My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha, to trzymam kciuki za nowy cykl. i tez jestem ciekawa co to za gadzety??
Zgredko, mam nadz.,ze z dzidzia wszystko ok? rozwazacie imie Heniek dla dziecka? bo my tak
a ta poza tym, to jestes pewna,z e termofon mozna uzywac w ciazy??? bo skoro nie mozna kapac sie w wannie (zbyt cieple i dlugie kapiele) w pierwszym cyklu, to nie wime czy termofon mozna stosowac....
ja dzis mialam ochote troche pokucharzyc. pierwszy raz od zaciazenia. i co? i dupa!!! pizza, kotra zawsze wychodzi pyszna, wyszla srednio. ciasto - masakra. no nie wime co sie stalo.....
a mlodego starszego najpierw brzuch bolal, potem glowa i to tak, ze mu nurofen musilam podacmam nadz.,ze to nie od zoladka i grypa zoladkowa nas ominie. wymieklabym z grypa zoladkowa jako dodatek do moich stalych mdlosci itp. /
-
noo a ja dopeiro weszlam do domu ..
jutro sosik z grzybkowamy swiezutkie od cioci i wujka dzis zbierane
pelno buraczkow, ogorokow, cukiniii, itp id -
nick nieaktualny
-
a mnei dzis tak wkurwil artykul jeden ze szok.. do tej pory miala bym ochote komucs cos powiedziec
http://citizengo.org/pl/10659-odrzucenie-projektu-ustawy-o-vitro?tc=fb&tcid=6302455
co za fanatyk i debil cos takiego wymyslil..
widac ze ten ktos nigdy nie walczyl o dziecko
smutne ze przez takie artykuly i petycje pary ktorychjedyna metada jest In vitro moga stracic .. ;/ -
My też dziś byliśmy na grzybach
zupełnie nieplanowanie ale cuuuuudnie
dwa wiaderka 5 litrów wysypujące się
mmmmmm
Teraz na wieczór basenik był, szkoda, że jutro do domku trzeba wracać a w pon do pracy znów...
Dobrej owocnej nocykonwalianka lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Asha, to trzymam kciuki za nowy cykl. i tez jestem ciekawa co to za gadzety??
Zgredko, mam nadz.,ze z dzidzia wszystko ok? rozwazacie imie Heniek dla dziecka? bo my tak
a ta poza tym, to jestes pewna,z e termofon mozna uzywac w ciazy??? bo skoro nie mozna kapac sie w wannie (zbyt cieple i dlugie kapiele) w pierwszym cyklu, to nie wime czy termofon mozna stosowac....
ja dzis mialam ochote troche pokucharzyc. pierwszy raz od zaciazenia. i co? i dupa!!! pizza, kotra zawsze wychodzi pyszna, wyszla srednio. ciasto - masakra. no nie wime co sie stalo.....
a mlodego starszego najpierw brzuch bolal, potem glowa i to tak, ze mu nurofen musilam podacmam nadz.,ze to nie od zoladka i grypa zoladkowa nas ominie. wymieklabym z grypa zoladkowa jako dodatek do moich stalych mdlosci itp. /
Nie no nie chce Heniek, tak go nazywam, zeby mial imie. Pewnie bedzie dziewczyna zreszta po czasie stosunki.. choc wole chlopaka...
Nie wiem wlasnie czy mozna dlatego nie leje tam wrzatku i nie klade bezposrednip.. tak tylko zeby bylo nie cieplej -
Nieukowa wrote:
-
dzien dobry
Asha, mam nadz.,ze nowe wspomagacze zadzialaja i zobaczysz dwie kreseczki niedlugoz calego serducha Ci tego zycze
Zgredka, nam zie ster imiona podobaja i Henryk, to jedno z rozwazanych. pewnie dopiero, gdy dziec sie urodzi i pobedziemy troche razem, zdecydujemy sie na jedno z listy
a u nas masakryczna nocchyba strszak ma ZNOWU grype zoladkowa. strasznie, ale to strasznie boli go brzuch plus bol glowy i goraczka
nie wiem co oni tam w tym przedszkolu robia. czy rodzice ciagle chore dzieci wysylaja i nikt z personelu tego nie widzi, czy personel ma w dupie higiene i sprzatanie, dezynfekcje....odkad zaczelismy to przedszkole rok temu, to co 2 miesiac mamy jakas zoladkowke
strach sie bac....nie wspomne o planowaniu czegos
-
Beszka: wystarczy, że rodzice mają zwariowane imiona: ja mało spotykane, a on jak dla 60-latka, acz teraz bardzo popularne...
on chciałby Kostek - zupełnie nie wiem czemu, obejrzał listy do m. i tak se ubzdurał..
mi się po to Gabriela, Ewa, Emma, Hanka - generalnie nie chce imienia takiego, które są teraz na czasie...
ja spać nie mogę, ale ponoć to normalne..niby padam, a potem się budzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ponoć na śluz, należy go brać do dnia owulacji, ale ja przerwałam po wizycie u ginka, który powiedział, że jest pcos, że nie ma jajka dominującego (i proszę może i w terminie nie było, ale potem się wykluło)...
radziła mi to brać koleżanka, to był mój pierwszy cykl zarówno z wiesiołem jak i castagnusem, acz mój gin nie był zadowolony, że brałam castagnusa, skoro nie było jakichś wskazań..
a jesteś pewnie, że z nim będziesz, że jesteś?? jak to będzie? -
nick nieaktualny