My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Nieukowa, łączę się w bólu, ja się tu kryję w pracy z forum (firma prywatna i na 99% nie śledzą moich poczynań prywatnych na lapie służbowym).
Sorry ale mnie by ch*j strzelił jak by mój pracownik zamiast pracować siedział sobie na forum. Nie za to mu płacę.
Ok, kończę temat.momo1009 lubi tę wiadomość
-
czesc, za godzinke spadam na ogrodek pokosic trawe, nagrac kumpele na ice bucket challenge i do lekarza na 16
słonko pieknie swieci, i trzeba z niego troszke skorzystac
milego dnia dziewuszkiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
beszka nie martw się o synka, dzieciaczki już tak mają że muszą się trochę porozbijać.
Grunt że nic poważnego się nie stało.
A jakie to owoce i warzywa jadłaś żeby żelazo uzupełnić? Jak zacznę móc jeść to będę wiedzieć.
Smoczyca ja przestałam brac żelazo bo jeszcze bardziej po nim wymiotuję.
Kotka właśnie - gratuluję ślubu!
Tamka ja schudłam, poleciały mi 2 kilogramy, mój mąż mówi że mam nóżki jak sarenka (zawsze miałam chude a teraz nawet leginsy co miałam obcisłe na mnie wiszą), ręce, cycki, tyłek, wszystko schudło, a brzuch urósł. Duży już jest. Właśnie za chwilę będę zamawiać jakieś leginsy ciążowe bo moje zaczynają mnie cisnąć w brzuchol. -
Krokodylica wrote:beszka nie martw się o synka, dzieciaczki już tak mają że muszą się trochę porozbijać.
Grunt że nic poważnego się nie stało.
A jakie to owoce i warzywa jadłaś żeby żelazo uzupełnić? Jak zacznę móc jeść to będę wiedzieć.
Smoczyca ja przestałam brac żelazo bo jeszcze bardziej po nim wymiotuję.
Kotka właśnie - gratuluję ślubu!
Tamka ja schudłam, poleciały mi 2 kilogramy, mój mąż mówi że mam nóżki jak sarenka (zawsze miałam chude a teraz nawet leginsy co miałam obcisłe na mnie wiszą), ręce, cycki, tyłek, wszystko schudło, a brzuch urósł. Duży już jest. Właśnie za chwilę będę zamawiać jakieś leginsy ciążowe bo moje zaczynają mnie cisnąć w brzuchol.
zmiksowana natka pietruszki z kiwi to podstawa plus sok z pokrzywy, sok z buraka -
nick nieaktualnyjak zamawiasz przez net to tu masz taniej:
http://www.aptekagemini.pl/folifem-pro-30-tabletek.html
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/8629/folifem-pro-dla-kobiet-planujacych-ciaze-30-tab.html
tylko szkoda, że nigdzie nie jest napisane skład jednej tabletki, ile jest kwasu foliowego i innych składników....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:31
-
Kroko czyli wszystkim Nam brzuchole urosły
bo Tamka się już zamartwiał że tylko jej
No Kroko ja Tobie z tymi mdłościami to szczerze współczuję, mnie się ani razu nie zdarzyło, a żelazo biorę póki co żadnych efektów ubocznych nie widzęArienna, Malenq lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Kroko jak sie czujesz
Dzięki, ciągle męczy.
Ale jem na siłę i jakoś idę do przodu.
Pietruszki nie tknę bo dostałam do niej obrzydzenie ostatnio jak po pietruszce mnie męczyło cały dzień.
Także czekam na ten zestaw warzyw i owoców beszka.
Smoczyca dzięki, ja sobie też współczuję, ale już nie mam nawet siły się tym przejmować. -
Malenq wrote:jak zamawiasz przez net to tu masz taniej:
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/8629/folifem-pro-dla-kobiet-planujacych-ciaze-30-tab.html
tylko szkoda, że nigdzie nie jest napisane skład jednej tabletki, ile jest kwasu foliowego i innych składników....
wiem wiem tylko wiesz jak dolicze przesyłke to wychodzi drozej bo zamówiłąm u siebie mam do odbioru o 17 za 13złMalenq lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Kroko czyli wszystkim Nam brzuchole urosły
bo Tamka się już zamartwiał że tylko jej
No Kroko ja Tobie z tymi mdłościami to szczerze współczuję, mnie się ani razu nie zdarzyło, a żelazo biorę póki co żadnych efektów ubocznych nie widzę....................
dostałam dziś pierwsze 6 punktów od detektoraWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:39
Smoczyca1, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:jak zamawiasz przez net to tu masz taniej:
tylko szkoda, że nigdzie nie jest napisane skład jednej tabletki, ile jest kwasu foliowego i innych składników....
odbiore dziś to ci napiszeMalenq lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:mi rośnie bez ciąży
....................
dostałam dziś pierwsze 6 punktów od detektora
oj ja juz nie moge doczekac sie aż @ sie skończya już ma sie ku koncowi jeszcze tylko pewniejutro bo widze ze mało mało
Arienna lubi tę wiadomość
-
nie chce mi się dziś nawet z domu wychodzić, a muszę jechać wymienić olej w aucie bo małż mój jutro jedzie na kurs a olej jak smoła już.... masakra, jest mi cały czas zimno, ludzie chodzą w krótkim rękawku a ja bym najchętniej kozaki ubrała
dziwne nic mi nie jest, ani gorączki, ani kataru, ani gardło..... tylko mi zimnoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:44
-
jussta gratuluję wizyty
Nieukowa nie wiem co Ci poradzić, może faktycznie warto skonsultować się z innym lekarzem?
LaRa ja pytałam lekarza o serduchowanie w ciąży. Można ale pod warunkiem że nic Ci nie dolega - czyli, nie plamisz, nie boli Cię brzuch, dobrze się czujesz. Jeśli cokolwiek jest nie tak - wstrzymac się.justta lubi tę wiadomość
-
Kroko, tak wszystkie to ci nie wymienie, bo nie pamietam
ale: szpinak, brokuly, klafiaro (nie wiem czy ma zelazo, ale sporo jadlam), jagody, borowki, truskawki, salaty przerozne, jarmuz.
soki robilam z np. jarmuz, seler, banan itp. duuuuzetego jadlam. surowe, gotowane na parze, wyciskaneKrokodylica lubi tę wiadomość
-
w poprzednije ciazy jadlam tez duzo roznych kasz, w tym jeczmienna i gryczana (one maja duzo zelaza i sa zalecane dla anemikow), kuskus i inne. do posilkow dodawalam tez duzo nasion np. chia czy hemp. kielki robilam i wcinalam, ale nie wiemczy te nasiona i kielki zelazo maja.
w sumie w tej ciazy podobny apetyt...jedynie na salate mi przeszlo. w zeszlym tyg. jadlam duuuuzo a w tym patrzc nie mogeKrokodylica lubi tę wiadomość