My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
beszka też mi się zdaje że zapomniał mój lekarz.Ale to bajka.
Zapytam za tydzień.
Lub tak jak pisze Nieukowa mój lekarz zakłada kartę później. Wszystko jedno, to mi do szczęścia nie jest jakoś pilnie potrzebne.
Malenq a jaki jest ten magiczny próg na becikowe? Bo nawet nie wiem.
Ja jestem pod opieką lekarza od 6tc więc sądzę że wpisanie wstecznej daty to nie jest jakiś specjalny problem.
zgredka uważaj na siebie i na prądy.
Czarnula dzięki za pojaśnienie.
Asha życzę powodzenia w nowym cyklu.
-
o właśnie świetny plan, ale chyba przejdę się do Biedry i kupię zeszyt, który będę dla Heńka prowadzić, wkleję mu tam test i będę opisywać co mi robi przez te (oby) 9 miesięcy...
Kroko powiedz mi jak to jest z utrzymaniem ciąży przy PCOS? jest trudniej? -
zgredka wrote:o właśnie świetny plan, ale chyba przejdę się do Biedry i kupię zeszyt, który będę dla Heńka prowadzić, wkleję mu tam test i będę opisywać co mi robi przez te (oby) 9 miesięcy...
Kroko powiedz mi jak to jest z utrzymaniem ciąży przy PCOS? jest trudniej?
A opisywanie super sprawa... Mojej Zuzi czytałam ostatnio moje zapiski z ciąży i była wzruszonaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka u mnie wszystko normalnie się odbywa, żadnych leków, żadnych dodatkowych badań itd. Normalnie jak przy każdej ciąży. Wydaje mi się że jak się już udało to teraz PCO ma już żadne znaczenie. Chociaż zapytam się lekarza czy nie pasowało by testosteronu u mnie przebadać, ale nie plamię, nie mam żadnych "złych" dolegliwości, więc wszystko w normie.
Wydaje mi się że PCO przeszkadza tylko w zajściu. A jak się już uda to przestaje mieć znaczenie. Ale mogę się mylić. -
Zgredka nie czytaj
U was też tak leje? Cieszę się, że ten telewizor kupiliśmy, bo u nas taka pogoda że nawet kot śpi cały dzień na kolanach. Załączyliśmy dvd bo nic ciekawszego do roboty nie ma ;/
ech, 8dpo mi leci. Jeśli nie zrobię ani jednego testu to będzie mój drugi miesiąc bez testowaniaJak mi się uda to może w przyszłym mieiącu odwyk wersja hard: nie wchodzić na OF?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 18:12
-
u mnie duszno, ale jeszcze nie pada, upociłam się w drodze do Biedry i teraz się waham: zeszyt różowy z napisem keep calme and be awesome czy też biały w duże kropy..
bo wolę cały różowy, ale wyjdzie facecik i dostanie taki zeszyt to powie, że to pedalstwo... (choć liczę, że go nauczę, że takie słowa są obraźliwe)Nieukowa, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Ostawiliśmy mamę na dworzec i w końcu czas dla siebie
Z weekendowych opowieści.. zaczęło się od żartu, że ponoć grzybow w lesie dużo i wylądowaliśmy na grzybobraniuKrokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
zgredka wrote:
u mnie duszno, ale jeszcze nie pada, upociłam się w drodze do Biedry i teraz się waham: zeszyt różowy z napisem keep calme and be awesome czy też biały w duże kropy..
bo wolę cały różowy, ale wyjdzie facecik i dostanie taki zeszyt to powie, że to pedalstwo... (choć liczę, że go nauczę, że takie słowa są obraźliwe)
A te kropy to jakie? W sensie jakiego koloruWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 18:48
********Gang 18+********
zgredka wrote:różowe zielone zólte
kurde zazdroszczę Wam tych grzybów ehhKrokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:różowe zielone zólte
kurde zazdroszczę Wam tych grzybów ehh
No i ciężki wybór
Wiesz to grzybobranie to raczej z nazwy, bo puszcza niepolomicka już dosć mocno przebrana, a w tych znalezionych dużo robaków. Ale na zupę wigilijna wystarczy, tylko teraz musze je na nitki nawlec i wywiesić do suszenia********Gang 18+********
Biedroneczka83 wrote:jestem wiem wiem wpadam jak po ogien
zaraz lukne co popisałyście
zaczynam jutro merzenie nowym termometremI tak już 6m-cy mierzę zwykłym
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:jestem wiem wiem wpadam jak po ogien
zaraz lukne co popisałyście
zaczynam jutro merzenie nowym termometrem
Ha, to jednak mierzyszCo to masz za nowy sprzet?
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...