My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Już zaznaczyłam ja poprostu taka rozkojarzona jestem cała noc myśląłm ze mi sie ciurkiem leje ;( takie miałam wrażenie ale na szczęscie rano pod prysznicem nie było tak zle i masa tego sluzu takiego nawet bardziej ciągnącego
-
Biedroneczka83 wrote:Już zaznaczyłam ja poprostu taka rozkojarzona jestem cała noc myśląłm ze mi sie ciurkiem leje ;( takie miałam wrażenie ale na szczęscie rano pod prysznicem nie było tak zle i masa tego sluzu takiego nawet bardziej ciągnącego
moze testa zrob
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:18
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heja poranna
Anuśka psinki są prześliczne!!! Słodziaki normalnie, takie bidulki malutkie :*
Na poprawę humoru z rana proponuję kabaret Hrabi o tancerzach na weselach: https://www.youtube.com/watch?v=MIVPV7JCPck
No nie wiem jak wy, ale ja się prawie poryczałam
Ktoś nam dowcipnie włączył w labie klimę. Kuźwa zimno w ogóle i bez tego, a teraz z nawiewem to chyba z 10 stopni się zrobiło. Zamarzam.
choco lubi tę wiadomość
-
witajcie!
Ja dziś z neutralnym póki co nastrojem..ale jak długo on potrwa.. kłócę się ostatnio z P o moje żywienie.. jak mam mu wytłumaczyć, że nie mam ochoty jeść, że nic mi nie smakuje? On uważa, że wbiłam sobie do głowy, że chcę się odchudzać czy coś - oszalał chyba..no i tak kłócimy się o każdy posiłek..mam dość.. rano przed wyjście do pracy jestem wkurzona, gdy on wraca też jestem wkurzona
Asha- nie zaznaczyłaś dzisiejszej temperaturki.. jak stoi?
Dronka - to bardzo dziwne, że masz śluz a nie krwawienie.. hm.. życzę, aby znalazł się winny zabójstwa twojego fotela i poprawy nastroju
Kroko - salfazin brał i mój P; a miałam pytać..nie badali Ci jeszcze żelaza? ile masz hemoglobiny? pij pokrzywę kochana, możesz naparzyć odrobinę w szklance i wypić taką skondensowaną, choć ja lubie smak pokrzywy i wypijam szklankę dziennie; doskonale się wchłania, podaje się nawet noworodkom
mari - bardzo ładny kolczyk, bolało?
Malenq - długo trzymaja Cię te zęby..oby szybko przeszło, bo wykończysz sie dziewczyno
Anuśka - jeszcze raz gratuluje powiększenia rodzinki..takie maluchy to wiadomo że "płaczą", muszą sie przyzwyczaić, ze teraz są bezpieczne i to jest ich dom.. imiona wybraliście? a to suczki czy pieski?
Nieukowa, ale masz fajnie.. zawsze chciałam pracować w labie.. ale kurcze, nie znalazłam tam zatrudnieniaa teraz jestem za stara
i co ja miałam jeszcze.. od poniedziałku na bank idę na zwolnienie, mam zaprzyjaźnionego lekarza ginekologa, co prawda 250km ode mnie ale spoko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:27
marissith lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mozecie mi pogratulowac !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
jestem genialna
zostawilam kluze od domu w samochodzie ..a samochod pojechal z mezem do pracy tak wiec mam przymusowy szlaban na wyjscie z domu i pracuje dzis w domku:PWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:40
Asha, Malenq, choco, Tamka, Kropka_1, Arienna, Czarnula87, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry pięknym paniom,
Zgredka, you made my day
Dronka, kobito! śluz to nie okres! co Ty nas ściemniasz
Asha, a ja tam dalej trzymam kciuki
Anuśka, trzeba było piesy do wyrka i utulić
ja tylko na chwileczkę, mama przyjechała i pakujemy resztę gratów, zbliża się godzina zero, żal mi trochę tego mieszkanka, tyle pięknych chwil... Ale w nowym domu będę miała i wannę i prysznic! a tu był tylko prysznic
wczoraj wieczorem wpdała siostra małża, niby pogadać o wspólnym mieszkaniu ale ja czułam, że coś się święci i co? jest w ciąży! miesiąc niżej ode mnieśmiałam się, że teść był w takiej desperacji, że mówił, że sobie kupi wnuki na allegro , a teraz będzie miał kumulację
obstawiam u nich dziewczynkę, u nas chłopczyka, zobaczymy
Ania_84, Kropka_1, Malenq, marissith, konwalianka, Czarnula87, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
witam sie , po nieprzespanej nocy.... obudziłam sie przed 24, i usnełam o 1:30 i pozniej co pol godzinki meldunek z zegarkiem... na jutro umowilam sie do rodzinnego, niech mi cos poradzi na te problemy ze snem, bol plecow i inne nerwicowe objawy
kiedys spałam jak zabita, zasypiałam w minute od przyłozenia głowy do poduszki, a teraz meczarnia... -
zgredka wrote:Ho ho ho,
ja już przeżyłam eksplozję jogurtu w lodówce, najpierw si po po prostu trochę wylał, a jak w szale sprzątałam i spadła półka w lodówce to już wywalił się na dobre, zalewając domek w szynszyla klatce, mordę psu, dywanik, parkiet, wszystko w lodówce i część zamrażarki...
no to do pracy rodacy
Hehe ale się uśmiałam z tego domku szynszyla i psiej mordy.
Cześć dziewczynki.
Malenq wylecz w końcu tego zęba bo się wykonczysz kobito.
Biedroneczka życzę poprawy humoru.
Konwalia życzę aby kłótnie z mężem ustały.
Jak byłam w szpitalu to chyba zrobili mi wszystkie możliwe badania ale przecież ja ich nie mam. Powiedzieli że mam lekką anemię i przepisali witaminy przy wypisie. Skoro przepisali mi żelazo to widocznie je badali. Pokrzywę lubię i piję.
I nie rozumiem czemu tak dopytujecie o te wyniki? Ludzie trochę wiary w umiejętności lekarzy.... Jak tak zalecają to widać mają swoje powody... A swojemu lekarzowi ufam, był przy moim wypisie i chyba wie co robi...
-
Tamka to będziecie mieć kumulację zanim przeprowadzicie się na swoje.
(Pewnie obie wcześniej urodzicie?)
LaRa współczuję problemów ze snem. Mnie tak cały czas męczyło że nawet w nocy nie dało spać a ostatnie dwie noce to nawet przespałam, więc się cieszę.
-
Dzień dobry królewny
Dobrego dnia Wam życzę, niech każdej przydarzy się coś miłeo
U mnie tempka od wczoraj ciut wyżej, jak dla mnie owu było ale OF nawet nie drgnął by cokolwiek zaznaczyć. Nadal twierdzi, że dziś dzień płodny. Cóż, trzeba będzie poprawićKrokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość