My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotka, a co na dizewczynke?
ja czytalam o takiej diecie: dziewczynka duzo wapnia, malo miesa, duzo ryb, duzo warzyw i owocow. chlopiec: duzo miesa i potasu. moja przyjaciolka jest weganka, czyli wg diety powinna byc dziewczynka. jest syn -
Asha nie sugeruj się tempką w czasie @, a najlepiej jej wogóle wtedy nie mierz, bo z tego co wiem jest mało wiarygodna a i tak nie bierze udziału w wyznaczaniu owulki
Z Twoimi cyklami wystaczy jak zaczniesz 4 dni po
A nie masz przypadkiem stanu podgorączkowego? Kiedyś mnie intermistka pytała o dzień cyklu jak przyszłam z lekką gorączką, bo mówiła, że jej temperatura podczas @ zawsze wzrasta i może ja też tak mam
Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Asha nie sugeruj się tempką w czasie @, a najlepiej jej wogóle wtedy nie mierz, bo z tego co wiem jest mało wiarygodna a i tak nie bierze udziału w wyznaczaniu owulki
Z Twoimi cyklami wystaczy jak zaczniesz 4 dni po
A nie masz przypadkiem stanu podgorączkowego? Kiedyś mnie intermistka pytała o dzień cyklu jak przyszłam z lekką gorączką, bo mówiła, że jej temperatura podczas @ zawsze wzrasta i może ja też tak mam
wzrasta temp jak i OBmomo1009 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wzrasta dlatego ze zarowno ciaze jak i @ nasz organizm traktuje jak infekcje
wzrasta temp jak i OB
A to dobre
A ja wracam do mej pasjonującej pracy, 3majcie się********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wizyta na NFZ w piatek na 9:00
a przy rejestracji pani mnie poinformowala, ze juz nie maja miejsc na ten rok, chyba ze ciezarne, a jak nie to prywatnie... masakra z ta służba zdrowia ;(
Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Takie czasy i lepsze nie będą, trzeba się z tym pogodzić.
U mnie dzisiaj pogoda piękna, chyba ostatnie podrygi słoneczka i ciepełka.
U mnie jak się domyślacie od dłuższego czasu z gotowaniem i jedzeniem nie po drodze (męża wysyłam na obiady do jego mamy) ale dzisiaj mam zamiar zrobić ryż zapiekany z jabłkami. Może się uda.Jutro zaczynam 10tc, liczę że będzie szło ku lepszemu!
-
PsotkaKotka wrote:Asha - tempka wysoka faktycznie. A moze jestes przemeczona albo przeziebiona?
Aha, chyba bedzie chlopak. Wczoraj mi siostra dala ksiazke o ciazy i tam pisza o diecie na chlopca i na dziewczynke. Na chlopca : sporo kawy i alkoholu.
Kotka, nie wiem jak wyobrażasz sobie wpływ diety na płeć, ale cię rozczaruję... od zapłodnienia płeć jest już ustalona i nic z tym nie zrobisz... w ogóle skąd się takie bzdury w ksiażkach biorą to ja nie wiem ;/
U nas w pracy na genetyce podobno można zrobić badanie płci dzieciaczka z krwi mamy już w 8tc! A pzynajmniej tak mówią dziewczyny od nasSzok, zwykle dopiero USG daje odpowiedź, ale podobno za 300zł można to zrobić w labach co maja genetykę wyspecjalizowaną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:58
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nieuukowa też o tym czytałam.. ale szkoda dać 300zł jak za jakiś czas się przekonasz, lepiej wydać to na inne potrzeby dla maluszka.. koleżance przy amino taki bonus dali i zbadali, przy wyniku miała napisane:płeć męska
ja odebrałam małego z przedszkola, był dzielny mój żołnierzyk i nie płakał, za to nic nie jadł - tak się u niego stres objawia ;/ no i w domu 3 kupy
a mnie spanie bierze, że szok:(( padam na pyszczek
-
Asha może faktycznie idź do lekarza z tą temperaturą, jeśli utrzyma się dłużej ;/ Tarczycę masz ok? Może masz nadczynność?
Ania ja po ponad tygodniu dalej się nie wyleczyłam kaszlę jak gruźlik ;/ Może za dużo stresu miałaś przez tą rozmowę o pracę i cię coś wzięło ;/
9dpo.... normalnie zaciskam zęby żeby nie myśleć o paskuAle będę twarda, leczę nałóg i nie zrobię aż do @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:04
momo1009 lubi tę wiadomość