X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, to trzymam kciuki za nowy cykl. i tez jestem ciekawa co to za gadzety?? ;)

Zgredko, mam nadz.,ze z dzidzia wszystko ok? rozwazacie imie Heniek dla dziecka? bo my tak ;)
    a ta poza tym, to jestes pewna,z e termofon mozna uzywac w ciazy??? bo skoro nie mozna kapac sie w wannie (zbyt cieple i dlugie kapiele) w pierwszym cyklu, to nie wime czy termofon mozna stosowac....

ja dzis mialam ochote troche pokucharzyc. pierwszy raz od zaciazenia. i co? i dupa!!! pizza, kotra zawsze wychodzi pyszna, wyszla srednio. ciasto - masakra. no nie wime co sie stalo.....

a mlodego starszego najpierw brzuch bolal, potem glowa i to tak, ze mu nurofen musilam podac :( mam nadz.,ze to nie od zoladka i grypa zoladkowa nas ominie. wymieklabym z grypa zoladkowa jako dodatek do moich stalych mdlosci itp. /

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo a ja dopeiro weszlam do domu ..
    jutro sosik z grzybkow ;) amy swiezutkie od cioci i wujka dzis zbierane :D
    pelno buraczkow, ogorokow, cukiniii, itp id :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczorku! Byliśmy z M na grzybach od 11 i dopiero wróciliśmy bo się zgubilismy w lesie :( do tego się %%%% z okazji @ :(

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnei dzis tak wkurwil artykul jeden ze szok.. do tej pory miala bym ochote komucs cos powiedziec

http://citizengo.org/pl/10659-odrzucenie-projektu-ustawy-o-vitro?tc=fb&tcid=6302455

co za fanatyk i debil cos takiego wymyslil..

widac ze ten ktos nigdy nie walczyl o dziecko :(
    smutne ze przez takie artykuly i petycje pary ktorychjedyna metada jest In vitro moga stracic .. ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dziś byliśmy na grzybach :) zupełnie nieplanowanie ale cuuuuudnie :) dwa wiaderka 5 litrów wysypujące się :) mmmmmm

Teraz na wieczór basenik był, szkoda, że jutro do domku trzeba wracać a w pon do pracy znów...

Dobrej owocnej nocy :)

konwalianka lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, oszołomów mamy w kraju od metra, miejmy nadzieję że jednak więcej jest tych z olejem w głowie i empatią ;/

Kot mi przed chwilą po cyckach przelazł. Mam ochotę zrobić z niego dywan. Ała.
    zezloszczony.gif

Ania_84 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka zazdroszczę, nie mamy czasu w ten weekend ani w następny na grzyby, a tak bym chciała pojechać do lasu ;(

Kropka_1 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam dziś gości, wariaty (moi znajomi) 120 km przyjechali ( z miasta z którego pochodzę) do mnie na kawę :D

Malenq, Katjaa, konwalianka lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Asha, to trzymam kciuki za nowy cykl. i tez jestem ciekawa co to za gadzety?? ;)

Zgredko, mam nadz.,ze z dzidzia wszystko ok? rozwazacie imie Heniek dla dziecka? bo my tak ;)
    a ta poza tym, to jestes pewna,z e termofon mozna uzywac w ciazy??? bo skoro nie mozna kapac sie w wannie (zbyt cieple i dlugie kapiele) w pierwszym cyklu, to nie wime czy termofon mozna stosowac....

ja dzis mialam ochote troche pokucharzyc. pierwszy raz od zaciazenia. i co? i dupa!!! pizza, kotra zawsze wychodzi pyszna, wyszla srednio. ciasto - masakra. no nie wime co sie stalo.....

a mlodego starszego najpierw brzuch bolal, potem glowa i to tak, ze mu nurofen musilam podac :( mam nadz.,ze to nie od zoladka i grypa zoladkowa nas ominie. wymieklabym z grypa zoladkowa jako dodatek do moich stalych mdlosci itp. /

Nie no nie chce Heniek, tak go nazywam, zeby mial imie. Pewnie bedzie dziewczyna zreszta po czasie stosunki.. choc wole chlopaka...

Nie wiem wlasnie czy mozna dlatego nie leje tam wrzatku i nie klade bezposrednip.. tak tylko zeby bylo nie cieplej

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ania, oszołomów mamy w kraju od metra, miejmy nadzieję że jednak więcej jest tych z olejem w głowie i empatią ;/

Kot mi przed chwilą po cyckach przelazł. Mam ochotę zrobić z niego dywan. Ała.
    zezloszczony.gif
    Moja kicia zrobila to samo Jeszvze dodatkowo chodzi i mruczy mi przy twarzy podbija lebkiel rękę :-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to samo robi ale pies to sobie wyobrazacie..a najlepiej jak leze na boku a ona podchodzi tak blisko,ze zawsze na sutek stanie brrr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Asha Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :-)

W tym miesiacu inofolic biore i ziola O.Sroki...a co mi tam, tego jeszcze nie probowalam hahahah ;-)

Malenq lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

Asha, mam nadz.,ze nowe wspomagacze zadzialaja i zobaczysz dwie kreseczki niedlugo <3 z calego serducha Ci tego zycze :)

Zgredka, nam zie ster imiona podobaja i Henryk, to jedno z rozwazanych. pewnie dopiero, gdy dziec sie urodzi i pobedziemy troche razem, zdecydujemy sie na jedno z listy ;)

a u nas masakryczna noc :( chyba strszak ma ZNOWU grype zoladkowa. strasznie, ale to strasznie boli go brzuch plus bol glowy i goraczka :( nie wiem co oni tam w tym przedszkolu robia. czy rodzice ciagle chore dzieci wysylaja i nikt z personelu tego nie widzi, czy personel ma w dupie higiene i sprzatanie, dezynfekcje....odkad zaczelismy to przedszkole rok temu, to co 2 miesiac mamy jakas zoladkowke :( strach sie bac....nie wspomne o planowaniu czegos :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka: wystarczy, że rodzice mają zwariowane imiona: ja mało spotykane, a on jak dla 60-latka, acz teraz bardzo popularne...

on chciałby Kostek - zupełnie nie wiem czemu, obejrzał listy do m. i tak se ubzdurał..
    mi się po to Gabriela, Ewa, Emma, Hanka - generalnie nie chce imienia takiego, które są teraz na czasie...

ja spać nie mogę, ale ponoć to normalne..niby padam, a potem się budzę

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha: a to dobrze tak zmieniam w cyklach przyjmowane suplementy.?? Ty to konsultujesz z lekarzem czy tylko z googlem i babami na forum??

Zeby sobie nie zamieszać

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!
    Powiedzcie mi co można brać/pić starajac sie o Fasolka? Widze Asha ziolka...

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja? a Ty się starasz z kimś nowym czy z byłym..?

ja brałam castagnus i olej z wiesiołka w kapsułach..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka wiem że to dziwne ale z byłym. No właśnie widziałam tego wiesiolka u Ciebie i zastanawiałam się na co to jest tak ogólnie co daje on.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 09:36

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ponoć na śluz, należy go brać do dnia owulacji, ale ja przerwałam po wizycie u ginka, który powiedział, że jest pcos, że nie ma jajka dominującego (i proszę może i w terminie nie było, ale potem się wykluło)...

radziła mi to brać koleżanka, to był mój pierwszy cykl zarówno z wiesiołem jak i castagnusem, acz mój gin nie był zadowolony, że brałam castagnusa, skoro nie było jakichś wskazań..

a jesteś pewnie, że z nim będziesz, że jesteś?? jak to będzie?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryy dziewczyny :)

Jak pieknie brzmi slowo URLOP :)

Wczoraj ledwo wyrobilam ale przestalam bite 10,5 godziny na kasie. Tak tak przestalam.doslownie. plus pol.godzinki tylko przerwa. Pod koniec to juz nie wiedzialam co ci ludzie do mnie mowia ;)

‹‹ 1823 1824 1825 1826 1827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ