X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już zaznaczyłam ja poprostu taka rozkojarzona jestem cała noc myśląłm ze mi sie ciurkiem leje ;( takie miałam wrażenie ale na szczęscie rano pod prysznicem nie było tak zle i masa tego sluzu takiego nawet bardziej ciągnącego

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Już zaznaczyłam ja poprostu taka rozkojarzona jestem cała noc myśląłm ze mi sie ciurkiem leje ;( takie miałam wrażenie ale na szczęscie rano pod prysznicem nie było tak zle i masa tego sluzu takiego nawet bardziej ciągnącego
    To moze nie ma co cisna c jeszcze ;-) moze testa zrob ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:18

zgredka lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ciazy jest jakis inny ten sluz? Co prawda staram sie teraz tam nie grzebac...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

O to to :)

Asha lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredko różnie, mnie okresami zalewa, a potem susza, a potem znów kremowego pełno....

Tamka lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja poranna :)

Anuśka psinki są prześliczne!!! Słodziaki normalnie, takie bidulki malutkie :*

Na poprawę humoru z rana proponuję kabaret Hrabi o tancerzach na weselach: https://www.youtube.com/watch?v=MIVPV7JCPck
    No nie wiem jak wy, ale ja się prawie poryczałam :D

Ktoś nam dowcipnie włączył w labie klimę. Kuźwa zimno w ogóle i bez tego, a teraz z nawiewem to chyba z 10 stopni się zrobiło. Zamarzam.

choco lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    miesiąc temu tez tak miałam wiec trzeba sie zebrac w sobie zacząć od nowa :)
    ide od 5 wrzesnia na siłownie troszke sie poruszać :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie!

Ja dziś z neutralnym póki co nastrojem..ale jak długo on potrwa.. kłócę się ostatnio z P o moje żywienie.. jak mam mu wytłumaczyć, że nie mam ochoty jeść, że nic mi nie smakuje? On uważa, że wbiłam sobie do głowy, że chcę się odchudzać czy coś - oszalał chyba..no i tak kłócimy się o każdy posiłek..mam dość.. rano przed wyjście do pracy jestem wkurzona, gdy on wraca też jestem wkurzona :(

Asha- nie zaznaczyłaś dzisiejszej temperaturki.. jak stoi?

Dronka - to bardzo dziwne, że masz śluz a nie krwawienie.. hm.. życzę, aby znalazł się winny zabójstwa twojego fotela i poprawy nastroju

Kroko - salfazin brał i mój P; a miałam pytać..nie badali Ci jeszcze żelaza? ile masz hemoglobiny? pij pokrzywę kochana, możesz naparzyć odrobinę w szklance i wypić taką skondensowaną, choć ja lubie smak pokrzywy i wypijam szklankę dziennie; doskonale się wchłania, podaje się nawet noworodkom

mari - bardzo ładny kolczyk, bolało?

Malenq - długo trzymaja Cię te zęby..oby szybko przeszło, bo wykończysz sie dziewczyno

Anuśka - jeszcze raz gratuluje powiększenia rodzinki..takie maluchy to wiadomo że "płaczą", muszą sie przyzwyczaić, ze teraz są bezpieczne i to jest ich dom.. imiona wybraliście? a to suczki czy pieski?

Nieukowa, ale masz fajnie.. zawsze chciałam pracować w labie.. ale kurcze, nie znalazłam tam zatrudnienia :( a teraz jestem za stara
    i co ja miałam jeszcze.. od poniedziałku na bank idę na zwolnienie, mam zaprzyjaźnionego lekarza ginekologa, co prawda 250km ode mnie ale spoko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:27

marissith lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    miesiąc temu tez tak miałam wiec trzeba sie zebrac w sobie zacząć od nowa :)
    ide od 5 wrzesnia na siłownie troszke sie poruszać :)

Dobra, to cisne ;-)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka...jak nie jak tak :-) spadla oczywiscie na @ :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:38

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mozecie mi pogratulowac !!! :D
    .
    .:D
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    jestem genialna :P
    zostawilam kluze od domu w samochodzie ..a samochod pojechal z mezem do pracy tak wiec mam przymusowy szlaban na wyjscie z domu i pracuje dzis w domku:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:40

Asha, Malenq, choco, Tamka, Kropka_1, Arienna, Czarnula87, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ania przynajmniej dobrze, ze mozesz pracowac w domu :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Aniu no to fajnie:) nie ma jak w domku:)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry pięknym paniom,

Zgredka, you made my day ;)

Dronka, kobito! śluz to nie okres! co Ty nas ściemniasz :P

Asha, a ja tam dalej trzymam kciuki

Anuśka, trzeba było piesy do wyrka i utulić ;)

ja tylko na chwileczkę, mama przyjechała i pakujemy resztę gratów, zbliża się godzina zero, żal mi trochę tego mieszkanka, tyle pięknych chwil... Ale w nowym domu będę miała i wannę i prysznic! a tu był tylko prysznic :P

wczoraj wieczorem wpdała siostra małża, niby pogadać o wspólnym mieszkaniu ale ja czułam, że coś się święci i co? jest w ciąży! miesiąc niżej ode mnie ;) śmiałam się, że teść był w takiej desperacji, że mówił, że sobie kupi wnuki na allegro , a teraz będzie miał kumulację :P obstawiam u nich dziewczynkę, u nas chłopczyka, zobaczymy

Ania_84, Kropka_1, Malenq, marissith, konwalianka, Czarnula87, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie , po nieprzespanej nocy.... obudziłam sie przed 24, i usnełam o 1:30 i pozniej co pol godzinki meldunek z zegarkiem... na jutro umowilam sie do rodzinnego, niech mi cos poradzi na te problemy ze snem, bol plecow i inne nerwicowe objawy :(
    kiedys spałam jak zabita, zasypiałam w minute od przyłozenia głowy do poduszki, a teraz meczarnia...

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Malenq, ze śluzem mam identycznie - dni posuchy i dni obfitości ;)

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ale mnie leci @ :( poprostu jakas taka jestem rozkojarzona ze nie zaznaczyłam ale juz sie poprawiłam :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Ho ho ho,
    ja już przeżyłam eksplozję jogurtu w lodówce, najpierw si po po prostu trochę wylał, a jak w szale sprzątałam i spadła półka w lodówce to już wywalił się na dobre, zalewając domek w szynszyla klatce, mordę psu, dywanik, parkiet, wszystko w lodówce i część zamrażarki...

no to do pracy rodacy ;)

Hehe ale się uśmiałam z tego domku szynszyla i psiej mordy. :)

Cześć dziewczynki.

Malenq wylecz w końcu tego zęba bo się wykonczysz kobito.

Biedroneczka życzę poprawy humoru.

Konwalia życzę aby kłótnie z mężem ustały.
    Jak byłam w szpitalu to chyba zrobili mi wszystkie możliwe badania ale przecież ja ich nie mam. Powiedzieli że mam lekką anemię i przepisali witaminy przy wypisie. Skoro przepisali mi żelazo to widocznie je badali. Pokrzywę lubię i piję.

I nie rozumiem czemu tak dopytujecie o te wyniki? Ludzie trochę wiary w umiejętności lekarzy.... Jak tak zalecają to widać mają swoje powody... A swojemu lekarzowi ufam, był przy moim wypisie i chyba wie co robi...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka to będziecie mieć kumulację zanim przeprowadzicie się na swoje. :) (Pewnie obie wcześniej urodzicie?)

LaRa współczuję problemów ze snem. Mnie tak cały czas męczyło że nawet w nocy nie dało spać a ostatnie dwie noce to nawet przespałam, więc się cieszę.

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry królewny :) Dobrego dnia Wam życzę, niech każdej przydarzy się coś miłeo :)

U mnie tempka od wczoraj ciut wyżej, jak dla mnie owu było ale OF nawet nie drgnął by cokolwiek zaznaczyć. Nadal twierdzi, że dziś dzień płodny. Cóż, trzeba będzie poprawić ;)

Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

‹‹ 1793 1794 1795 1796 1797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ