My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa i co najlepsze juz nad ranem, zaczelo mi sie cos snic.... wzielam telefon meza bo przychodzily smsy, a tam zdjecia jakis lafirynd z wakacji a osoba pod ktorym byl zapisany numer nazywała sie "sezon ogórkowy"
co za durne sny fuck!!!
Kropka_1, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Tamka to będziecie mieć kumulację zanim przeprowadzicie się na swoje.
(Pewnie obie wcześniej urodzicie?)
no dwie ciężarne pod jednym dachem to może być ciekawe doświadczenieszczególnie dla naszych panów
dobrze, że żadna z nas nie wymiotuje bo pobiłybyśmy się w drodze do wc
ale urodzę już mam nadzieję na swoim, planujemy wprowadzić się listopad/grudzieńmarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:witajcie!
Ja dziś z neutralnym póki co nastrojem..ale jak długo on potrwa.. kłócę się ostatnio z P o moje żywienie.. jak mam mu wytłumaczyć, że nie mam ochoty jeść, że nic mi nie smakuje? On uważa, że wbiłam sobie do głowy, że chcę się odchudzać czy coś - oszalał chyba..no i tak kłócimy się o każdy posiłek..mam dość.. rano przed wyjście do pracy jestem wkurzona, gdy on wraca też jestem wkurzona
mari - bardzo ładny kolczyk, bolało?
A gdzie tam, nie bolałoale mnie żaden kolczyk nie bolał a już trochę tego było
Byłam dzisiaj kupić kurtkę dla siebie i małża w lidlu, co za masakra, on bidulek stał na parkingu żeby go nikt nie stratował a i tak oberwał wózkiem
Tamka już sobie wyobraziłam, jak się na zakrętach nie wyrabiacie do tego kibelka
Ciężarne jak się czują? Wszystko ok?
Kroko chociaż trochę Ci lepiej?
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poradzcie: isc na bete czy to olac i czekac do 17go do gina. Ja robilam tylko 3x test zwykly, no ale okresu nie ma. Zreszta co ta beta mi da.. a pamietam jak sie smialam z dziewczyn ze co chwila na bete chodzily, looser ze mnie
-
zgredko: ja na pierwsza wizyte poszlam juz z wynikami bety i progesteronu, ginka sie ucieszyla ze takie "ładne", wpisala do swojej karty i tyle, potem zbadała, usg i pokazala kropka.
Nastepna wizyte mam 18 wrzesnia i juz mam byc z kompletem badan -
nick nieaktualnyzgredka ja robiłam Betę RAZ i progesteron.....nie wiem co Ci doradzić...na pewno odradzę Ci bieganie co chwila....ale jak masz blisko, jak masz tanio, to czemu nie?
a jak Ci bardzo nie zależy, i masz umówioną wizytę i jesteś cierpliwa to NIE rób.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 10:08
-
Mari a przekłuwałaś pępek? kurcze, mój już zarósł i będę musiała znowu
mój mąż jest niereformowalny, jak sobie coś wbije to nie ma mocnych ;/
zgredka - jak zrobisz betę, a po 2 dniach ponownie zrobisz, to wówczas będzie wiadomo czy przyrost jest prawidłowi i ciąża się rozwija..
-
zgredka wrote:Poradzcie: isc na bete czy to olac i czekac do 17go do gina. Ja robilam tylko 3x test zwykly, no ale okresu nie ma. Zreszta co ta beta mi da.. a pamietam jak sie smialam z dziewczyn ze co chwila na bete chodzily, looser ze mnie
beta ustali tydzien ciąży a powtórzona po 48 pokarze czy prawidłowo przyrasa czyli czy z ciążą ok na tym etapie -
nick nieaktualny
-
Zakochana wrote:Zrobilam przed chwilą test owu,wyszedl pozywny....Moze mi ktos wytlumaczyć ?
Zakochana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny