Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie jedna noga w nowym cyklu ;-) juz moglby sie zaczac bo bez sensu teraz takie czekanie na to co wiadomo ze i tak sie stanie zreszta ostatnie dwa tygodnie takie byly :-( ;-) wiec juz mam dosyc czekania na ta cholerna @ w kazdym razie juz blisko :-) ale spac nadal nie moge wiec to nastepny plu ze juz jutro powinnam spac jak dziecko :-) bo nie bedzie mierzenia :-)

A co u was???

Widze Zgredka same emocje od rana?

Gdzies mi przemknelo chyba, ze bralas Castagnus? Bralas go caly cykl, jezeli tak to kiedy przestalas i jak ostawialas?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sha: looknij w mój wykres... przerwałam po wizycie u gin, jak powiedział, że PCOS i masę badań i straciłam nadzieję..
    normalnie przestałam z dnia na dzień, brałam razem z wiesiołkiem i oba odstawiłam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Sha: looknij w mój wykres... przerwałam po wizycie u gin, jak powiedział, że PCOS i masę badań i straciłam nadzieję..
    normalnie przestałam z dnia na dzień, brałam razem z wiesiołkiem i oba odstawiłam

To jeszcze przed owu? Aha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Uuuuuuuu Zgredko a "kto?" Ci się tak spieszył??? że jogurtami rzucałaś hehehe...
    biedna to masz/miałaś co sprzątać.....

Ja witam się po nieprzespanej nocy, nowa trucizna w zębie - dała mi "popalić", do tego głowa nic a nic nie przestała boleć, a kiedy w końcu zasnęłam, to małż wstawał o 4stej...

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry,zycze wszystkim miłego dnia :)

Zakochana
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Ja też nie wyspana, piesy piszczały całą noc, albo właziły mi na głowę albo ciągnęły za włosy... Spaaaaććććć

Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie zła jak osa ktoś rozpieprzył mój fotel nowy i jest na mnie wrrrr pierdole najchętniej wybrałabym reszte urlopu :/ aaa bede dziś gryzła

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooooooooo to widzę, że z niewyspaniem i złością - nie jestem sama..jak miło:)

groszku doskonale pamiętam czasy siedzenia z małymi psiakami heheheh, daj im troszkę czasu, nauczą się:)

Biedra to życzę, abyś się dowiedziała "kto? i jak?" - ludzie lubią plotkować, więc wcześniej czy później dojdą do Ciebie "słuchy".....

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witam sie jedna noga w nowym cyklu ;-) juz moglby sie zaczac bo bez sensu teraz takie czekanie na to co wiadomo ze i tak sie stanie zreszta ostatnie dwa tygodnie takie byly :-( ;-) wiec juz mam dosyc czekania na ta cholerna @ w kazdym razie juz blisko :-) ale spac nadal nie moge wiec to nastepny plu ze juz jutro powinnam spac jak dziecko :-) bo nie bedzie mierzenia :-)

A co u was???

Widze Zgredka same emocje od rana?

Gdzies mi przemknelo chyba, ze bralas Castagnus? Bralas go caly cykl, jezeli tak to kiedy przestalas i jak ostawialas?

mam nadzieje ze już bedziesz miała ten nowy cykl i zaczniemy razem ja mam dziś zły humor i najchętniej poprostu bym sie rozpłakała :(
    ja narazie w tym cyklu spróbuje z soją kwas foliowy a małż salfazin dalej i menmag

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ooooooooooo to widzę, że z niewyspaniem i złością - nie jestem sama..jak miło:)

groszku doskonale pamiętam czasy siedzenia z małymi psiakami heheheh, daj im troszkę czasu, nauczą się:)

Biedra to życzę, abyś się dowiedziała "kto? i jak?" - ludzie lubią plotkować, więc wcześniej czy później dojdą do Ciebie "słuchy".....

za mało nas tu nas tylko ja, kolega i sze casem pan projektant ale fotel był nisko ja rano przyszłam wiec nie ja na nim siedziałam :('

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wylany jogurt pomogl wyczyscic pies, ktory zzera wszystko..
    Ja juz w robocie, mam zgage, za to brzucho nie boli..
    Biedro Asha to startujecie razem :) dobrze miec kompana :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra to już coś wiesz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    No wylany jogurt pomogl wyczyscic pies, ktory zzera wszystko..
    Uwielbiam taką pomoc w kuchni hehehe

Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra a dzisiaj masz tylko wodnisty śluz?? czy @ nadal jest? bo nie zaznaczyłaś....uhmmmm

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Biedro nie poczekala na mnie niestety ;-) i sie pospieszyla cholera i juz 2 dc, a ja pewnie jutro, dzisiaj przy dobrych wiatrach ;-) wiec bedzie 3 dni roznicy :-( ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 07:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryyy porannie dziewczyny.

U mnie na dworze szaro buro i ponuro :/ dobrze ze do pracy jeszcze tylko dzisiaj i w sobote i urlop :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperaturka znowu lekko w gore . Ale tym razem tak myslalam ze troche pofaluje w gore bo oczywiacie kot wczoraj znowu mi sie na spanie na brzuchu usadowil i nie dal sie zgonic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Brryyy porannie dziewczyny.

U mnie na dworze szaro buro i ponuro :/ dobrze ze do pracy jeszcze tylko dzisiaj i w sobote i urlop :)

Lubię dostałaś, za ostatnie słowo heheh

U mnie dzisiaj słonecznie, ale wietrznie....

• zgredka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez slonecznie :)..
    Ja dzis w robocie troche posiedze..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka kupie to co pisałaś :)

jest jest a jakże na cholera co popsuła mi humor wczoraj :P

Aha kurcze widzis to teraz przyciśnij swoja mocnij i juz:) bedziemy razem :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1792 1793 1794 1795 1796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ