My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
beszka wrote:Asha, udalo mi sie wejsc an Twoj wykres. ladny skok dzisiaj,a le moze faktycznie to za sprawa, tego czegos co zaczelas brac. nie mam pojecia jak to dziala...pisza gdzies, ze moze zaburzyc 2 face?
mi np. leki na alargie przesunely owu, ale to ponoc norma przy ich stosowaniu
No mam nadzieje, ze sie dowiemy juz niedlugo -
konwalianka wrote:hej z rana, ja już w pracy..
jak tam zakochana? testowałaś?
Asha a nie myślałaś o teście?
dzisiaj śniły mi się obie Anie z tego forumnie pytajcie o co chodziło, ale na bank z nimi mieszkałam w akademiku (?!) i na bank nadal starałyśmy się o dziecko, choć żadnego faceta w moim śnie nie widziałam
Nie dzisiaj nie,bede testowac w niedziele rano,ale dzisiaj kawa juz nie smakuje jakos tak jak zawsze,zrobilam wypilam dwa łyki i odstawiłam.Zakochana -
Biedroneczka83 wrote:Dobrze ze psiaki przespały noc
a kiedy już bedzie mozna je tulic macie jeszcze jakąś wzyte u weta??
Ale mamy z Zuzą plan, że w sobotę wieczorem już je wykąpiemy, mam nadzieję, że do tego czasu już wszystkie kleszcze wyjdą. Za dwa tyg. idziemy na odrobaczanie a za 4tyg na szczepienia. A no i wet powiedział, że psiaki dopiero co przestały ssać i mają 3-4tyg najwyżej.
Asha powiem Ci że u mnie jak przyszła @ to pierwszego dnia szyjka była i wysoko i zamknięta, dopiero drugiego dnia zaczęła się otwierać. Ja teraz dla odmiany będę Cię nakręcać w drugą stronęPrzestałam sobie nadzieję robić to i innym nie będę
-
Asha trzymam mimo wszytsko kciuki
wiem ze nastawiasz sie na @ ale pozwól ze choc ja bede wierzyła do konca
Nieukowa.. u nas tak naprawde wszytsko wyszlo w maju 2013.. ale dowiedzielismy sie o tym dopieor w lutym 2014 bolekarz prze zten czas nas okłamywal.. bo inaczej tego sie nazwac nie da..bo jak mozna namaiac na iUI jesli w badaniu nasienia owszem w rozpozaniu bylo Aspermia .. ale obok byla notka ze nie znaleziono plemnikow..niby mowil z enie zaauwazyl..ale jak nie zauwazyl jak badania co miesiac widzial ;/ bo karte mielismy jedna ;/ jako para .. ;/Asha lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Do niedzieli nie można ich dotykać
Ale mamy z Zuzą plan, że w sobotę wieczorem już je wykąpiemy, mam nadzieję, że do tego czasu już wszystkie kleszcze wyjdą. Za dwa tyg. idziemy na odrobaczanie a za 4tyg na szczepienia. A no i wet powiedział, że psiaki dopiero co przestały ssać i mają 3-4tyg najwyżej.
Asha powiem Ci że u mnie jak przyszła @ to pierwszego dnia szyjka była i wysoko i zamknięta, dopiero drugiego dnia zaczęła się otwierać. Ja teraz dla odmiany będę Cię nakręcać w drugą stronęPrzestałam sobie nadzieję robić to i innym nie będę
oo to dobry plan psiaki sie ucieszamatko takie maluszki jak można
było je wywalić do lasu
dobrze ze na was trafiłyAnuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha trzymam mimo wszytsko kciuki
wiem ze nastawiasz sie na @ ale pozwól ze choc ja bede wierzyła do konca
Nieukowa.. u nas tak naprawde wszytsko wyszlo w maju 2013.. ale dowiedzielismy sie o tym dopieor w lutym 2014 bolekarz prze zten czas nas okłamywal.. bo inaczej tego sie nazwac nie da..bo jak mozna namaiac na iUI jesli w badaniu nasienia owszem w rozpozaniu bylo Aspermia .. ale obok byla notka ze nie znaleziono plemnikow..niby mowil z enie zaauwazyl..ale jak nie zauwazyl jak badania co miesiac widzial ;/ bo karte mielismy jedna ;/ jako para .. ;/
ja bym rządała jakiegoś zadość uczynienia bo czas wam leciał wrr jak mozna -
Dzień doberek laseczki
Justta gratuluję wizytysuperrrr!
Ania boska kuchnia, pomysłowy ten Twój małżonek
A ja w pracy chipsy cebulowe zajadam, tak mnie jakoś naszło
Dobrze, że już piątek
Miłego dzionka życzę Wam lasencjeMalenq, justta lubią tę wiadomość
-
wiesz.. juz mialam skladac do spzitala skarge i do NFZ .. ale pwoiem ci ze mialam po prostu dosc...ale powiedzialam mu ze ja tego tak nie zostawie .. i dzieki temu mam eraz wiekszosc badan za free
chodzi teraz jak w zegarku co pojde o mi daje skierowania
i na HSG tez powiedzial ze jak cos mi da na nFZNieukowa lubi tę wiadomość
-
Smoczku jak wam pokaze projekt kuchni to zobaczycie co wymodzil bo narazie na papiere zrobilale chce pociwiczy projektowanie w programie jak mu sie uda
to wkleje zdj
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Smoczku jak wam pokaze projekt kuchni to zobaczycie co wymodzil bo narazie na papiere zrobilale chce pociwiczy projektowanie w programie jak mu sie uda
to wkleje zdj
Ja jestem na etapie budowy ale też już mam plan kuchni, wiec co i gdzie i już się nie mogę doczekaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Na początek witam się serdecznie ja i moje bolące sutki.
Biedroneczka83 wrote:http://www.e-zikoapteka.pl/19701,cyclodynon-prefemin-40mg-30tabl-.html
wynalazłam cuś takiego hmm podobne do castagnusa moze którejś z was sie przyda
ja chyba nie bede mieszać bo raczej cykle mam regularne jak nigdy
Asha a ty brałaś castagnus cały cykl czy tylko do owulki? na wykresie nie masz zaznaczone (albo ja ślepa i nie widzę). Teoretycznie nie powinien przesuwać cyklu.
Ania a jeść same potrafią psiaki?
Zakochana nadal trzymam kciuki. U mnie tempka w dóóóóóóół więc niestety jutro na imprezie ja pije, mąż prowadzi. A już się nastawiał, że to on zabaluje.
A dziewczyny, jak wy robicie ten amarantus z mlekiem? Robicie popping czy taki nie prażony? Pysznie brzmi, spróbowała bym chętnie.
Buziaki dla wszystkich.
Zakochana lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Anastazjaaa wrote:dzień dobry kochane, dziś po głowie mi chodzi jedynie: spać, spać, spać!
co do kuchni to ja się pochwalę swoją nową kuchnią za 3-4 tygodnie
A kuchnie owszem owszem pokaż może jakiś pomysł podkradnę