My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:ma ma mówie wam ta znajoma co pisałam wam wczoraj oni mieli niby stweirdzoną niepłodność idipatyczną cuda leki lekarze badania a co wystarczyło podnieść żelazo i bach zaszła w ciąże
ja tez mam niedobory wiec bede łykac żelazo a B12 mam w tym nowym specyfiku folifem
Będe musiała iść jakoś listopad-grudzień sobie krew porobić zobaczyć jak tam moje poziomy, bo ostatnim razem jak robilam to się prawie o transfuzję krwi otarłam miałam tak tragiczne wyniki krwi; ale po tym bioferze folicu mi się poprawiło i zaczęłam się łapać na dolne granice norm ;] -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Kotka trzymam kciuki
a ja sie wczoraj załatwiłam grzybami+ogorki+buraki z chrzanem..
tzn po zaraz nic ..
za to cos mnie podkuislo i okolo20 zachcilo mi sie burackow tyle ze dodalam chrzan
okolo 2:30 jak mnie zaczal brzuch naparzac od prawej str do lewej+promieniowalo na plecy .... podraznilam chyba moj woreczek z kamieniem.. przez pol godziny takmnie naparzal .. usnelam dopiero kolo3:30 bo oczywiscie sobie zaczelam wkreca z emoze to atrucie grzybami
glupia .. ciotka zbiera od lat ;P i zbera tylko kozaki, maslaki i jeszcze jakies..
juz chcialam michala budzic ;P
ale pozniej mowie kurna jakby to byly grzyby to i michal by sie zwijal z bolu..
a ze nie wymiotowalam ani nic no to wstalam poszlam do Wc .. siusnelam..
i jak sie polozylam to od razu mibylo lepiej
dzis wstalam czuje troche ten brzuch ale tak jak poporzednim podraznieniu .. i dzis jade na samej herbatce i chlebie ;p -
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie jem chleb z twarozkiem przygotowanym wczoraj, ale ewidentnie przesadzilam z pieprzem. A wczoraj wydawal mi sie bez smaku. Uff juz 3h pracy, to zostalo jeszcze 5.. i jak tu nie myslec o tym, ze pierwsze usg dopiero za ponad 2tyg. Brrr
U mnie na obiad beda placki z gruchą..miala byc ciecierzyca, ale zapomnialam namoczyc -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny!
Wszystko ok
Ale strachu sie najadlam, mowie wam.
W klinice pobrali mi krew (glownei zeby grupe krwi okreslic) i zbadali mocz. A potem wzieli na fotel. Lekarka zajzala i jak zobaczylam jej mine to myslalam ze tam umre. Nie wiem co ona tam zobaczyly czy myslala, moze to tylko moj stres. Ale wydawalo mi sie ze jeszcze do drugiej powiedziala cos zeby popatrzyla, nei wiem. W kazdym razie ja juz ze lzami w oczych i najczarniejsze wizje. Zdawalo mi sie ze widzialam jej jakies takei przerazone oczy, jaky pierwszy raz w zciu cos takeigo widziala. Bardzo balam sie ze to ciaza pozamaciczna, zwlaszcza ze mnei tak w boku bolalo. Moja szwagierka prawie by sie ze swiatem przez to pozegnala.
Po chwili wziela tego fiutka do usg. Moj S zapytal sie czy moze popatrzyc, a ona ze nie, ze najpiewrw ona sama. I tutaj znowu palpitacji serca prawie dostalam bo juz bylam pewna ze cos jest zle. A ona nagle mowi. Teraz moze pan podejsc. Widzi pan, tutaj, taki ruszajacy sie punkcik? To serudzko
Wizislam ze moj S mial lzy w oczach. Potem mi mowil, ze jak sie pakowalm przed wyjazdem to tez prawie plakal bo myslal ze juz pozamiatane a tu taka niespodzianka.
Mam sie nie wysilac, brac wieksza dawke progesteronu, brac magnez i.... zakas seksu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:08
Czarnula87, Nieukowa, zgredka, LaRa, Malenq, Krokodylica, Ania_84, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kotka, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze! dbaj teraz o siebie
a co do wyrazu twarzy lekarza, to ja za każdym razem mam wrażenie jak ona zaczyna mi USG robić, że robi taką strasznie poważną minę i jestem przerażona, po czym się uśmiecha, ufff, ja nie wiem - może tak wygląda lekarz jak się koncentruje po prostuKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kotka, a teraz mi przyszło do głowy - może masz po prostu jakąś wybitnie intrygującą "fryzurę" intymną
aż musiała koleżankę zawołać i jej pokazać, może zrobią sobie taką samą
Malenq, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotka cieszę się że wszystko ok:) a bicie serduszka ech piękna sprawa:)
co do "postu seksowego" da się przeżyć ja miałam przez ponad 3 miesiące i się udało:)
mina lekarza uhmmm..........a ja nigdy nie patrzyłam na lekarza, tylko w monitor hehehehe:)