My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, miałam do was wrócić po weekendzie, bo jako po kierownika mam od cholery roboty, ale w sumie stwierdziłam że szkoda moich nerwów. Wczoraj wieczorem byłam tak zmęczona, że jak otwierałam drzwi do garażu to mi się zaczęło w głowie kręcić. Dlatego dziś odpuszczam, siedzę, a robota leży. Poniedziałek będzie za to hardcorowy. Nadrobiłam was, ale oczywiście nie wiem co mam komentować, inofolic w promocji też zakupiłam 118zł za 4 opakowania. Do listy testujących też się zapiszę, a co. Wczoraj skończyłam luteinę więc jak @ nie przyjdzie w ciągu 4 dni to sobie siknę. Tym bardziej, że śluz mnie znowu zalewa, wczoraj najchętniej bym ryczała i mdli mnie z deka, ale do poniedziałku z testem wytrzymam, bo jakby nie bardzo wiem kiedy mogłaby być ewentualna owulka co bym jakoś zaszła...
TESTUJĄCE Z GANGU:
31.08 - Katjaa
31.08 - Zakochana
01.09 - Smarta
02.09 - Kasica
04.09 - Choco
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
09.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
23.09 - Momo1009
27.09 -Biedroneczka83
xx.09 - Asha
xx.09 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
xx.xx - Anuśka
xx.xx - Anastazjaaa
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:56
Arienna, Malenq, justta lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta witaj!
masz rację, nie ma co sobie żył wyrywać.. jak mówią..praca nie zajac- nie ucieknieodpocznij trochę, bo faktycznie zrzucenie na Ciebie tych wszystkich obowiazków nara to przegięcie..
trzymam kciuki za rozwój sytuacji:) 1 września mówisz.. dzieci do szkoły a ty do sikaniaArienna lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, wczoraj moj swiezo upieczony maz powiedzial, ze wygladam juz jak maly mops
. No co za beszczel. Dopeiro co mnie za zone wzial to mogl mnie uraczyc jakims golabkim czy kotkiem a nei kurcze mopsem
Brzuch mam wywalony poprostu i go nawet nie probuje wciagac. Zawsze tak mialam. Chuda jestem stosunkowo ale brzuch mi zawsze odstawal (kiedys sie siotra smiala ze jak dziecku murzynskiemu).Smoczyca1, Arienna lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:kurza twarz.... częstomocz? to jest mało powiedziane, to jest nonstopsik
ech maruda mi się włacza, nie wiem co zrobić na obiad, jakiś pomysł?
z majonezem!!!!
Arienna lubi tę wiadomość
-
No bojowe, ale to tak mam przy zmęczeniu. Miałam po powrocie z Egiptu rzucić palenie i wskoczyć na bieżnię. Jasne... Przy trybie pracy 8-20 z dodatkowymi obowiązkami nierealne. Od poniedziałku powinno być luźniej, zresztą staram się o nową pracę, jakoś bym tak to najchętniej wszystko razem spięła, jeszcze z dzieckiem, ale zobaczymy czy się uda. Mój mąż stwierdził że oboje wyglądamy jak wieloryby, sam się też za bieżnię intensywnie wziął, stwierdził też że od teraz jemy chudziej i zdrowiej jak się o dziecko staramy.
******************************GANG18+***************************** -
PsotkaKotka wrote:Wiecie co, wczoraj moj swiezo upieczony maz powiedzial, ze wygladam juz jak maly mops
. No co za beszczel. Dopeiro co mnie za zone wzial to mogl mnie uraczyc jakims golabkim czy kotkiem a nei kurcze mopsem
Brzuch mam wywalony poprostu i go nawet nie probuje wciagac. Zawsze tak mialam. Chuda jestem stosunkowo ale brzuch mi zawsze odstawal (kiedys sie siotra smiala ze jak dziecku murzynskiemu). -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja też zaczęłam się ograniczać z jedzonkiem, nie jem słodkiego, nie pije słodkich napoi i od 3 dni ok 2l wody doję - prawie 1kg na minusie już, więc jest git :]
JA nie mogę się powstrzymać, dzisiaj poszłam do sklepu i kupiłam sobie chrupki, nie wiem czy jadłyście FLIPSY czekoladowe
Kiedyś je uwielbiałam i nadal mi smakująCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja też zaczęłam się ograniczać z jedzonkiem, nie jem słodkiego, nie pije słodkich napoi i od 3 dni ok 2l wody doję - prawie 1kg na minusie już, więc jest git :]
też od 3 tyg mam dietę MŻ i z 66,7 spadło na 65,3
Chyba wykupię ten abonament bo mam taki szary wykres że masakra..Paskud jeden...