My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laseczki, kurczę martwię się o Kotkę
ja w nocy się budziłam bo śniły mi się pająki, a dokładniej że próbowałam je miotłą zabić (ale takie wielkie jak ptaszniki)a na końcu zaczął je gryźć mój pies a ja się bałam że go ukąsi i psu coś się stanie........
pająki według rożnych senników albo na wielkie szczęście albo wręcz przeciwniei bądź tu człowieku mądry
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:
Za to temperatura u mnie szaleje. Podobno orgametril moze podnosic tempke ale zastanawiam sie czy az tak. Skoro u mnie zawsze tempka do 36,45 srednio a teraz wszystko powyzej 36,7 dzisiaj to nawet 36,9 a wieczorami przekraczam grubo ponad 37
kochana ja to znów mam wrażenie że mam popsuty termometr, albo słabe w nim baterie, bo najpierw oczywiście się zawiesił na 36,5 , po chwili zmierzyłam i miałam 36,6 a godzinę później (fakt wstałam zrobić małżowi śniadanie do pracy) już było 37.... wiem niepotrzebnie mierzę tyle razyjuż obrywałam za to
ale wydaje mi się że mam dupniety termometr
i mam takie dziwne uczycie w dole brzucha.... nie ból ale jakby ucisk i lekkie kłucie raz po prawej raz po lewej stronie, nie ma jak tego zaznaczyć w objawach bo nie ma takiego objawu w spisie
w ogóle to powinnam przestać mierzyć bo się zaczynam denerwować, ale jakoś nie umiemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 07:40
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek dziewczęta
Dzień u mnie też fatalny małż wcześnie wstawał do pracy chyba przed 5 i mnie obudził, ja wstaję o 5:30 więc już nie zasnęłam i ta pogoda, ciemno i pochmurnonic się nie chce.
A co z kotką???? ktoś mnie uświadomi??? bo nie wiem czy się doczytam -
nick nieaktualny
-
Kotka, co z tobą? Daj znać jak wrócisz ze szpitala ;(
Co do żelaza, to bardzo trudno je przedawkować. Co miesiąc pozbywamy się takiej ilości z okresem, że zwykle jest większy problem z nadrobieniem niż z przedawkowaniem
Poza tym żelazo fatalnie się wchłania, więc często trzeba je brać, nawet te cuda wianki chelaty ;/
Ja kupuję dziś inozytol. Doktor mi zasugerował, że jak nie chcę inofolicu, to mogę brać zamiast niego brać osobno folian i osobno inozytol w tabletce i to to samo a cena wielokrotnie niższaRaczej nie zaszkodzi, więc czemu by nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 07:58
-
u nas na Zagłębiu też pochmurno ale powiem wam jakos taka nabita energią jestem
już sie wypłaty nie moge doczekać hehe krucho auto nas wyssałoi kupi sobie znowu abonamencik a wczoraj było winko na dobre endometrium i szaleństwa dawno sie tak dobrze z małzem nie bawiłam
Kotka mam nadzieje ze sie odezwie szybko chyba ze ja zostawili
Ciekawe jak tan nasza Blondik czekamy tu na nia mam nadzieje ze sie odezwie
Hej Malnqa, Smoczyca, Czarnulka, Zgredka Ariennamiłego dnia
Malenq lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Kotka, co z tobą? Daj znać jak wrócisz ze szpitala ;(
Co do żelaza, to bardzo trudno je przedawkować. Co miesiąc pozbywamy się takiej ilości z okresem, że zwykle jest większy problem z nadrobieniem niż z przedawkowaniem
Poza tym żelazo fatalnie się wchłania, więc często trzeba je brać, nawet te cuda wianki chelaty ;/
Ja kupuję dziś inozytol. Doktor mi zasugerował, że jak nie chcę inofolicu, to mogę brać zamiast niego brać osobno folian i osobno inozytol w tabletce i to to samo a cena wielokrotnie niższaRaczej nie zaszkodzi, więc czemu by nie?
nio ja bede teraz uzupełniac żelazo i D3 plus kwas i i ten folifem on jest z B12 i cynkiem -
nick nieaktualnyzobaczymy co dzisiaj gin powie o mojej anemii i "niechęci" do zielonych warzyw....poczekamy - zobaczymy....a do tego mam nadzieję się dowiedzieć czy dziewczę będzie czy chłopina hehehe
ja również dziękuję i życzę miłego, spokojnego i słonecznego dnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:12
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam chroniczny niedobor zelaza i jedynie co na mnie dziala to biofer folic. Zelazo o zwiekszonym wchlanianiu z kwasem foliowym i witamina c. Takze polecam
tym bardziej ze stosowalam wszystkie.cuda wianki z zelazem i nic mi nie pomagalo. Ten biofer folic gin mi zalecil.
-
Malenq wrote:zobaczymy co dzisiaj gin powie o mojej anemii i "niechęci" do zielonych warzyw....poczekamy - zobaczymy....a do tego mam nadzieję się dowiedzieć czy dziewczę będzie czy chłopina hehehe
ja również dziękuję i życzę miłego, spokojnego i słonecznego dnia:)Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:zobaczymy co dzisiaj gin powie o mojej anemii i "niechęci" do zielonych warzyw....poczekamy - zobaczymy....a do tego mam nadzieję się dowiedzieć czy dziewczę będzie czy chłopina hehehe
ja również dziękuję i życzę miłego, spokojnego i słonecznego dnia:)Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny