My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej misie, właśnie podałam sobie śniadanko do łóżka
, tempka mi spadła, ostatnio 24 dc dostałam okres, ale to był 11 dpo, dziś mamy 24 dc ale 7dpo
zobaczymy co będzie
wczoraj odwiedzili mnie znajomi, kumpela w 5 miesiącu ciążyto się namacałam
-
nick nieaktualnyZgredka on nie zostawił mnie dlatego że przestał mnie kochać. Może to nie wytlumaczenie ale jego córka go zaszantazowala że albo ja albo ona. Zrozumiałam go bo sama bym wybrała córkę... nie powiem że się nie boję ale widzę że teraz jest inaczej, bardziej że tak powiem poważnie dojrzale. Porozmawial z młodszą córką która nam kibicuje a ona porozmawiala że starsza siostrą że źle robi. Co prawda nadal nas nie toleruje ale jak narazie też się nie buntuje. Ale z tego co wiem z mamusia zaczęła pić... A między nami jest naprawdę cudnie. Mam nadzieję że teraz zmadrzal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 09:57
-
nick nieaktualnyKatjaa a ja uważam, że jesteś na tyle mądrą dorosła i odpowiedzialną kobietą, że wiesz co robisz
I nie nam to oceniać czy to dobrze czy źle. Jeśli jesteś szczęśliwa i dobrze się wam teraz układa, to ja mogę Ci życzyć tylko dużo szczęścia i żeby było lepiej między wami i nikt w to nie ingerował :]
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie z rana ból cyca obudził. Otwieram oczy, patrzę, a tu mąż przez sen mnie miętoli ;/ Zawsze lepiej niż łażący po klacie kot
My się zaraz wybieramy kupić telewizorChyba jakiś samsung, ale w sumie sami nie wiemy
Katjaa, nie powiem, podziwiam, ja bym w takim związku żyć nie mogła bo jestem strasznie zaborcza i nie zniosłabym, gdyby mój facet nie był przy mnie zawsze kiedy tego oczekuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 10:38
Ania_84, Czarnula87, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja pomylam juz garym obcielam meza nastawilam sosie z grzybkow, buraczki ziemniaczki a maz pojechal po włoszczyzne bo chcialam nastawic rosolek w tu dupa nie ma nic
a tera zbiore sie za wpisywanie ale najpierw kawka prasówka ovówka
Katja - najwazniejsze ze jestesc/ jestescie szczesliwi
Nieukowa..moj chcial pomietolic ale niestety tak mnie naparzaa ze wara od cyckow ;p
Katjaa lubi tę wiadomość
-
u mnie w rodzinie teraz stresujące sytuacje, finansowe u rodziców, ale nie będę o tym mówić...
ciotka od razu, że mam się nie denerwować.. no ale bez przesady, co prawda bęben zaczął mnie boleć, ale w sumie ostatnio stale boli...
mnie od paru dni zbiera na sprzątanie
posegregowałam majty i skarpety, powywalałam stare dziurawe obszarpane (acz jedne z ulubieńszych)..
zaraz zajdę do szafy, żeby letnie posegregować...
o Jolka Pieńkowska odchodzi z dzieńdobry tvn uuuuu... -
Zakochana jak dla mnie poczekja.. choc fakt nie raz nie wychodza ..ale lepiej nastawic sie na @ i pozniej milo sie zaskoczyc
jak nie pryzjdzie to 3 powtorz
Biedroneckoi prawidlowo
ja tez mierze..jakos lubie to ;P bez skojarzen
Zakochana lubi tę wiadomość
-
Ja dziś robię gulasz cukiniowy i chlebek z fasolą.
O taki http://georgianrecipes.net/2013/03/29/georgian-lobiani-bean-bread/
Zakochana: nastaw się na @ a jak nie przyjdzie o czasie to poczekaj jescze ze 2 dni i zrób kolejny teścikWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 10:53
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zakochana jak dla mnie poczekja.. choc fakt nie raz nie wychodza ..ale lepiej nastawic sie na @ i pozniej milo sie zaskoczyc
jak nie pryzjdzie to 3 powtorz
Biedroneckoi prawidlowo
ja tez mierze..jakos lubie to ;P bez skojarzen
@ mnie zaskakuje od 4 miesięcyDobrze ze jest chociaz jeszcze cień nadzieji
a jak cos t od wrzesnia mierze tempke
Ania_84 lubi tę wiadomość
Zakochana