WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie jedna noga w nowym cyklu ;-) juz moglby sie zaczac bo bez sensu teraz takie czekanie na to co wiadomo ze i tak sie stanie zreszta ostatnie dwa tygodnie takie byly :-( ;-) wiec juz mam dosyc czekania na ta cholerna @ w kazdym razie juz blisko :-) ale spac nadal nie moge wiec to nastepny plu ze juz jutro powinnam spac jak dziecko :-) bo nie bedzie mierzenia :-)

A co u was???

Widze Zgredka same emocje od rana?

Gdzies mi przemknelo chyba, ze bralas Castagnus? Bralas go caly cykl, jezeli tak to kiedy przestalas i jak ostawialas?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sha: looknij w mój wykres... przerwałam po wizycie u gin, jak powiedział, że PCOS i masę badań i straciłam nadzieję..
    normalnie przestałam z dnia na dzień, brałam razem z wiesiołkiem i oba odstawiłam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Sha: looknij w mój wykres... przerwałam po wizycie u gin, jak powiedział, że PCOS i masę badań i straciłam nadzieję..
    normalnie przestałam z dnia na dzień, brałam razem z wiesiołkiem i oba odstawiłam

To jeszcze przed owu? Aha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Uuuuuuuu Zgredko a "kto?" Ci się tak spieszył??? że jogurtami rzucałaś hehehe...
    biedna to masz/miałaś co sprzątać.....

Ja witam się po nieprzespanej nocy, nowa trucizna w zębie - dała mi "popalić", do tego głowa nic a nic nie przestała boleć, a kiedy w końcu zasnęłam, to małż wstawał o 4stej...

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry,zycze wszystkim miłego dnia :)

Zakochana
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Ja też nie wyspana, piesy piszczały całą noc, albo właziły mi na głowę albo ciągnęły za włosy... Spaaaaććććć

Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie zła jak osa ktoś rozpieprzył mój fotel nowy i jest na mnie wrrrr pierdole najchętniej wybrałabym reszte urlopu :/ aaa bede dziś gryzła

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooooooooo to widzę, że z niewyspaniem i złością - nie jestem sama..jak miło:)

groszku doskonale pamiętam czasy siedzenia z małymi psiakami heheheh, daj im troszkę czasu, nauczą się:)

Biedra to życzę, abyś się dowiedziała "kto? i jak?" - ludzie lubią plotkować, więc wcześniej czy później dojdą do Ciebie "słuchy".....

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witam sie jedna noga w nowym cyklu ;-) juz moglby sie zaczac bo bez sensu teraz takie czekanie na to co wiadomo ze i tak sie stanie zreszta ostatnie dwa tygodnie takie byly :-( ;-) wiec juz mam dosyc czekania na ta cholerna @ w kazdym razie juz blisko :-) ale spac nadal nie moge wiec to nastepny plu ze juz jutro powinnam spac jak dziecko :-) bo nie bedzie mierzenia :-)

A co u was???

Widze Zgredka same emocje od rana?

Gdzies mi przemknelo chyba, ze bralas Castagnus? Bralas go caly cykl, jezeli tak to kiedy przestalas i jak ostawialas?

mam nadzieje ze już bedziesz miała ten nowy cykl i zaczniemy razem ja mam dziś zły humor i najchętniej poprostu bym sie rozpłakała :(
    ja narazie w tym cyklu spróbuje z soją kwas foliowy a małż salfazin dalej i menmag

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ooooooooooo to widzę, że z niewyspaniem i złością - nie jestem sama..jak miło:)

groszku doskonale pamiętam czasy siedzenia z małymi psiakami heheheh, daj im troszkę czasu, nauczą się:)

Biedra to życzę, abyś się dowiedziała "kto? i jak?" - ludzie lubią plotkować, więc wcześniej czy później dojdą do Ciebie "słuchy".....

za mało nas tu nas tylko ja, kolega i sze casem pan projektant ale fotel był nisko ja rano przyszłam wiec nie ja na nim siedziałam :('

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wylany jogurt pomogl wyczyscic pies, ktory zzera wszystko..
    Ja juz w robocie, mam zgage, za to brzucho nie boli..
    Biedro Asha to startujecie razem :) dobrze miec kompana :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra to już coś wiesz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    No wylany jogurt pomogl wyczyscic pies, ktory zzera wszystko..
    Uwielbiam taką pomoc w kuchni hehehe

Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra a dzisiaj masz tylko wodnisty śluz?? czy @ nadal jest? bo nie zaznaczyłaś....uhmmmm

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Biedro nie poczekala na mnie niestety ;-) i sie pospieszyla cholera i juz 2 dc, a ja pewnie jutro, dzisiaj przy dobrych wiatrach ;-) wiec bedzie 3 dni roznicy :-( ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 07:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryyy porannie dziewczyny.

U mnie na dworze szaro buro i ponuro :/ dobrze ze do pracy jeszcze tylko dzisiaj i w sobote i urlop :)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperaturka znowu lekko w gore . Ale tym razem tak myslalam ze troche pofaluje w gore bo oczywiacie kot wczoraj znowu mi sie na spanie na brzuchu usadowil i nie dal sie zgonic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Brryyy porannie dziewczyny.

U mnie na dworze szaro buro i ponuro :/ dobrze ze do pracy jeszcze tylko dzisiaj i w sobote i urlop :)

Lubię dostałaś, za ostatnie słowo heheh

U mnie dzisiaj słonecznie, ale wietrznie....

• zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez slonecznie :)..
    Ja dzis w robocie troche posiedze..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka kupie to co pisałaś :)

jest jest a jakże na cholera co popsuła mi humor wczoraj :P

Aha kurcze widzis to teraz przyciśnij swoja mocnij i juz:) bedziemy razem :P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1792 1793 1794 1795 1796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ