X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu Asha współczuję....zobaczę jak mój organizm na nią zareaguje....to dopiero pierwszy dzień....
    Nieukowa to poszukaj opinii drugiego gina...bo ja uważam że 15 cykli to nie fast food, to nie jest mega fast....
    a jaką diagnozę Ci postawił???

Biedra 3mam mocno kciuki za proroczy sen:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 07:25

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania poleczki fajne :) ja mam podobne cargo w domu ale mniejsze.

Malenq pokrzywa jest fajna, tez czasem pijam, na zmiane z mieta i melisa. Nie sam napar tylko jako dodatek do herbaty :)

Jakos dzis u mnie pozytywnie. Spina mnie opuscila, moze ten @ bedzie bez ryczenia w poduszke :)

Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze jestem zdrowa i maz tez. Sperma ok, tarczyca ok, krew i mocz ok. Jest owulacja, cykle regularne i pozostalo nam tylko czerpac radosc z seksu bo dopiero 5 cykl od poronienia wiec jest szansa.I ze o nieplodnosci idiopatycznej mowi sie po pelnych 2 latach.

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w sumie, jesli wyniki badan obojga sa ok, to czego sie jeszcze doszukiwac poza stresem?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ja chyba tez wypłakałam juz wszystko i chce teraz juz tylko radość czarpac z sexu

do tego @ mnie zaskakuje bo nie musiałam leków przeciwbólowych brac pierwszy raz i wogóle nie zalewa mnie tak strasznie jak zawsze 2-3 dnia :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta :) Wyspałam się.. O dziwo psiątka same w kotłowni poszły grzecznie spać i dopiero o 6rano zaczęły piszczeć. Okazało się że chcą kupkę :) Ania szafka super ja też mam taką cargo tylko małą na przyprawy i jest super chciałabym takich więcej :)
    Asha Twoja tempka bardzo mi się podoba :)
    Biedronka oby sen był proroczy :) Ja też mam dwie ostatnie @ bezbolesne i krótkie jakieś... Nie wiem skąd to się wzięło ale taki stan rzeczy mi odpowiada. Zawsze strasznie cierpiałam a teraz mam relax :)

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej dziewczęta :) Wyspałam się.. O dziwo psiątka same w kotłowni poszły grzecznie spać i dopiero o 6rano zaczęły piszczeć. Okazało się że chcą kupkę :) Ania szafka super ja też mam taką cargo tylko małą na przyprawy i jest super chciałabym takich więcej :)
    Asha Twoja tempka bardzo mi się podoba :)
    Biedronka oby sen był proroczy :) Ja też mam dwie ostatnie @ bezbolesne i krótkie jakieś... Nie wiem skąd to się wzięło ale taki stan rzeczy mi odpowiada. Zawsze strasznie cierpiałam a teraz mam relax :)

dokłądnie ja tez teraz mam spokój relax aż dziwnie ilość jest optymalna codziennie heheh oby już sie konczyła myśle ze w poniedziałek juz bedzie po wszystkim :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa uhmmmmm ale może jednak idź po 2gą opinię i relaksik...niech kortyzol (stres) nie blokuje Ci już nic więcej:)

Groszku to świetna wiadomość, że psiaki wyspać się dały....

no ja ostatni okres w kwietniu też miałam taki najmniej bolesny ze wszystkich....

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze psiaki przespały noc :) a kiedy już bedzie mozna je tulic macie jeszcze jakąś wzyte u weta??

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chce jakoś sie nastawiać bo potem bardziej boli a nadzieje mam
    i plan taki jak sie uda dziś kupić soje do od jutra zaczynam brac ale jak nie to trudno kupie magnez z B6 i kwas foliowy , małżowi najwyzej dokupie men mag i już :)
    w razie czego w nastepnym miechu skocze na USG i na prywatną wizyte do dobrego Gina

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wicie co bo tem menmag ma tez cynk to chyba bedzie na zmiane brał jeden dzien salfazin a jeden menmag :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.e-zikoapteka.pl/19701,cyclodynon-prefemin-40mg-30tabl-.html

wynalazłam cuś takiego hmm podobne do castagnusa moze którejś z was sie przyda

ja chyba nie bede mieszać bo raczej cykle mam regularne jak nigdy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Nieukowa to Twój gin mówi to samo co lekarze w Norwegii ;)

Azja, nie widzę Twojego wykresu, ale baaardzo baaardzo trzymam kciuki. A skoro piszesz ze chcesz by @ już przylazla by sie nie przyciągało, to trzymam (chociaż mam cicha nadz ze nie przyjdzie przez kolejne miesiące ;) )

Malenq ja tez lepiej sypiam teraz bez męża ;) przeniosłam sie do sypialni gościnnej. Jemu tez lepiej samemu, bo ciagle go budzilam w nocy przez mdłości :( a on jeszcze do dzieci wstaje i pobudka przed 6 by siebie do pracy wyszukiwać a maluchy do przeszkolą.

Elektrycy u nas i net tylko w tel działa. Niecierpie z niego pisać :/ wczoraj budowlańcy jakis kabel przecięli. Po 2 godz zorientowaliśmy sie ze zamrażarka nie ma prądu ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.e-zikoapteka.pl/23566,inofolic-20sasz-.html

promocja :) i chyba sobie kupie :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej z rana, ja już w pracy..

jak tam zakochana? testowałaś?

Asha a nie myślałaś o teście?

dzisiaj śniły mi się obie Anie z tego forum :) nie pytajcie o co chodziło, ale na bank z nimi mieszkałam w akademiku (?!) i na bank nadal starałyśmy się o dziecko, choć żadnego faceta w moim śnie nie widziałam :P

Malenq, Zakochana lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe kochana może to sexmisja była :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle o tym zeby @ przyszla jak najszybciej bo i tak przyjdzie a nie o tescie hahahaha

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ja mysle o tym zeby @ przyszla jak najszybciej bo i tak przyjdzie a nie o tescie hahahaha
    kurcze to niech już przyłazi Asha no postrasz ją troche :P bo mi uciekasz w cyklu :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, udalo mi sie wejsc an Twoj wykres. ladny skok dzisiaj,a le moze faktycznie to za sprawa, tego czegos co zaczelas brac. nie mam pojecia jak to dziala...pisza gdzies, ze moze zaburzyc 2 face?

mi np. leki na alargie przesunely owu, ale to ponoc norma przy ich stosowaniu

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Asha Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    kurcze to niech już przyłazi Asha no postrasz ją troche :P bo mi uciekasz w cyklu :)

No wiem wlasnie, ze gonisz przede mna :-( ja ja cisne jak moge ;-) brzuch mnie juz naparza dzisiaj konkretnie wiec jest nadzieja tylko ta cholerna szyja nie chce sie otworzyc :-( oj rece mi opadaja, cierpliwosc trace :-( ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
‹‹ 1809 1810 1811 1812 1813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ