My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Wrocilam od rodzicow. Barzdo ucieszyli sie z wiadomosci.
Ja jednak juz od piatku czulam ze cos jest nie tak. Od piatku pobolewa mnie brzuch, tak kluje po prawej stronie i od wczoraj jakby w macicy. Wczoraj w nocy wybudzilo mnie lomotanie serca, pierwszy raz tak w zyciu mialam. Jakby sie z piersi chcialo wyrwac. W drodze powrotnej powiedzialam mojemu mezowi ze najchetniej nawet dzisiaj pojechalabym do szpitala bo mnie te bole niepokoja. Ale oboje stwierdzilismy ze to bez sensu bo spwedzimy w poczekalni polnocy.
Przyszlam do domu i zobaczylam ze plamie. na brazowo ...narazie...Bruch boli i wrazenie jak na okres...
Nie wiem co robic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 20:37
-
hej
u nas dziś piękna pogoda..piękny dzień.. niestety - Tymek wmiotował jeszcze po zupie..później spokój..zjadł dziś odrobinkę płatków kukurydzianych, 2 chlebki kukurydziane i połowa połowy kromki chlebka razowego - mało..ale nie powinno mu to zaszkodzić - mam nadzieję.. dałam mu 2 kapsułki enterolu i zaparzyłam kobylaka i dałam z odgazowaną colą - od tego momentu nie wymiotował, oby mu pomogło, bo czuję, że dodało mi z 5 lat..do tego boli mnie brzuch i mam ucisk klatce- czyli nerwoból..
Kotka - oby to nic poważnego, najważniejsze że plamienia są brązowe.. a nie uprawialiście seksu? często w początkowym etapie szyjka sobie nie radzi i taki efekt - u mnie tak było.. -
Kotka jedz do szpitala!!!!
Burza i u mnie, tak pioruny waliły ze tv nie miałam, pies sie schował
Mnie ciągnie w podbrzuszu i z boku, i jest to wrażenie jakby zakwasy i ciągniecie miesni. Pojawia sie to tylko przy niektórych ruchach, czyżby macica sie rozrastala??? -
Psotka, trzymam kciuki!!!
a ja ma dzis kiepksi dzien....tak glodna jestem, ze mdli mnie strasznie. ale nie aby kanapeczke glod zaspokoila. po kanapeczce to sadzilam, ze z klozetowym bede sie przytulac. zupa rybna tescia - jedyne co toleruje moj zoladek. u tesciow 3 porcje zupy zjadlam....kilka min. po tym bylam juz glodnaa teraz zjadlam 2 porcje i znow ssie mnie, ale jak ssie. no juz kolejnej porcji sobie nie naleje, bo chce by dla chlopcow an jutro na obiad zostalo (a nie ze matka wszystko wyje
), wiec probuje sie bananme zapchac, ale nie dziala.
mam nadz.,ze jutro bede sie lepiej czula, bo chce z chlopakami w domu zostac.... -
dzień dobry skarbusie!
czy coś wiadomo o Kotce? halo, jak tam?
smarta - tulę a jednocześnie się cieszę, że skończył się już ten długaśny cykl..
a u nas kiepska nocka - Tymcio krzyczał przez sen, budził się z 6 razy, oczwiście mnie wołał, więc jestem baaardzo niewyspana, a dziś jedziemy do nowego przedszkola..
za oknem pochmurno - depresyjnie, acz dość ciepło..
kto to miał dziś testowac?
miłego dnia -
nick nieaktualnyBrryyy dziewczynki
jak po weekendzie??
Ja juz dzisiaj oficjalnie mam poerwszy dzien urlopu. Moje dziecko nawet dalo mi pospac do 7:00
Za to temperatura u mnie szaleje. Podobno orgametril moze podnosic tempke ale zastanawiam sie czy az tak. Skoro u mnie zawsze tempka do 36,45 srednio a teraz wszystko powyzej 36,7 dzisiaj to nawet 36,9 a wieczorami przekraczam grubo ponad 37 -
nick nieaktualny