My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co masakra pani w aptece pod rygorem zowlnienia nie powinna sprzedawac testów az co najmniej 2 dni po tem @ hehe wszedzie tak byc powinno to studziło by nasze zapedy
Arienna, konwalianka, Zakochana, Nieukowa, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
po wczorajsze rozmowie z ginem jakoś sie wyciszyłam on przeanalizował wykresy i mówi jest idealnie 31 dni cykl owu dnia 20 fl 11 dni książkowo a potem mówi a moze pani na ten miesią wyłaczyc rozmu i kochac sie dla przyjemności?? jesli tak to widzimy sie 2 tyg po spóżniającej sie @ i życze ciąży
zobaczy Pani że sie uda
-
Biedroneczka83 wrote:wiecie co masakra pani w aptece pod rygorem zowlnienia nie powinna sprzedawac testów az co najmniej 2 dni po tem @ hehe wszedzie tak byc powinno to studziło by nasze zapedy
pod warunkiem że OF zrobi aplikację z kartami czipowymi które po włączeniu do kompa pokażą w aptece kiedy będziemy mieć @ albo w kartach czipowych z NFZ (tak wiem że są tylko na śląsku) obowiązkowo gin będzie do systemu wpisywał
inaczej będziemy oszukiwać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:12
justta lubi tę wiadomość
-
Hejka widzę że się dzieje u nas
Anuśka piękne pieseczki i szacun za decyzjeja też bez fb to zdjęcia mile widziane
Zakochana to też czekam na info
U nas dzisiaj w Lidlu też było masakrycznie dużo ludzi, rzucają się na towar jakby za darmo rozdawali -
Arienna wrote:a wyszedl pozytywny?
dlatego później miałam taki uraz i zrobiłam kolejny test przeszło tydzień po spodziewanym okresie
Arienna lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Az z ciekawości weszłam na stronę lidla, za czym tak wszyscy szaleją..szok.. nie powiem kurtka niezła, mogłabym synkowi kupić - haha, bo później już swoje potrzeby nieco schodzą na dalszy plan
Konwalianka świetne softshele były w lidlu i dla dzieci i dla dorosłych no i buty trekingowe -
Malenq wrote:Kroko i dołączam do Ciebie .... odebrałam wyniki...i te najważniejsze na czerwono wskazują anemię w ciąży....hematokryt w dół, hemoglobina w dół, erytrocyty poleciały ... wizytę mam w poniedziałek, zobaczymy co mój gin na to....
Nie denerwuj się kochana, mi powiedział że potem "mamy jeszcze parę ładnych miesięcy ciąży żeby wszystko ładnie wyrównać".
Zgredka nie rób bety, a już na pewno nie powtarzaj.Jesteś w ciąży i koniec.
A na wizycie zobaczysz na usg kropka.
zgredka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:
heheh nio my kobiety mamy swoje sposoby hehhe -
A ja wlasnie probuje sie dodzwonic do WKU bo androlog kaza nam zgłosic ze Misiek ma ta wade genetyczna .. i zeby mu zmeinili kat na niezdolny do słuzby wojskowej bo tak juz powinien miec wpisane wtedy co stawal na komisje ;/