My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:tak w ogóle to cześć wszystkim
zaraz jadę nad morzeeee jupi
wkurzyłam się dzisiaj bo szefowa przed urlopem tak mi premii naobiecywała za moją super zrobioną robotę i co? i gó*o!
jak poszłam na L4 na 3 dni to 150 zł mi poleciała z premii a jak miałam coś dostać to ni huhu
także ja się nie cykam, jaka płaca taka praca, tylko w końcu te dwie kreski zobaczę i sajonara... -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mariss bo tak to jest jak pracujesz dla kogoś... Zdarzają się wyjątki, traktujące pracownika jak człowieka ale większość to niestety poganiacze wielbłądów i w d... mają innych
-
Ja tez na urzedniczym i cos takiego jak premia nie istnieje. Mozecie mi wytlumaczyc jak to jest z lekarzem z nfz. Bo ja sie na tym kompletnie nie znam, zawsze wszystko robilam prywatnie, ale sobie pomyslalam, ze kurcze place podatki i ubezp to czemu mam z uslug panstwa nie placac.
Chodzi mi o to jak to soe wybiera na nfz i czy moze spytac lekarza czy on jeat z nfz czy co?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredko popytaj znajomych kogo polecają (poczytaj na forach, a nazwiska na stronie nfz możesz sobie znaleźć)...najlepiej lekarz na nfz i żeby miał podpisaną umowę z labem (na nfz) dość blisko, bo u mnie jest tak, że jak idę na nfz do lekarza i dostaję skierowanie na badania to kurka wodna na drugi koniec miasta muszę jechać.....
nie wiem co Ci doradzić...bo ja też już dawno na nfz nie byłam -
Malenq, ja już lekarza mam, (po znajomości rodzinnej, stąd liczę na dobrą opiekę), tylko nie wiem czy jest na nfz...
on pracuje w szpitalu, ma swoją klinikę i w klinice innej pracuje...
muszę go spytać
Malenq lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Ja tez na urzedniczym i cos takiego jak premia nie istnieje. Mozecie mi wytlumaczyc jak to jest z lekarzem z nfz. Bo ja sie na tym kompletnie nie znam, zawsze wszystko robilam prywatnie, ale sobie pomyslalam, ze kurcze place podatki i ubezp to czemu mam z uslug panstwa nie placac.
Chodzi mi o to jak to soe wybiera na nfz i czy moze spytac lekarza czy on jeat z nfz czy co? -
a tu masz taki podglad
https://kolejki.nfz.gov.pl/
wpisz swoje wojbadz misto
i zaznacz poradnie ginekologiczno poloznicze lub oddzial gin - polozniczy
wyjdzie ci sredni czas oczekiwania ale masz podglad kto w Twoim miesiie am kotrakty
-
oni tez.. ale moz enie przesylaja kolejek oczekuacyh albo maja zerowa czyli przychodzi i od razu scie przyjmuja
na okres oczekiwania nie patrzbo znam lekarzy i zawsze wpisuja ze nik nie czeka
-
Tak w ogóle to przeglądałam właśnie swoje notatki i w sumie to muszę wam powiedzieć że mój pierwszy cykl z intensywnymi staraniami zaczął się 2 grudnia i jest to mój 7 cykl starań, 4 z mierzeniem temperatury. Trochę mnie to podłamało...
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Tak w ogóle to przeglądałam właśnie swoje notatki i w sumie to muszę wam powiedzieć że mój pierwszy cykl z intensywnymi staraniami zaczął się 2 grudnia i jest to mój 7 cykl starań, 4 z mierzeniem temperatury. Trochę mnie to podłamało...
mój drugi cykl na ovu, ale tbsy odstawiłam we wrześniu, a starałam się tak już profesjonalnie niby od stycznia, więc też bez szału..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 17:30