nic z tego....śpiąca jestem...hehehe razem z kurami przyszło się chodzić spać
buziaki i dobrej, spokojnej nocy...
ps. Groszku no to jak chłopiec i dziewczynka, to będziecie w przyszłości zabieg mielimoje dwie kotki przez to przeszły i teraz jest spokój:) ale jak one tam w kotłowni/piwnicy same wytrzymają??? będziecie mieli koncert w nocy... bidulki....
-
Malenq wrote:Dziewczynki mykam...oczka się zamykają same...myślałam, że jak odpocznę godzinkę to posiedzę dłużej...ale nic z tego....śpiąca jestem...hehehe razem z kurami przyszło się chodzić spać
buziaki i dobrej, spokojnej nocy...
ps. Groszku no to jak chłopiec i dziewczynka, to będziecie w przyszłości zabieg mielimoje dwie kotki przez to przeszły i teraz jest spokój:) ale jak one tam w kotłowni/piwnicy same wytrzymają??? będziecie mieli koncert w nocy... bidulki....
A w przyszłości Miuriel trzeba będzie wysterylizować, bo się faktycznie nie ogarniemy
Śpij sobie na zdrowie...Ja też bym chętnie już poszła lulu ale muszę popracować troszku
-
justta wrote:Dzięki dziewczynki
Anastazja płeć jest nam obojętna, tylko, żeby było zdrowe i szczęśliwie przyszło na świat ;-)a mój M już się nie może doczekać jazdy "mercedesem klasy W" -
Nieukowa powiem jedno.. mi znajomy lekarz powiedzial janso.. jelsi leczysz sie u gin i pod jego opieka nie zachodzisz przez pół roku to czas najwyzszy skonsultowac sie z innym.. a po piwerwsze zrobic badania..
teraz zaluje z enie posluchalam wtedy kolegi ;/ 3 miesiace wczesniej bym ie zjarnela co jest nie tak ;/
Ana ciesze sie ze nas tu odwiedzilas
a mnie suty naprzaja jak cholra od wczoraj
ostatnio wyczytalam. na forum i podobn to powiedzial nie jeden lekarz ze jak nas boli lewy jajnik to znaczy ze owulka jest z prawegobo tak promieniuja
Malenq lubi tę wiadomość