My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pieprzę betę
Jeśli jest niska/wolno przyrasta to tylko się człowiek stresuje a i tak nic nie poprawi. A jak jest ok, to powinien test wyjść dodatni 
Beta jest ważna na sytuacje gdy ciąża cie zaskakuje i faktycznie nie masz pojęcia który to tydzień, albo jak są jakieś nieprawidłowości i lekarz ZALECI. Ja tam wolę iść do kawiarni z mężem za te pieniądze a nie kabzę nabijać labom
Ale wiem że część kobiet lubi zrobić żeby móc się pochwalić wynikiem na forum np albo mieć pamiątkę
zgredka, konwalianka, nick nieaktualny, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
test owu moze wychodzi poytywny we wczesnej ciazy - kiedy test ciazowe jeszcze go ich nei wykrywaja
chodzi o to ze LH ma podobny skald czy jak to sie nazywa jak HCG ..
wdlatego na poczyatku ciazy czest wlasnie wychodzi pozytywy owulacyjny - co nie jest do konca pewne
poczekaj z 2-3 dni i zrob z mocu..mozliwe ze maluch sie zagniezdzil i zaczela powoli sie wydzielac HCG 
albo moze by tak ze jelsi masz klopoty z tarczyca lub PCO to test owulacyjne moga wychodzic kilka razy pozytywne w ciagu cyklu
Zakochana lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:test owu moze wychodzi poytywny we wczesnej ciazy - kiedy test ciazowe jeszcze go ich nei wykrywaja
chodzi o to ze LH ma podobny skald czy jak to sie nazywa jak HCG ..
wdlatego na poczyatku ciazy czest wlasnie wychodzi pozytywy owulacyjny - co nie jest do konca pewne
poczekaj z 2-3 dni i zrob z mocu..mozliwe ze maluch sie zagniezdzil i zaczela powoli sie wydzielac HCG 
albo moze by tak ze jelsi masz klopoty z tarczyca lub PCO to test owulacyjne moga wychodzic kilka razy pozytywne w ciagu cyklu
No wlasnie test mialam robic w niedziele 31.08Zakochana -
nick nieaktualny
-
Arienna, mnie w cyklu ciążowym poniosło i chyba 6 albo 5 dpo zrobiłaś owulacyjnyArienna wrote:a po co go robiłaś? pytam z ciekawości nie ze złośliwości

jakbyś mnie zapytała "dlaczego", to nie umiałabym odpowiedzieć 
Zakochana, no to nie wiem - albo idziesz do apteki i z ciekawości sikasz teraz albo czekasz do jutra rana
Zakochana lubi tę wiadomość
-
a wyszedl pozytywny?Tamka wrote:Arienna, mnie w cyklu ciążowym poniosło i chyba 6 albo 5 dpo zrobiłaś owulacyjny
jakbyś mnie zapytała "dlaczego", to nie umiałabym odpowiedzieć 
Zakochana, no to nie wiem - albo idziesz do apteki i z ciekawości sikasz teraz albo czekasz do jutra rana

wiec poslusznie wyjelam...

Nie nie mam testu,ale mam apteke na dole
spoczko