My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez bym chciala buty nie bialrle, ale poki co juz na dzieciaka mi odwalilo (choc sie zarzekalam l, ze lozeczka mu nie kupie iduze sztachetami obijemy dla oszczednosci) i juz slub odkladam na wieczne nigdy, bo szkoda kasy,lepiej na malego przeznaczyc... Moj sie smieje, ze wiedzial, ze zwariuje na punkcie dziecka, a ono nawet serca jeszcze nie ma...
-
Choco ooo to czas zeby przyatakowac, moj pojechal teraz na 4 miechy min do roboty do wawy i prosze zaskoczylismy tuz przed. A na monitoring nie ma skoro mowisz ze masz, ja tam poszlam, jajek nie bylo a potem sie pojawilo i hop
a juz spisalam ten cykl na straty i powiem wam, ze to serduszkowanie zapladniajace bylo normalne dla samego serduchowania, a nie dla zaplodnienia i wyszlo.. jednak te gadki o niestresowaniu sie maja sens
choco lubi tę wiadomość
-
Choco mam tak samo zobaczymy jak mi sie uda t sie wcisne na monitoring ale nie wiem czy sie kumpeli uda mnie tam wcisnąc wiec sie nie rajcuje tym
Kotka uff rozjaśniłas ten beznadziejnie ponury dzien
Ja miałam białe z Ryłka używam je w lato
Arienna ja tez mam takie doły czasem ale ten cykl oparłam sie pokusie mierzenia podczas @ i opre sie 4 dni po owulacjia potem to mam nadzieje ze u nas wszystkich zielono bedzie
choco lubi tę wiadomość
-
hehe mojego przyłapałam wczoraj jak UWAGA czytał jaka pozycja najlepsza żeby zajść w ciąże hehehe
nie wiem jak bedzie w tym cyklu hmm ostatnio było sporo bzyk i nicteraz na bank jak bedzie pierwszy pozytywny test owu bedzie bzyk a potem sie zobaczy a no i teraz mu nie powiem kiedy to bedzie żeby sie nie zestresował
-
dzien dobry
od rana zagladalam czekajac na wiesci od Psotki - baaaaardzo sei ciesze, ze wszystko ok- ale czasu na pisanie nie bylo, bo dzieci w domu. Starszy dzis znowu obudzil sie z goraczka i bolem brzucha. ewidentnie jakis wir. czekam na meza i jade do przedszkola rozmowic sie z nimi. wg nas to nie jest normalne, ze co 2 mies. plage grypy zoladkowej. nie wiem...moze nie myja toalet itp. jak powinni, moze rodzice przyprowadzaja choredzieci. w kazdym razie powinni cos z tym zrobic. serce mi sie kraja jak widze, te moje robaki, co 2 miesiac w takim stanie
juz wole zapalenie oskrzeli czy angine od tego.
ja na laser po porodzie sie wybieram. po wosku czy innym wychodza mi wieeelkie ropne krostkiw ogole sie golic ostatnio nie moge
do tego pod pacha tez mi teraz cos wyskoczylo i boli. musze sie tez na jakis ekologiczny deodorant przerzucic
niby dobry uzyam, a pory zatyka
-
Konwalianka, podobno im jaśniejsze wloski, tym więcej zabiegów potrzeba i tak naprawdę mogą się nigdy nie usunąć do końca
ja miałam też chyba z 5 zabiegów ale jakimś laserem diodowym Soprano XLi, w ogóle nie boli, efekt super -
zadzwonilam do laba zapytac o cene badania toxoplazmozy, i tu - 30 zł od klasy, a skoro mam IgM i IgG to 60 zł.
Wiec zaraz sie zbieram i ide sie zarejestrowac do gina na NFZ bo to jednak troche duzo jak na moje mozliwosci -
choco wrote:U mnie jakieś początku plamienia więc @sie rozkręci pewnie jak ostatnio bardzo późnym wieczorem. Tak się zastanawiam czy iść w nowym cyklu na monitoring. Jestem pewna na 99,9 % że owulki mam, tylko coś tam nie zaskakuje. To ostatni cykl kiedy możemy się starać a pozniej będzie pewnie ze 3 miechy przerwy bo mąż na operacje idzie więc czas rekonwalescencji będzie trzeba odpuścić.
Laseczki a nie wiecie jak to jest z monitoringiem u prywatnego lekarza? Za kazda wizytę płace normalnie? Czyli jak wizyta 110 zł z USG to będzie 110 razy ilość wizyt? Czy może monitoring jakoś inaczej liczą?
Ehhh już sama nie wiem co robić, faza rezygnacji mi się włącza.
Kochana to zależy od lekarza, mój bierze 100zł za pierwszą wizytę i masz już zapłacone, bez względu czy wizyt będzie 5 czy 9, jesteś już rozliczona.
Mówił że kiedyś brał 50zł za każde usg ale jak ktoś musiał przyjść więcej razy to bardzo dużo mu wychodziło więc zmienił tą zasadę.choco lubi tę wiadomość
-
Ja płaciłam mniej chyba. Coś mi się kojarzy że ok 30 zł za obie klasy czy jak to się zwie, ale nie jestem w stanie teraz tego sprawdzić czy zeczywiscie tak było.
Co do lasera to Cymcia chyba miała domowy. Ciekawe czy skuteczny.
O czyli chyba najlepiej zadzwonić i się dopytać, chociaż i tak nie jestem pewna czy pójdę, jakoś mi się już nie chce kombinować. Miałam monitoringi jak chodziłam na NFZ i zawsze wszystko ok wychodziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:15
**********************Gang 18+***********************
-
Kotka cudne wiadomosci
dbajcie teraz o siebei
a j wrocilam z rozmowy cycki mi naparzaja jak cholera ;/
glodnam bo chcialamz robic sobie glowdowke .. ale upila wafelki ryzowe +herbata..
brzusio nie boli ..ale wole go nie poruszac ;/
rozmowa ok.. babka powiedziala ze mam najwieksze doswiadczenie..
teraz szukaja jedne pani do biura.. adminitracja pomoc w przetargach itp itd .. dopieor sie przenosa i potrzbuja kocgos doprowadzenia biura ..
pozniej beda wiecej osob potrzebowac ale na ten czas jednej osoby .. ma mi dac znac do poniedzialku .. wiec zobazymyale nie nastawiam sie wiwele razy slyszalam ta gadke ;/
-
Czesc laski..tak na sekunde wpadam...Kotka ciesze sie ze wszystko ok, tylko ten cholerny stres ..osiwiec mozna, ale na szczescie wszystko dobrze jest
Ja nie wiem laski co z moja temp? Macie jakis pomysl,juz jej do konca odwala zeby w czasie @ tak wysoko bylo?@ jest niby normalna wiec juz nic nie czaje....zmykam do roboty, ale doczytam jak wroce...buziaki dla was
milego dzionka
-
No to Ania trzymamy kciuki
Ja wlasnie poszukiwalam wczoraj golarki na necie elektrycznej bo moj golarkodepilator sie rozpadl.. a tez po goleniu mam krostki i wyglada to okrutnid, za to po golarce skora delikatna.. laser na mnie nie dziala
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha faktyczne dos wysoko ta tempka.. poczekaj do konca @ nie raz dopeiro wtdy sapda ..
a jak nie to moze dzialanie tych zil -
Asha - tempka wysoka faktycznie. A moze jestes przemeczona albo przeziebiona?
Aha, chyba bedzie chlopak. Wczoraj mi siostra dala ksiazke o ciazy i tam pisza o diecie na chlopca i na dziewczynke. Na chlopca : sporo kawy i alkoholu.
Arienna lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:No to Ania trzymamy kciuki
Ja wlasnie poszukiwalam wczoraj golarki na necie elektrycznej bo moj golarkodepilator sie rozpadl.. a tez po goleniu mam krostki i wyglada to okrutnid, za to po golarce skora delikatna.. laser na mnie nie dziala
ehhh zeby jeszcze cos z tego bylo ..zawsze tak jest tak tak ma panie swietne dosw itp itd .. a zawsze wychodzi kicha dlatego juz trakutje te rozmowy jak chleb powszedni -
Choco tam gdzie ja ostatnio chodzę wizyta kosztuje chyba też 100zł, ale za to monitoring 60 i z tego co sie zorientowałam nie musi byc on robiony przez moją ginkę tylko mają osoby głównie do obsługi USG. też się zastanawiam czy w tym cyklu nie robić, ale w pierwszej kolejności muszę się wybrać na inne zlecone badania.
Aniu - dobre wieści, oby się udało
Kotka - też się bardzo się cieszę, że wszystko u Ciebie ok
Zainspirowałyście mnie do myślenia o laserze, bo mam podobnie jak Beszka - podrażnienia przy innych depilacjach.Ania_84, choco lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...