My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje, że u tymcia to była tylko jakaś niestrawność po cukierku, bo nie ma śladu po wcześniejszych problemach - oby.. teraz śpi, bo miał dziś wrażenia.. P zabrał go najpierw na rower i oczywiście Tymek się przewrócił, wiec wrócił z rozwalonym łokciem - dosłownie, bo wcześniej miał już strupka na 4cm a teraz mu się to otworzyło i powiększyło do 5cm:(.. na szczęście przyszedł do domu już uspokojony, bo pewnie serce by mi pękło - to na pewno było bolesne.. poszli zatem pojeździć autem elektrycznym, ale widzę po 15min wracają i Tymek mówi, że zmęczony i spać chce, czy może w naszym łóżku w sypialni; położył się i po 5min spał.. śpi do teraz, mój promyczek. tyle wrażeń dzisiaj..
a ja właśnie zjadłam żurek..a P wstawia żeberka do piekarnika..
dziś o 16 mają przyjść sąsiedzi na kawę z ciastem - dzieci rozniosą nam dom.. mają taką córkę - diablica jedna, wczoraj wymyśliła, żeby wyjąć rybkę z akwarium i zobaczyć ile przeżyje - myślałam, że padnę jak słyszałam jak podpuszcza Tymka.. do tego nie słucha się okropnie nikogo, nawet nas, choć przecież wypada u kogoś w domu.. P wczoraj jej mówi, aby nie zdejmowała piłki z szafy i co? naturalnie piłka zdjęta.. ech.. czy wszystkie dzieci w wieku 6 lat są takie wyszczekane i nieposłuchane? bosz.. ręce mi czasem opadają..
nie pamiętam nazwy kremu, wiem tylko ze firmy Cień
Thalia witaj, ja tez wizyta we wtorek - razem się postresujemy -
Cześć Dziewczyny.
Ja wczoraj zaszalałam na urodzinach przyjaciółki, dziś glowa boli. @ na razie jeszcze nie widać i jakoś nie czuje się jakby dziś miała przyjść. Lece na obiadek a później jedziemy z siostrą kupić kurtkę dla jej córci.
Wczoraj mój mąż brał synka przyjaciół (6m-cy) na ręce i patrzę ze już się nie boi niemowląt. Tak słodko wyglądał, taki misiek z kruszynką
Thalia gratuluje fasolki.Katjaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
ja sie objadam wegierkmi
i oladam noclegi w poznaniu bo 12-14 jedziemy na targizncyz targi sa 11-13 noo ale misko pracuje wiec bedziemy na jeden dzien na targach a w niedziele wyruszymy w podroz do Kielc
-
Dzień dobry laseczki. Co tu słychać? Ja właśnie byłam na grzybkach i marynowałam... Na szczęście dzisiaj z lasu przywieźliśmy tylko grzyby
Żadnych zwierzaczków
Co tu się działo jak mnie nie było? Tęskniłyście troszkę?
Ktoś testował? Ktoś owulował? Jak ciężaróweczki nasze się czują?
Ania_84, justta, Nieukowa, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anuska no co Ty usychamy z tesknoty
Ale nie mam tyle czasu na OF bo maleństwa piszczą, sikają i gryzą obsesyjnie wszystko a wczoraj jeszcze małża chrześnica podrzuciła nam swojego psiaka bo wyjeżdża do Chorwacji i nie ma co z nim zrobić. Więc mamy w domu teraz 4 psy, kota i żółwia
Jak Gucwińscy
Ania_84, justta, Arienna, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hehehe Anuska o to macie zwierzyniec
i to calkiem pokazny
ja wczorja z trasy przywiozlabym kotka malego ktos go wyrzucil.. ale ciocia go sobie wziela -
ejjj ja też chcę na grzyby, gdzie tu w Małopolsce można znaleźć, ktoś coś wie..??
ja dziś średnio - zgaga, bekanie i jakby mdłości, ale to dopiero zalążek. a ja nie mam czasu na dyrdymały, bo do pracy trza jutro.. -
Ania_84 wrote:hehehe Anuska o to macie zwierzyniec
i to calkiem pokazny
ja wczorja z trasy przywiozlabym kotka malego ktos go wyrzucil.. ale ciocia go sobie wziela -
wylooklam ze w Poznaniu jest aquapark
nooo to chyba sobie pojdziemyz mezulkiem
http://www.termymaltanskie.com.pl/galeria/galeria-ogolna-aquapark/ -
Anuśka wrote:No ludzie są ohydni... A z drugiej strony to cieszę się że ktoś moje psiaki wyrzucił, bo planując dziecko nie wzięłabym świadomie żadnego małego psa teraz. A tak to była siła wyższa i mam teraz prześliczne maleństwa, w których jestem zakochana po kokardę
Anuśka! a wiesz, że najlepszym sposobem na odblokowanie psychiczne przy problemach z zajściem w ciążę jest adopcja? i nie ważne jakiego rodzaju maleństwo adoputjesz, małe pieski i kotki działają równie dobrze jak małe dzieci
, znajoma starała się o dziecko nieskutecznie kilka lat, zdecydowali się na adopcję i dwa miesiące po przywiezieniu maleństwa do domu, okazało się że jest w ciąży.... a słyszałam że małe kotki lub pieski działają na instynkt i hormony kobiece podobnie... blokada w głowie nam się usuwa, bo instynkt opiekuńczo-macierzyński się budzi i hormony zaczynają się uwalniać.... tak samo działało na kobiety w średniowieczu bycie "mamką" u kobiet które dzieci nie miały potrafiło pojawić się mleko i karmiły piersią jako matki zastępcze, więc opiekuj się maluszkami na zdrowie
Ania_84, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Ania polecam termy
fajne zjezdzalnie i zewnetrzny basen
-
Arienna wrote:
Anuśka! a wiesz, że najlepszym sposobem na odblokowanie psychiczne przy problemach z zajściem w ciążę jest adopcja? i nie ważne jakiego rodzaju maleństwo adoputjesz, małe pieski i kotki działają równie dobrze jak małe dzieci
, znajoma starała się o dziecko nieskutecznie kilka lat, zdecydowali się na adopcję i dwa miesiące po przywiezieniu maleństwa do domu, okazało się że jest w ciąży.... a słyszałam że małe kotki lub pieski działają na instynkt i hormony kobiece podobnie... blokada w głowie nam się usuwa, bo instynkt opiekuńczo-macierzyński się budzi i hormony zaczynają się uwalniać.... tak samo działało na kobiety w średniowieczu bycie "mamką" u kobiet które dzieci nie miały potrafiło pojawić się mleko i karmiły piersią jako matki zastępcze, więc opiekuj się maluszkami na zdrowie
No zobaczymy jak to w moim przypadku zadziała
Ania_84, Arienna lubią tę wiadomość