My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:No i ciężki wybór
Wiesz to grzybobranie to raczej z nazwy, bo puszcza niepolomicka już dosć mocno przebrana, a w tych znalezionych dużo robaków. Ale na zupę wigilijna wystarczy, tylko teraz musze je na nitki nawlec i wywiesić do suszenia -
Anuśka wrote:Ja w piekarniku na termoobiegu suszę i po nocce są suchutkie jak pieprz
. Te nitki to takie przyzwyczajenie z dzieciństwa, zawsze po grzybobraniu pełno nitek w domu wisiało na wieszakach ubraniowych
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuśka wrote:Masz owulacyjny? Czy jakiś standardowy? Ja chciałam kupić owulacyjny ale stwierdziłam że po co mi skoro w dwa miechy zajdę
I tak już 6m-cy mierzę zwykłym
nie mam tradycyjny rtęciowy
ja dzis pekałam bo czytałam mój blog jak starałam sie o Zuze i potem jej album a tam testy znalazłam nawet wszystkie badania z ciąży i poryczałam sie jak bóbr
tak bym chciała zeby sie teraz udało -
grzyby widze gora
matko dziewczyy ja musze chyba cos zrobic..no ruszam morda co rusz.. ;/ nie wiem co jes nib ogorki jjem .. ale mimo wszytsko ;/
-
zgredka wrote:no widzisz biedro
tylko, że z żelazem trzeba uważać, lepiej nie brać bez konsultacji i oczywiście sprawdzenia poziomu
tak tak wiem ja zawsze biore podczas @ a teraz juz nie miałam musze kupić i wybrac sie na morfologie -
jak zaskwiral i zdechl to spiecie bylo jak mialas z uziemieniem to poszlo tylko naniego
u nas poki co nic nie pada ..ale chyba niedlugo albo w nocy bedzie ..
główka na jutrzejsze spotkanie umyta, ubrankoprzyszykowane
szkoda ze nie wiem jaki byly warunki w tej firmie i kiedy one byly -
Zgredka toż mówiłyśmy, żebyś tyle internetu nie czytała
Biedro u mnie też coraz bliżej etap przerwy w mierzeniu, choć to jeszcze nie ten cykl..
Aniu powodzenia :*
Życzę dobrej nocki tak na wszelki wypadek, bo chyba mnie szybko senność zmorzyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 20:13
Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...