X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    no właśnie, racja, że w głowie
    tylko, że ja akurat zaszłam w cyklu, gdzie kompletnie się już podłamałam..
    Choco: nie chcę Ci wciskać maniany, że to wcześnie itd, ale ja też jakieś dziwne śluzy miałam, a 9 dzień to wcale nie tak wcześnie ;-)
    Teraz to już na pewno do czwartego nie wytrzymam z testowaniem :-P

Nieukowa pewnie że idź do innego lekarza. Na pewno nie zaszkodzi a czasami inne spojrzenie na sprawę dużo daje. Ja się ociągałam z wizytą u innego lekarza i teraz żałuję że tyle czekałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 18:37

**********************Gang 18+***********************
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Anastazja to nie plamienie, tylko biały kremowy śluz, ale ja takiego nigdy nie miałam, po owu zawsze był wodnisty albo wcale.

no właśnie, może coś to znaczyć... acz nie chcę dawać nadziei..

ja zaraz zbieram się na aerobik (dla emerytów)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka my już po wizycie ;-) maluszek ruszał rączkami i nóżkami i uciekał jak chciała tętno sprawdzać, ale udało się i serduszko biło 144/min. Wszystkie wymiary zgadzają się z tygodniem ciąży więc jest ok i sobie rośnie maluszek ;-) wyniki mam wszystkie super więc teraz same witaminki już mam brać, luteina w odstawkę. Następne badanie, połówkowe 25 września, może wtedy dowiemy się czy chłopczyk czy dziewczynka ;-) tak się cieszę że wszystko ok, a był ze mną M i pierwszy raz widział dzidzika na żywo jak skacze ;-)

Nieukowa idź do innego lekarza na konsultacje, zobaczysz co powie

Tamuś ja mam już brzuszek ale dopiero niedawno się pojawił ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 19:09

Malenq, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Anastazja to nie plamienie, tylko biały kremowy śluz, ale ja takiego nigdy nie miałam, po owu zawsze był wodnisty albo wcale.

aaa to tymbardziej daje powód aby wierzyć że się udało ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham i ja
    Anuśka kochana wiesz ja chyba wezme z ciebie przykład z tym mierzeniem hehehe
    tez jakoś mi dziś dziwnie poryczałąm sie jak bóbr dzisiaj i jest mi lepiej chyba emocje musiały ze mnie zejść

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pisałam smsa do Blondi ale cisza :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko czasami jak się popłacze, to aż lepiej się robi, to tak na zdrowie wychodzi ;-) ja mam tak przynajmniej że robi mi się lżej ;-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Biedroneczko czasami jak się popłacze, to aż lepiej się robi, to tak na zdrowie wychodzi ;-) ja mam tak przynajmniej że robi mi się lżej ;-)

dokładnie jajkoś zeszło ze mnie napięcie i wróciła chęć do kolejnego cyklu

justta lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ale się cieszę z dobrych wieści i aż łza mi napłynęła, na wspomnienie jak mój A. był pierwszy raz ze mną i widział dzidzię...naprawdę malutka cieszę się...serce jak dzwon:)

justta lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    LaRa - ja co prawda nie mam bolu plecow ale odkad wyszedl mi pozytywny test to nie moge normalnie spac. Wczesniej spalam jak zabita, w tym cyklu to wlasnie mnie tez bardzo zastanowilo, bo spalam jak kamien i mialam dziwne sny. Ja w ogole dobrze sypiam ale w tym cyklu to bylo juz szczegolnie mocno. A teraz sypiam bardzo zle, nie moge zasnac, budze sie, jestem poddenerwowana, ide neichetnei do lozka bo wiem co bedzie. Wczoraj kupilam sobie melise. Troche chyba pomoglo. Najchetniej wypialabym z dwa kieliszki wina...
    Bol piersi mi tez przeszkadza troche, bo jest to tez bardzo uciazliwe.

lubie ten wpis tylko dlatego ze cierpimy na to samo :( nic pozatym ;( az sie boje dzisiejszej nocy...

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa gratuluje wizyty:)

ja zaraz zabieram młodego do kąpieli i spanie..a ja zapewne położę się z książką

justta lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta świetne niusy :) Cieszę się że wszystko ok :) Bedronka ja od kiedy mierzę z doskoku (jak mi się przypomni) to jestem luźniutka jak guma w majtach... Zero spiny :)
    Blondik chyba potrzebuje troche czasu...

konwalianka, LaRa, justta lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Hejka my już po wizycie ;-)
    super wieści :)

a co byście chcieli chłopca czy dziewczynkę?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki ;-)
    Anastazja płeć jest nam obojętna, tylko, żeby było zdrowe i szczęśliwie przyszło na świat ;-)a mój M już się nie może doczekać jazdy "mercedesem klasy W"

Tamka, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki mykam...oczka się zamykają same...myślałam, że jak odpocznę godzinkę to posiedzę dłużej...ale nic z tego....śpiąca jestem...hehehe razem z kurami przyszło się chodzić spać :-/
    buziaki i dobrej, spokojnej nocy...

ps. Groszku no to jak chłopiec i dziewczynka, to będziecie w przyszłości zabieg mieli :-/ moje dwie kotki przez to przeszły i teraz jest spokój:) ale jak one tam w kotłowni/piwnicy same wytrzymają??? będziecie mieli koncert w nocy... bidulki....

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dziewczynki mykam...oczka się zamykają same...myślałam, że jak odpocznę godzinkę to posiedzę dłużej...ale nic z tego....śpiąca jestem...hehehe razem z kurami przyszło się chodzić spać :-/
    buziaki i dobrej, spokojnej nocy...

ps. Groszku no to jak chłopiec i dziewczynka, to będziecie w przyszłości zabieg mieli :-/ moje dwie kotki przez to przeszły i teraz jest spokój:) ale jak one tam w kotłowni/piwnicy same wytrzymają??? będziecie mieli koncert w nocy... bidulki....
    Już co chwilę tam latamy je pocieszać, niestety nie można ich dotykać :( A w przyszłości Miuriel trzeba będzie wysterylizować, bo się faktycznie nie ogarniemy :)
    Śpij sobie na zdrowie... :) Ja też bym chętnie już poszła lulu ale muszę popracować troszku ;)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam młodego kąpać i utulić do snu do jutra

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Dzięki dziewczynki ;-)
    Anastazja płeć jest nam obojętna, tylko, żeby było zdrowe i szczęśliwie przyszło na świat ;-)a mój M już się nie może doczekać jazdy "mercedesem klasy W"
    oczywiście dla każdego rodzica zdrowie dziecka najważniejsze ale nie masz choć troszeczkę nadziei na chłopca lub dziewczynkę nawet tyci tyci

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka: Miuriel??
    toż tego nie da się wypowiedzieć... kurcze otworzyłam ogóra kiszonego, bo robiliśmy w weekend i to zupełnie nie mój smak..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa powiem jedno.. mi znajomy lekarz powiedzial janso.. jelsi leczysz sie u gin i pod jego opieka nie zachodzisz przez pół roku to czas najwyzszy skonsultowac sie z innym.. a po piwerwsze zrobic badania.. :)
    teraz zaluje z enie posluchalam wtedy kolegi ;/ 3 miesiace wczesniej bym ie zjarnela co jest nie tak ;/

Ana ciesze sie ze nas tu odwiedzilas :)

a mnie suty naprzaja jak cholra od wczoraj
    ostatnio wyczytalam. na forum i podobn to powiedzial nie jeden lekarz ze jak nas boli lewy jajnik to znaczy ze owulka jest z prawego :P bo tak promieniuja :D

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1807 1808 1809 1810 1811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ