My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Zakochana jak dla mnie poczekja.. choc fakt nie raz nie wychodza ..ale lepiej nastawic sie na @ i pozniej milo sie zaskoczyc
jak nie pryzjdzie to 3 powtorz
Biedroneckoi prawidlowo
ja tez mierze..jakos lubie to ;P bez skojarzen
postanowiłam ze nie ma sie co spinac bo to działa odwrotnie
wiec nie naciskam nawet na codzinny sexbedzie tyle ile nam sie bedzie chciało
-
nick nieaktualny
-
a do dyniowej dodajesz chili ?? bo ja uwielbiam z dodatkiem chili
Olga mój maz to sie smieje ze ja dlatego mierze bo co rano csobie cos wkladam miedzy nogi -
a ja wlaśnie wciskam w siebie jogurty z owocami...
muszę, bo mam takie II śniadanie weekendowe w planie, ale nie mam siły jakoś na jogurty ostatnio, acz mleko wciągam zawodowo
ja właśnie czegoś z cukinią szukam, bo kupiłam wczoraj nie wiedząc, że jedna już mam...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczynki!
my już dawno po śniadaniu, po kościele a później zajechaliśmy do lidla- chciałam kupić krem, który podobno jest rewelacyjny na zmarszczki, lepszy od tych za 200zł, ale w naszym nie było..cz ktoś się orientuje czy to jest w normalnej sprzedaży?
no i chciałam obejrzeć te kurtki co to taki szał był i niestety nie było wogóle chłopięcych ;/ dla dziewczynek owszem, dla kobiet bardzo dużo a dla chłopców nic - więc lipa..zakupiłam tylko rajtuzki i bieliznę małemu i tyle..a i chyba coś zaszkodziło Tymciowi albo żołądkówka, bo rano go trochę przeczyściło a w lidlu wymiotował, no i oczywiście się martwię okropnie..
u nas na obiad dziś żeberka w sosie pomidorowym+ ryż + surówka z kaszy gryczanej z warzywami w sosie winegretAnia_84 lubi tę wiadomość
-
heheh
oo moj maz pojechal po włoszczyzne..dziwne bo nie ma go juz godzine ;P ja nie wiem chyba pojechal na wies zeby kologiczna zdobyc ab sam robi marchewke ;P
-
Konwalijko a nie mial stycznosci z dziecmi ktore maja grype zoladkowa ?? albo moz e zjal n p mlecko i jakas wedlinke ..??
-
aa dziewcnyki chciala m sie pochwalic jutro mam 2 rozmowy w sprawie pracy ..
z czgo jedna to kompetnie nie kojarze na jakie s tanowisko ale penie pracownik biurowyfacet tak wczoraj szybko podal nazwe firmy ze awet go nie zrozumialam
konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:aa dziewcnyki chciala m sie pochwalic jutro mam 2 rozmowy w sprawie pracy ..
z czgo jedna to kompetnie nie kojarze na jakie s tanowisko ale penie pracownik biurowyfacet tak wczoraj szybko podal nazwe firmy ze awet go nie zrozumialam