My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBryyyy
Uhhh od następnego cyklu mam w dupie owulację której i tak nie ma i biorę leki tak jak Pan Bóg przykazał od 16 dc, żeby skrócić cykle z 30kilkudniowych na 28-max30 dni.
Orgametrill hamuje zdecydowanie owulację ale kuźwa zaszłam na nim w ciażę, więc musiałam mieć tą owulkę wcześniej i wyregulowane cykle wteyd miałam własnie po 28 dni. ZObaczymy.
Mam już tak tego wszystkiego głeboko w dupie że juz mi wszystko jedno i już mi się nie sipeszy wcale z drugim dzieckiem -
Choco: ja teraz lubuje sie w ekspandowanym wiec tylko wsypuje 30 gram do mleka do tego pestki dyni, jagody goi i jakis owoc. Mam tez taki amarantus, ktory trzeba gotowac, ale troche smierdzi w trakcie i dlugo sie robi.. a ja z rana biore udzial w konkursie na pierwsze miejsce na parkingu pracowniczym
wiec nie mam czasu na dyrdymaly
choco lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiesz.. juz mialam skladac do spzitala skarge i do NFZ .. ale pwoiem ci ze mialam po prostu dosc...ale powiedzialam mu ze ja tego tak nie zostawie .. i dzieki temu mam eraz wiekszosc badan za free
chodzi teraz jak w zegarku co pojde o mi daje skierowania
i na HSG tez powiedzial ze jak cos mi da na nFZ
i chociaż tyle dobrze -
Ania_84 wrote:Smoczku jak wam pokaze projekt kuchni to zobaczycie co wymodzil bo narazie na papiere zrobilale chce pociwiczy projektowanie w programie jak mu sie uda
to wkleje zdj
-
nick nieaktualny
-
wiecie co znalazłam u nas w polskim sklepie coś takiego:
http://www.wapteka.pl/produkt_plusssz-luteina-multiwitamina-24-tabletki-musujace_4615.html
brałam luteinę na podtrzymanie ciąży z Tiago, czy to ta sama luteina jest w tym pluszu?
bo jeśli lekarz w Polsce nie da mi leków to może zakupię chociaż coś takiego na wszelki wypadek co myślicie? Może przesadzam? -
nick nieaktualnyAna to co my bierzemy ta luteinę to tylko nazwa a tak naprawdę to progesteron, ta luteina występująca w witaminach pod nazwą luteina to zupełnie co innego.
Masz dwa rodzaje Luteina - czyli progesteron
i luteina - czyli związek organiczny , żółty barwnik który słuzy do prawidłowego funkcjonowania narządu wzrokuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 09:54
Anastazjaaa, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ana to co my bierzemy ta luteinę to tylko nazwa a tak naprawdę to progesteron, ta luteina występująca w witaminach pod nazwą luteina to zupełnie co innego.
i luteina - czyli związek organiczny , żółty barwnik który słuzy do prawidłowego funkcjonowania narządu wzrokuszkoda
-
Czarnula87 wrote:Ana to co my bierzemy ta luteinę to tylko nazwa a tak naprawdę to progesteron, ta luteina występująca w witaminach pod nazwą luteina to zupełnie co innego.
i luteina - czyli związek organiczny , żółty barwnik który słuzy do prawidłowego funkcjonowania narządu wzroku
Arienna wrote:taaaaaaaaaaa o ile nie skoczy jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:03
**********************Gang 18+***********************
-
Asha ja nie widzę, chyba luteina mi potrzebna ta od oczu. W każdym razie jak brałaś tylko do owulki to raczej drugiej fazy nie powinno wydłóżać.
Malenqu, Zgredka dzięki za przepis na amarnatusa, chyba wypróbuję. Kiedyś jakieś ciastka z niego robiłam, bez pieczenia z miodem chyba, nie pamiętam już dokładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:07
Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny