X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już zaznaczyłam ja poprostu taka rozkojarzona jestem cała noc myśląłm ze mi sie ciurkiem leje ;( takie miałam wrażenie ale na szczęscie rano pod prysznicem nie było tak zle i masa tego sluzu takiego nawet bardziej ciągnącego

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Już zaznaczyłam ja poprostu taka rozkojarzona jestem cała noc myśląłm ze mi sie ciurkiem leje ;( takie miałam wrażenie ale na szczęscie rano pod prysznicem nie było tak zle i masa tego sluzu takiego nawet bardziej ciągnącego
    To moze nie ma co cisna c jeszcze ;-) moze testa zrob ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:18

zgredka lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ciazy jest jakis inny ten sluz? Co prawda staram sie teraz tam nie grzebac...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

O to to :)

Asha lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredko różnie, mnie okresami zalewa, a potem susza, a potem znów kremowego pełno....

Tamka lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja poranna :)

Anuśka psinki są prześliczne!!! Słodziaki normalnie, takie bidulki malutkie :*

Na poprawę humoru z rana proponuję kabaret Hrabi o tancerzach na weselach: https://www.youtube.com/watch?v=MIVPV7JCPck
    No nie wiem jak wy, ale ja się prawie poryczałam :D

Ktoś nam dowcipnie włączył w labie klimę. Kuźwa zimno w ogóle i bez tego, a teraz z nawiewem to chyba z 10 stopni się zrobiło. Zamarzam.

choco lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    miesiąc temu tez tak miałam wiec trzeba sie zebrac w sobie zacząć od nowa :)
    ide od 5 wrzesnia na siłownie troszke sie poruszać :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie!

Ja dziś z neutralnym póki co nastrojem..ale jak długo on potrwa.. kłócę się ostatnio z P o moje żywienie.. jak mam mu wytłumaczyć, że nie mam ochoty jeść, że nic mi nie smakuje? On uważa, że wbiłam sobie do głowy, że chcę się odchudzać czy coś - oszalał chyba..no i tak kłócimy się o każdy posiłek..mam dość.. rano przed wyjście do pracy jestem wkurzona, gdy on wraca też jestem wkurzona :(

Asha- nie zaznaczyłaś dzisiejszej temperaturki.. jak stoi?

Dronka - to bardzo dziwne, że masz śluz a nie krwawienie.. hm.. życzę, aby znalazł się winny zabójstwa twojego fotela i poprawy nastroju

Kroko - salfazin brał i mój P; a miałam pytać..nie badali Ci jeszcze żelaza? ile masz hemoglobiny? pij pokrzywę kochana, możesz naparzyć odrobinę w szklance i wypić taką skondensowaną, choć ja lubie smak pokrzywy i wypijam szklankę dziennie; doskonale się wchłania, podaje się nawet noworodkom

mari - bardzo ładny kolczyk, bolało?

Malenq - długo trzymaja Cię te zęby..oby szybko przeszło, bo wykończysz sie dziewczyno

Anuśka - jeszcze raz gratuluje powiększenia rodzinki..takie maluchy to wiadomo że "płaczą", muszą sie przyzwyczaić, ze teraz są bezpieczne i to jest ich dom.. imiona wybraliście? a to suczki czy pieski?

Nieukowa, ale masz fajnie.. zawsze chciałam pracować w labie.. ale kurcze, nie znalazłam tam zatrudnienia :( a teraz jestem za stara
    i co ja miałam jeszcze.. od poniedziałku na bank idę na zwolnienie, mam zaprzyjaźnionego lekarza ginekologa, co prawda 250km ode mnie ale spoko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:27

marissith lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    miesiąc temu tez tak miałam wiec trzeba sie zebrac w sobie zacząć od nowa :)
    ide od 5 wrzesnia na siłownie troszke sie poruszać :)

Dobra, to cisne ;-)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka...jak nie jak tak :-) spadla oczywiscie na @ :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:38

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mozecie mi pogratulowac !!! :D
    .
    .:D
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    jestem genialna :P
    zostawilam kluze od domu w samochodzie ..a samochod pojechal z mezem do pracy tak wiec mam przymusowy szlaban na wyjscie z domu i pracuje dzis w domku:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:40

Asha, Malenq, choco, Tamka, Kropka_1, Arienna, Czarnula87, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ania przynajmniej dobrze, ze mozesz pracowac w domu :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Aniu no to fajnie:) nie ma jak w domku:)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry pięknym paniom,

Zgredka, you made my day ;)

Dronka, kobito! śluz to nie okres! co Ty nas ściemniasz :P

Asha, a ja tam dalej trzymam kciuki

Anuśka, trzeba było piesy do wyrka i utulić ;)

ja tylko na chwileczkę, mama przyjechała i pakujemy resztę gratów, zbliża się godzina zero, żal mi trochę tego mieszkanka, tyle pięknych chwil... Ale w nowym domu będę miała i wannę i prysznic! a tu był tylko prysznic :P

wczoraj wieczorem wpdała siostra małża, niby pogadać o wspólnym mieszkaniu ale ja czułam, że coś się święci i co? jest w ciąży! miesiąc niżej ode mnie ;) śmiałam się, że teść był w takiej desperacji, że mówił, że sobie kupi wnuki na allegro , a teraz będzie miał kumulację :P obstawiam u nich dziewczynkę, u nas chłopczyka, zobaczymy

Ania_84, Kropka_1, Malenq, marissith, konwalianka, Czarnula87, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie , po nieprzespanej nocy.... obudziłam sie przed 24, i usnełam o 1:30 i pozniej co pol godzinki meldunek z zegarkiem... na jutro umowilam sie do rodzinnego, niech mi cos poradzi na te problemy ze snem, bol plecow i inne nerwicowe objawy :(
    kiedys spałam jak zabita, zasypiałam w minute od przyłozenia głowy do poduszki, a teraz meczarnia...

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Malenq, ze śluzem mam identycznie - dni posuchy i dni obfitości ;)

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ale mnie leci @ :( poprostu jakas taka jestem rozkojarzona ze nie zaznaczyłam ale juz sie poprawiłam :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Ho ho ho,
    ja już przeżyłam eksplozję jogurtu w lodówce, najpierw si po po prostu trochę wylał, a jak w szale sprzątałam i spadła półka w lodówce to już wywalił się na dobre, zalewając domek w szynszyla klatce, mordę psu, dywanik, parkiet, wszystko w lodówce i część zamrażarki...

no to do pracy rodacy ;)

Hehe ale się uśmiałam z tego domku szynszyla i psiej mordy. :)

Cześć dziewczynki.

Malenq wylecz w końcu tego zęba bo się wykonczysz kobito.

Biedroneczka życzę poprawy humoru.

Konwalia życzę aby kłótnie z mężem ustały.
    Jak byłam w szpitalu to chyba zrobili mi wszystkie możliwe badania ale przecież ja ich nie mam. Powiedzieli że mam lekką anemię i przepisali witaminy przy wypisie. Skoro przepisali mi żelazo to widocznie je badali. Pokrzywę lubię i piję.

I nie rozumiem czemu tak dopytujecie o te wyniki? Ludzie trochę wiary w umiejętności lekarzy.... Jak tak zalecają to widać mają swoje powody... A swojemu lekarzowi ufam, był przy moim wypisie i chyba wie co robi...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka to będziecie mieć kumulację zanim przeprowadzicie się na swoje. :) (Pewnie obie wcześniej urodzicie?)

LaRa współczuję problemów ze snem. Mnie tak cały czas męczyło że nawet w nocy nie dało spać a ostatnie dwie noce to nawet przespałam, więc się cieszę.

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry królewny :) Dobrego dnia Wam życzę, niech każdej przydarzy się coś miłeo :)

U mnie tempka od wczoraj ciut wyżej, jak dla mnie owu było ale OF nawet nie drgnął by cokolwiek zaznaczyć. Nadal twierdzi, że dziś dzień płodny. Cóż, trzeba będzie poprawić ;)

Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

‹‹ 1793 1794 1795 1796 1797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ