My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili83 wrote:Witaj Kroko!doczytałam się, ze ciebie również mdlości męczą:(spróbuj wody lub herbaty z imbirem mi naprawdę pomaga!
Wiem, stosowałam na początku, a teraz wierz mi lub nie ze wszystkich sklepów po kolei zniknął imbir. Nie wiem co jest grane. Jakiś pogrom. -
Krokodylku jelsi chodzi o Salfazin.. o moj maz bral
jako suplement dla mezczyzn poprawiajacy nasienie
ale jest to zwykly sklad witamin i minerałow;;
a nie zaproponowal cegos strikte dla kobiet w ciazy ..
mojej siosrze bardzo pasowal
Prenatal i z Dobel Hertz Mama -
Momo gratuluję Łatka.
Psy ze schroniska zwykle są cudowne.
Anastazja tak mi przykro.Tulę Cię mocno. Życzę dużo siły.
konwalia nie rozumiem o co chodzi z tą wizytą? Może zmień gina?
beszka gratuluję wizyty
zgredka też się zastanawiam nad studiami i to coraz poważniej
Anuśka co za świnie wyrzucają szczeniaki.Też tego nie mogę pojąć. Cieszę się że je przygarnęliście.
-
Kroko: wysłałam Ci wiadomość na priva.
ja właśnie leżę z termoforem na plecach, no tak te studia podyplomowe.. ale to wydatek jednak, a Heniek już stanowi jakiś i powinnam teraz gromadzić kase a nie ją wydawać, no i końcówka studiów przypada na poród (o ile w ogóle dojdzie, bo nie mogę się jarać przed 1 wizytą) ..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Co do takich znajd w lesie to moj tato kiedys znalazl dwa zajaczki. Matke zagryzly psy ze wsi. Wzial je do domu ikarpilismy plastikowa pipetk amleczkiem. Takie smieszne dwa kicaly. Jak podorosly to wypuscilisy do lasu.
Ania_84, marissith, Kropka_1, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Krokodylku jelsi chodzi o Salfazin.. o moj maz bral
jako suplement dla mezczyzn poprawiajacy nasienie
ale jest to zwykly sklad witamin i minerałow;;
a nie zaproponowal cegos strikte dla kobiet w ciazy ..
mojej siosrze bardzo pasowal
Prenatal i z Dobel Hertz Mama
Dostałam żelazo i inne witaminy ponieważ tak jak pisałam mam lekką anemię.
Sądzę że lekarz wie co robi przepisując mi takie a nie inne suplementy.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zgredka bo nie doczytalam jak tatus zareagowal
Tato jest bardzo spokojny:
po pierwsze: to nie jego pierwsze dziecko (pierwsze ze mną, no i pierwsze planowane),
po drugie: mówi, że się cieszy, ale musi wykazywać umiarkowaną radość do pierwszego badania, a że on teraz pracuje w stolicy i będzie w domu co drugi weekend to kurcze będę sobie sama musiała trochę radzić, co mu pewnie wypomnę, że poprzednia kobita miała go staleYasmin, Ania_84, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dostałam żelazo i inne witaminy ponieważ tak jak pisałam mam lekką anemię.
Sądzę że lekarz wie co robi przepisując mi takie a nie inne suplementy.spora dawke wit B i, zelaza i czegos jeszcze z tego co pamietam
ogolnei przyjelosie ze to lek dla mezczzyzn ..ale tak naparwde to suplement diety uszupelniajacy niedobor wit -
zgredka wrote:Tato jest bardzo spokojny:
po pierwsze: to nie jego pierwsze dziecko (pierwsze ze mną, no i pierwsze planowane),
po drugie: mówi, że się cieszy, ale musi wykazywać umiarkowaną radość do pierwszego badania, a że on teraz pracuje w stolicy i będzie w domu co drugi weekend to kurcze będę sobie sama musiała trochę radzić, co mu pewnie wypomnę, że poprzednia kobita miała go stalewiec wiesz ..
ale 4 miesiace mina szybko -
Hejka, ja po piwku z kumpelka jestem
Okazalo sie ze chciala mi sie zwierzyc, ze tez poronila ;/ ale miala dziwna sytuacje... prawie jak ciaza biochemiczna... poszla do doktorki bo miala dlugi i skapy okres tylko po to, zeby dowiedziec sie ze wlasnie roni bo bylo widac pecherzyk ale pofragmentowany i beta byla ok 50szok i niedowierzanie, bo sie zabezpieczala i nie planowala i nie chciala dziecka. A jak juz bylo po wszystkim to nagle ja ogarnal taki zal ze dalej sobie z tym nie radzi a to juz 2mc od poronienia:/
Ale ten los jest porabany, jakby nie hyla u gina to hy myslala ze jej okres troche zeswirowal i tylko tyle... -
Aaaaaaaaaa, wyświetla mi się 500 lajków
Jeśli nagrodą będzie fasolka, to będzie jeden z większych cudów w historii OF. Tak bardzo się nastawiam na jutrzejszą @, że nawet nie mam w domu testu
Zgredka - korzystając z okazji że jesteś (choć Cie nie poznałam tak od razu, tak się pięknie zazieleniłaś)raz jeszcze gratuluję i rzecz jasna życzę żeby ciąża spokojnie przebiegała
. Wiruski ślij, mają blisko to dolecą
Krokodylko - współczuję bidulko :*. Gdzie są te kobity, które mówią, że ciąża to sama rozkosz i żadnych dolegliwości? Ja tu czytam, że nieźle jesteście przeczołgiwane. Ale i tak zazdraszczamDasz radę kochana
Anuśka - :**** - wiesz za co. Piesków nie widziałam, bo od miesiąca zakładam konto na fb
. Ale wiem, że lepiej trafić nie mogły
. To w podobnym czasie zyskałyśmy nowych członków rodziny. Swoją droga też nie mogę pojąć jak ktoś kiedyś mógł się Łatka pozbyć.. ja o już kocham całym sercem. Jak mi któraś powie jak wstawić zdjęcie, to wrzucę jakieś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 22:19
Kropka_1, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ho ho ho,
ja już przeżyłam eksplozję jogurtu w lodówce, najpierw si po po prostu trochę wylał, a jak w szale sprzątałam i spadła półka w lodówce to już wywalił się na dobre, zalewając domek w szynszyla klatce, mordę psu, dywanik, parkiet, wszystko w lodówce i część zamrażarki...
no to do pracy rodacyKrokodylica lubi tę wiadomość