My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie jedna noga w nowym cyklu
juz moglby sie zaczac bo bez sensu teraz takie czekanie na to co wiadomo ze i tak sie stanie zreszta ostatnie dwa tygodnie takie byly
wiec juz mam dosyc czekania na ta cholerna @ w kazdym razie juz blisko
ale spac nadal nie moge wiec to nastepny plu ze juz jutro powinnam spac jak dziecko
bo nie bedzie mierzenia
A co u was???
Widze Zgredka same emocje od rana?
Gdzies mi przemknelo chyba, ze bralas Castagnus? Bralas go caly cykl, jezeli tak to kiedy przestalas i jak ostawialas? -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Uuuuuuuu Zgredko a "kto?" Ci się tak spieszył??? że jogurtami rzucałaś hehehe...
biedna to masz/miałaś co sprzątać.....
Ja witam się po nieprzespanej nocy, nowa trucizna w zębie - dała mi "popalić", do tego głowa nic a nic nie przestała boleć, a kiedy w końcu zasnęłam, to małż wstawał o 4stej... -
nick nieaktualnyOoooooooooo to widzę, że z niewyspaniem i złością - nie jestem sama..jak miło:)
groszku doskonale pamiętam czasy siedzenia z małymi psiakami heheheh, daj im troszkę czasu, nauczą się
Biedra to życzę, abyś się dowiedziała "kto? i jak?" - ludzie lubią plotkować, więc wcześniej czy później dojdą do Ciebie "słuchy"..... -
Asha wrote:Witam sie jedna noga w nowym cyklu
juz moglby sie zaczac bo bez sensu teraz takie czekanie na to co wiadomo ze i tak sie stanie zreszta ostatnie dwa tygodnie takie byly
wiec juz mam dosyc czekania na ta cholerna @ w kazdym razie juz blisko
ale spac nadal nie moge wiec to nastepny plu ze juz jutro powinnam spac jak dziecko
bo nie bedzie mierzenia
A co u was???
Widze Zgredka same emocje od rana?
Gdzies mi przemknelo chyba, ze bralas Castagnus? Bralas go caly cykl, jezeli tak to kiedy przestalas i jak ostawialas?
mam nadzieje ze już bedziesz miała ten nowy cykl i zaczniemy razem ja mam dziś zły humor i najchętniej poprostu bym sie rozpłakała
ja narazie w tym cyklu spróbuje z soją kwas foliowy a małż salfazin dalej i menmag -
Malenq wrote:Ooooooooooo to widzę, że z niewyspaniem i złością - nie jestem sama..jak miło:)
groszku doskonale pamiętam czasy siedzenia z małymi psiakami heheheh, daj im troszkę czasu, nauczą się
Biedra to życzę, abyś się dowiedziała "kto? i jak?" - ludzie lubią plotkować, więc wcześniej czy później dojdą do Ciebie "słuchy".....
za mało nas tu nas tylko ja, kolega i sze casem pan projektant ale fotel był nisko ja rano przyszłam wiec nie ja na nim siedziałam'
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny