My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:aa dziewcnyki chciala m sie pochwalic jutro mam 2 rozmowy w sprawie pracy ..
z czgo jedna to kompetnie nie kojarze na jakie s tanowisko ale penie pracownik biurowyfacet tak wczoraj szybko podal nazwe firmy ze awet go nie zrozumialam
-
Arienna wrote:zazdroszczę, mnie nikt nie zaprasza
Thalia witaj -
hej laseczki,
jak tylko na chwilkę, co słychać nowego? nie mam szans nadrobićnajpierw wyjazd na wesele, teraz przeprowadzka w rozkwicie
na dodatek czuję się od wczoraj kiepsko, znów mnie mdli, głowa boli, nie wiem czy to efekt przeciążenia podróżą i imprezą, do tego robiłam za kierowcę w trasie powrotnej i nie najlepiej mi się prowadziło, strasznie uwierał mnie pas, jako pasażer jakoś tego nie czułam
trzymam kciuki za owulantki!
widziałam Asha, że wredna małpa do Ciebie przylazła jednak... powodzenia z gadżetami! -
Tahlia wrote:Co slychowac nowego bo mnie tu dlugooooo nie bylo i pozatym mam nowe konto otwarte
-
Ania_84 wrote:co se z Toba działo jak ncie nie bylo
GANG 18+Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 12:03
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziołchy ale sobie przed chwila zafundowałam ICE BUCKET CHELLENGE ..... nie mam obecnie ciepłej wody w domu (zmieniamy instalację gazową) a nie chciało mi się grzać wody do umycia głowy
ech żeby głupota umiała latać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 12:12
Yasmin, Tahlia, Ania_84, LaRa, Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Ania, trzymam kciuki za rozmowy w spr. pracy
Zakochana, ja bym sie na @ nastawila. lepiej byc mile zaskocoznym niz rozczarowanym
ktos tu pisal, ze szuka przepisu na cos z cukinia....my uwielbiamy to danie: http://www.beawkuchni.com/2011/08/briami-warzywna-grecka-zapiekanka.html
troche je modifikuje, alewarto za pierwszym razem zrobic wg przepisu i spr. czy w ogole podejdzie smakowo.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Thalia trzymamy kciuki zeby juz bylo wsytsko widac
i zeby wszytskobylo dobrze
beszka zaraz oblookam
Biedronezko tylko teraz pod cieply kocykzebys sie nieprzeziebila ;P
Tahlia lubi tę wiadomość
-
moj maz oszalaal
zaniepokojona dzownie do niego..wiece z tymi nowymi lekami.. w sume wczoraj nic sie nie dzialo ale nas ostrzegal ze mzoe zaburzac prowadzenie pojazdow.. ja dzowne a tendo mnie no chcialas chyba swierze warzywka to pojechalem na targ <wow>
przywioz swiezutka marchewke, pietruszka, seelrka pork a itp itdArienna, Tahlia, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Witam w niedzielne południe
wczoraj wylądowałam na Beerfest
pierwsza impreza na trzeźwo
jakoś tak dziwnie heheh, ale co miałam napisać...... Ile wczoraj ciężarnych sie tam przewinęło, na rożnych etapach ciąży - ale najgorszy widok to ten gdy dziewczyna w zaawansowanej ciazy stoi trzymając piwo na tym brzuszku ;( no porażka ;( i było takich kilka
smutny widok...
Pospalismy do 9, śniadanko do łóżka, Kościół a teraz ja zbieram sie na ogrodek z psiakiem a maz walczy w kuchni z Lasagna))) mniamiiii
Cześć ThaliaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:05
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny