My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pieprzę betę
Jeśli jest niska/wolno przyrasta to tylko się człowiek stresuje a i tak nic nie poprawi. A jak jest ok, to powinien test wyjść dodatni
Beta jest ważna na sytuacje gdy ciąża cie zaskakuje i faktycznie nie masz pojęcia który to tydzień, albo jak są jakieś nieprawidłowości i lekarz ZALECI. Ja tam wolę iść do kawiarni z mężem za te pieniądze a nie kabzę nabijać labom
Ale wiem że część kobiet lubi zrobić żeby móc się pochwalić wynikiem na forum np albo mieć pamiątkęzgredka, konwalianka, marissith, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
test owu moze wychodzi poytywny we wczesnej ciazy - kiedy test ciazowe jeszcze go ich nei wykrywaja
chodzi o to ze LH ma podobny skald czy jak to sie nazywa jak HCG ..
wdlatego na poczyatku ciazy czest wlasnie wychodzi pozytywy owulacyjny - co nie jest do konca pewnepoczekaj z 2-3 dni i zrob z mocu..mozliwe ze maluch sie zagniezdzil i zaczela powoli sie wydzielac HCG
albo moze by tak ze jelsi masz klopoty z tarczyca lub PCO to test owulacyjne moga wychodzic kilka razy pozytywne w ciagu cykluZakochana lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:test owu moze wychodzi poytywny we wczesnej ciazy - kiedy test ciazowe jeszcze go ich nei wykrywaja
chodzi o to ze LH ma podobny skald czy jak to sie nazywa jak HCG ..
wdlatego na poczyatku ciazy czest wlasnie wychodzi pozytywy owulacyjny - co nie jest do konca pewnepoczekaj z 2-3 dni i zrob z mocu..mozliwe ze maluch sie zagniezdzil i zaczela powoli sie wydzielac HCG
albo moze by tak ze jelsi masz klopoty z tarczyca lub PCO to test owulacyjne moga wychodzic kilka razy pozytywne w ciagu cyklu
No wlasnie test mialam robic w niedziele 31.08Zakochana -
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:a po co go robiłaś? pytam z ciekawości nie ze złośliwości
jakbyś mnie zapytała "dlaczego", to nie umiałabym odpowiedzieć
Zakochana, no to nie wiem - albo idziesz do apteki i z ciekawości sikasz teraz albo czekasz do jutra ranaZakochana lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Arienna, mnie w cyklu ciążowym poniosło i chyba 6 albo 5 dpo zrobiłaś owulacyjny
jakbyś mnie zapytała "dlaczego", to nie umiałabym odpowiedzieć
Zakochana, no to nie wiem - albo idziesz do apteki i z ciekawości sikasz teraz albo czekasz do jutra rana