My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:OOOO witaj momo też widzę zapracowana na maxa bo rzadko Cię widuję ?
Ano własnie jak już wpadam w godzinach pracy to tylko na chwilkę, czasem tylko coś skrobnę, a czasem przelecę wzrokiem stronę tekstu
Ehh.. wolałabym mieć dla Was więcej czasu..
Pozdrawiam wszystkie i zmykam dalej
Aha.... ostatni tekst mojego S na to, że morfologia plemników wyszła 1%:
"To może się oficjalnie gdzieś zgłoszę, żeby przynajmniej mi ludzie 1% podatku wysyłali"
Za to go kocham
Papa :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 13:21
konwalianka, choco, Malenq lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnytak w ogóle to cześć wszystkim
zaraz jadę nad morzeeee jupi
wkurzyłam się dzisiaj bo szefowa przed urlopem tak mi premii naobiecywała za moją super zrobioną robotę i co? i gó*o!
jak poszłam na L4 na 3 dni to 150 zł mi poleciała z premii a jak miałam coś dostać to ni huhu
także ja się nie cykam, jaka płaca taka praca, tylko w końcu te dwie kreski zobaczę i sajonara...
Malenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:tak w ogóle to cześć wszystkim
wkurzyłam się dzisiaj bo szefowa przed urlopem tak mi premii naobiecywała za moją super zrobioną robotę i co? i gó*o!
jak poszłam na L4 na 3 dni to 150 zł mi poleciała z premii a jak miałam coś dostać to ni huhu
także ja się nie cykam, jaka płaca taka praca, tylko w końcu te dwie kreski zobaczę i sajonara...
ja tak samo mam wiec czekamy kochana na II i spadamymarissith lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:tak w ogóle to cześć wszystkim
Miło Cię widzieć, i cóż udanego owocnego urlopiku życzę
A z robotą i szefową to tak jest, moja niby ok ale premii to 100lat nie było...trudno ja też do 10 października i ide na chorobowe a comarissith lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Witaj witaj wieki Cię nie było
Miło Cię widzieć, i cóż udanego owocnego urlopiku życzę
A z robotą i szefową to tak jest, moja niby ok ale premii to 100lat nie było...trudno ja też do 10 października i ide na chorobowe a co
u mnie to nawet preii nie ma najpierw gadka jak wygramy przetarg a potem ze za mała stawke wygrany i tak wkółko -
Hej kochane ja troche dzis w trasie
teraz torche siadlam
wczesniej spotkanie z moze przyszlym klientem
u mnie tempka spadla. wiec chyba jeszczeowulki nie bylo..jakis ten cykl dzwin y mam ;/ no ale najpozniej mam 21 dc owulke wiec czekamy
cycki mnie kluja i bola sutki ..a szczegolie jeden dlatego myslalam ze juz po owulce ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 14:15
-
nooo ale przyajmiej cos sie dzieje
hihi
jestem u rodzicow mezu ma przyjechac po mnie
i jedziemy odpoczac troche poza miasto -
Hej Ana
A u mnie zły dzień oj zły, najpierw nie załatwiłam wymiany oleju bo za dużo klientów na dziś mieli, potem złamałam dwa paznokcie i to tak że trzeba było ściągnąć żelei teraz mam łapy jak obgryzająca pazury małolata (założyć nowe póki co nie da rady bo nie dość że połamały się przy samej skórze to płytka przy ściąganiu się za bardzo uszkodziła i muszę poczekać aż zrosną)
potem zadzwoniła babka z reklamacji kanapy i powiedziała, że będą naprawiać a nam zależało żeby wymienić i się pozbyć tej parszywej ekoskóry (pęka na siedzisku) bo obawiam się że jak ją obiją na nowo to po 2 miesiącach będzie tak samo....... masakra
jeszcze do tego teraz pisząc tego posta spaliłabym sobie obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 15:36
-
A ja sie pobawilam pokasowala m te tempki co tak mierzylam jak mierzylam raz o 8 raz o 7 .. i zlikwidowalam slu.. okazuje sie ze program ustawil mi owulke na 12 dc .. <hahaha >
Arienna lubi tę wiadomość