X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym chciala buty nie bialrle, ale poki co juz na dzieciaka mi odwalilo (choc sie zarzekalam l, ze lozeczka mu nie kupie iduze sztachetami obijemy dla oszczednosci) i juz slub odkladam na wieczne nigdy, bo szkoda kasy,lepiej na malego przeznaczyc... Moj sie smieje, ze wiedzial, ze zwariuje na punkcie dziecka, a ono nawet serca jeszcze nie ma...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, ja płaciłam za każdy monitoring 120 zł, czyli za każdą wizytę po prostu

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco ooo to czas zeby przyatakowac, moj pojechal teraz na 4 miechy min do roboty do wawy i prosze zaskoczylismy tuz przed. A na monitoring nie ma skoro mowisz ze masz, ja tam poszlam, jajek nie bylo a potem sie pojawilo i hop :) a juz spisalam ten cykl na straty i powiem wam, ze to serduszkowanie zapladniajace bylo normalne dla samego serduchowania, a nie dla zaplodnienia i wyszlo.. jednak te gadki o niestresowaniu sie maja sens

choco lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco mam tak samo zobaczymy jak mi sie uda t sie wcisne na monitoring ale nie wiem czy sie kumpeli uda mnie tam wcisnąc wiec sie nie rajcuje tym :P

Kotka uff rozjaśniłas ten beznadziejnie ponury dzien :)

Ja miałam białe z Ryłka używam je w lato :)

Arienna ja tez mam takie doły czasem ale ten cykl oparłam sie pokusie mierzenia podczas @ i opre sie 4 dni po owulacji :) a potem to mam nadzieje ze u nas wszystkich zielono bedzie :)

choco lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 1 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mojego przyłapałam wczoraj jak UWAGA czytał jaka pozycja najlepsza żeby zajść w ciąże hehehe

nie wiem jak bedzie w tym cyklu hmm ostatnio było sporo bzyk i nic :( teraz na bank jak bedzie pierwszy pozytywny test owu bedzie bzyk a potem sie zobaczy a no i teraz mu nie powiem kiedy to bedzie żeby sie nie zestresował :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to widzisz Kotka.. ja tez mam niby jasne, ale skoro u Ciebie po 5-ciu już taki efekt, to super.. one mi mówiły, że nie na wszystkich tak działa, ale cóz..

choco, nosz kurcze..szkoda :(

choco lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 1 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe kurcze tez bym sobie walneła tego lasera ale drogi chyba jest??
    mnie mój fryzurki robi :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

od rana zagladalam czekajac na wiesci od Psotki - baaaaardzo sei ciesze, ze wszystko ok :) - ale czasu na pisanie nie bylo, bo dzieci w domu. Starszy dzis znowu obudzil sie z goraczka i bolem brzucha. ewidentnie jakis wir. czekam na meza i jade do przedszkola rozmowic sie z nimi. wg nas to nie jest normalne, ze co 2 mies. plage grypy zoladkowej. nie wiem...moze nie myja toalet itp. jak powinni, moze rodzice przyprowadzaja choredzieci. w kazdym razie powinni cos z tym zrobic. serce mi sie kraja jak widze, te moje robaki, co 2 miesiac w takim stanie :( juz wole zapalenie oskrzeli czy angine od tego.

ja na laser po porodzie sie wybieram. po wosku czy innym wychodza mi wieeelkie ropne krostki :( w ogole sie golic ostatnio nie moge :( do tego pod pacha tez mi teraz cos wyskoczylo i boli. musze sie tez na jakis ekologiczny deodorant przerzucic ;) niby dobry uzyam, a pory zatyka

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, podobno im jaśniejsze wloski, tym więcej zabiegów potrzeba i tak naprawdę mogą się nigdy nie usunąć do końca

ja miałam też chyba z 5 zabiegów ale jakimś laserem diodowym Soprano XLi, w ogóle nie boli, efekt super

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Wysłany: 1 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm musze sie rozejrzec za tyl laserem :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadzwonilam do laba zapytac o cene badania toxoplazmozy, i tu - 30 zł od klasy, a skoro mam IgM i IgG to 60 zł.
    Wiec zaraz sie zbieram i ide sie zarejestrowac do gina na NFZ bo to jednak troche duzo jak na moje mozliwosci :/

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    U mnie jakieś początku plamienia więc @sie rozkręci pewnie jak ostatnio bardzo późnym wieczorem. Tak się zastanawiam czy iść w nowym cyklu na monitoring. Jestem pewna na 99,9 % że owulki mam, tylko coś tam nie zaskakuje. To ostatni cykl kiedy możemy się starać a pozniej będzie pewnie ze 3 miechy przerwy bo mąż na operacje idzie więc czas rekonwalescencji będzie trzeba odpuścić.
    Laseczki a nie wiecie jak to jest z monitoringiem u prywatnego lekarza? Za kazda wizytę płace normalnie? Czyli jak wizyta 110 zł z USG to będzie 110 razy ilość wizyt? Czy może monitoring jakoś inaczej liczą?
    Ehhh już sama nie wiem co robić, faza rezygnacji mi się włącza.

Kochana to zależy od lekarza, mój bierze 100zł za pierwszą wizytę i masz już zapłacone, bez względu czy wizyt będzie 5 czy 9, jesteś już rozliczona.
    Mówił że kiedyś brał 50zł za każde usg ale jak ktoś musiał przyjść więcej razy to bardzo dużo mu wychodziło więc zmienił tą zasadę.

choco lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja płaciłam mniej chyba. Coś mi się kojarzy że ok 30 zł za obie klasy czy jak to się zwie, ale nie jestem w stanie teraz tego sprawdzić czy zeczywiscie tak było.
    Co do lasera to Cymcia chyba miała domowy. Ciekawe czy skuteczny.

O czyli chyba najlepiej zadzwonić i się dopytać, chociaż i tak nie jestem pewna czy pójdę, jakoś mi się już nie chce kombinować. Miałam monitoringi jak chodziłam na NFZ i zawsze wszystko ok wychodziło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:15

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka cudne wiadomosci :) dbajcie teraz o siebei ;)

a j wrocilam z rozmowy cycki mi naparzaja jak cholera ;/

glodnam bo chcialamz robic sobie glowdowke .. ale upila wafelki ryzowe +herbata..
    brzusio nie boli ..ale wole go nie poruszac ;/

rozmowa ok.. babka powiedziala ze mam najwieksze doswiadczenie..
    teraz szukaja jedne pani do biura.. adminitracja pomoc w przetargach itp itd .. dopieor sie przenosa i potrzbuja kocgos doprowadzenia biura ..
    pozniej beda wiecej osob potrzebowac ale na ten czas jednej osoby .. ma mi dac znac do poniedzialku .. wiec zobazymy :) ale nie nastawiam sie wiwele razy slyszalam ta gadke ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Asha Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski..tak na sekunde wpadam...Kotka ciesze sie ze wszystko ok, tylko ten cholerny stres ..osiwiec mozna, ale na szczescie wszystko dobrze jest :-)

Ja nie wiem laski co z moja temp? Macie jakis pomysl,juz jej do konca odwala zeby w czasie @ tak wysoko bylo? :-( @ jest niby normalna wiec juz nic nie czaje....zmykam do roboty, ale doczytam jak wroce...buziaki dla was ;-) milego dzionka

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ania trzymamy kciuki :)

Ja wlasnie poszukiwalam wczoraj golarki na necie elektrycznej bo moj golarkodepilator sie rozpadl.. a tez po goleniu mam krostki i wyglada to okrutnid, za to po golarce skora delikatna.. laser na mnie nie dziala

Ania_84 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha faktyczne dos wysoko ta tempka.. poczekaj do konca @ nie raz dopeiro wtdy sapda ..

a jak nie to moze dzialanie tych zil

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha - tempka wysoka faktycznie. A moze jestes przemeczona albo przeziebiona?

Aha, chyba bedzie chlopak. Wczoraj mi siostra dala ksiazke o ciazy i tam pisza o diecie na chlopca i na dziewczynke. Na chlopca : sporo kawy i alkoholu ;D.

Arienna lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    No to Ania trzymamy kciuki :)

Ja wlasnie poszukiwalam wczoraj golarki na necie elektrycznej bo moj golarkodepilator sie rozpadl.. a tez po goleniu mam krostki i wyglada to okrutnid, za to po golarce skora delikatna.. laser na mnie nie dziala

ehhh zeby jeszcze cos z tego bylo ..zawsze tak jest tak tak ma panie swietne dosw itp itd .. a zawsze wychodzi kicha dlatego juz trakutje te rozmowy jak chleb powszedni :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco tam gdzie ja ostatnio chodzę wizyta kosztuje chyba też 100zł, ale za to monitoring 60 i z tego co sie zorientowałam nie musi byc on robiony przez moją ginkę tylko mają osoby głównie do obsługi USG. też się zastanawiam czy w tym cyklu nie robić, ale w pierwszej kolejności muszę się wybrać na inne zlecone badania.

Aniu - dobre wieści, oby się udało :)

Kotka - też się bardzo się cieszę, że wszystko u Ciebie ok :)

Zainspirowałyście mnie do myślenia o laserze, bo mam podobnie jak Beszka - podrażnienia przy innych depilacjach.

Ania_84, choco lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
‹‹ 1835 1836 1837 1838 1839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ