My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUuuu Asha współczuję....zobaczę jak mój organizm na nią zareaguje....to dopiero pierwszy dzień....
Nieukowa to poszukaj opinii drugiego gina...bo ja uważam że 15 cykli to nie fast food, to nie jest mega fast....
a jaką diagnozę Ci postawił???
Biedra 3mam mocno kciuki za proroczy sen:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 07:25
-
Ania poleczki fajne
ja mam podobne cargo w domu ale mniejsze.
Malenq pokrzywa jest fajna, tez czasem pijam, na zmiane z mieta i melisa. Nie sam napar tylko jako dodatek do herbaty
Jakos dzis u mnie pozytywnie. Spina mnie opuscila, moze ten @ bedzie bez ryczenia w poduszkeMalenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ze jestem zdrowa i maz tez. Sperma ok, tarczyca ok, krew i mocz ok. Jest owulacja, cykle regularne i pozostalo nam tylko czerpac radosc z seksu bo dopiero 5 cykl od poronienia wiec jest szansa.I ze o nieplodnosci idiopatycznej mowi sie po pelnych 2 latach.
-
kochane ja chyba tez wypłakałam juz wszystko i chce teraz juz tylko radość czarpac z sexu
do tego @ mnie zaskakuje bo nie musiałam leków przeciwbólowych brac pierwszy raz i wogóle nie zalewa mnie tak strasznie jak zawsze 2-3 dniaNieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta
Wyspałam się.. O dziwo psiątka same w kotłowni poszły grzecznie spać i dopiero o 6rano zaczęły piszczeć. Okazało się że chcą kupkę
Ania szafka super ja też mam taką cargo tylko małą na przyprawy i jest super chciałabym takich więcej
Asha Twoja tempka bardzo mi się podoba
Biedronka oby sen był proroczyJa też mam dwie ostatnie @ bezbolesne i krótkie jakieś... Nie wiem skąd to się wzięło ale taki stan rzeczy mi odpowiada. Zawsze strasznie cierpiałam a teraz mam relax
-
Anuśka wrote:Hej dziewczęta
Wyspałam się.. O dziwo psiątka same w kotłowni poszły grzecznie spać i dopiero o 6rano zaczęły piszczeć. Okazało się że chcą kupkę
Ania szafka super ja też mam taką cargo tylko małą na przyprawy i jest super chciałabym takich więcej
Asha Twoja tempka bardzo mi się podoba
Biedronka oby sen był proroczyJa też mam dwie ostatnie @ bezbolesne i krótkie jakieś... Nie wiem skąd to się wzięło ale taki stan rzeczy mi odpowiada. Zawsze strasznie cierpiałam a teraz mam relax
dokłądnie ja tez teraz mam spokój relax aż dziwnie ilość jest optymalna codziennie heheh oby już sie konczyła myśle ze w poniedziałek juz bedzie po wszystkim -
nick nieaktualnyNieukowa uhmmmmm ale może jednak idź po 2gą opinię i relaksik...niech kortyzol (stres) nie blokuje Ci już nic więcej:)
Groszku to świetna wiadomość, że psiaki wyspać się dały....
no ja ostatni okres w kwietniu też miałam taki najmniej bolesny ze wszystkich.... -
Ja nie chce jakoś sie nastawiać bo potem bardziej boli a nadzieje mam
i plan taki jak sie uda dziś kupić soje do od jutra zaczynam brac ale jak nie to trudno kupie magnez z B6 i kwas foliowy , małżowi najwyzej dokupie men mag i już
w razie czego w nastepnym miechu skocze na USG i na prywatną wizyte do dobrego GinaMalenq lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Nieukowa to Twój gin mówi to samo co lekarze w Norwegii
Azja, nie widzę Twojego wykresu, ale baaardzo baaardzo trzymam kciuki. A skoro piszesz ze chcesz by @ już przylazla by sie nie przyciągało, to trzymam (chociaż mam cicha nadz ze nie przyjdzie przez kolejne miesiące)
Malenq ja tez lepiej sypiam teraz bez mężaprzeniosłam sie do sypialni gościnnej. Jemu tez lepiej samemu, bo ciagle go budzilam w nocy przez mdłości
a on jeszcze do dzieci wstaje i pobudka przed 6 by siebie do pracy wyszukiwać a maluchy do przeszkolą.
Elektrycy u nas i net tylko w tel działa. Niecierpie z niego pisaćwczoraj budowlańcy jakis kabel przecięli. Po 2 godz zorientowaliśmy sie ze zamrażarka nie ma prądu
-
hej z rana, ja już w pracy..
jak tam zakochana? testowałaś?
Asha a nie myślałaś o teście?
dzisiaj śniły mi się obie Anie z tego forumnie pytajcie o co chodziło, ale na bank z nimi mieszkałam w akademiku (?!) i na bank nadal starałyśmy się o dziecko, choć żadnego faceta w moim śnie nie widziałam
Malenq, Zakochana lubią tę wiadomość
-
Asha, udalo mi sie wejsc an Twoj wykres. ladny skok dzisiaj,a le moze faktycznie to za sprawa, tego czegos co zaczelas brac. nie mam pojecia jak to dziala...pisza gdzies, ze moze zaburzyc 2 face?
mi np. leki na alargie przesunely owu, ale to ponoc norma przy ich stosowaniu -
Biedroneczka83 wrote:kurcze to niech już przyłazi Asha no postrasz ją troche
bo mi uciekasz w cyklu
No wiem wlasnie, ze gonisz przede mnaja ja cisne jak moge
brzuch mnie juz naparza dzisiaj konkretnie wiec jest nadzieja tylko ta cholerna szyja nie chce sie otworzyc
oj rece mi opadaja, cierpliwosc trace