My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to bywa Chmurka, zawsze jest coś ważniejszego do załatwienia
Dziewczyny musimy wymyśleć jakiś radar lub gpsa co by go tam w jajowodach czy innej macicy umieścić i kontrolę nad komórkami jajowymi i plemnikami mieć. Bo nie wiem co one tam robią, może się lenią jak właścicielkaTamka, chmurreczkaa, justta lubią tę wiadomość
-
Chmureczko, chyba wlasnie kupimy taka obroze bo do tej pory stosowalismy kropelki i bardzo szybko przestaja dzialac tylko zastanawialam sie czy taka obroza na osa jakos zle nie dziala? Nie wiem, nie oglupia? Nie przeszkadza mu?
Ja to moje zeby ewidentnie zaniedbalam, ale mialam dentystow totalnie dosc bo przez trzy lata nosilam aparat staly i przy co najmniej jednej wizycie w miesiacu mialam ich powyzej uszu wiec odetchnelam z ulga jak zdjeli mi to okropienstwo i tyle mnie widzieli a ze zeby mam ogromne, naprawde, czasem czuje sie krolik Bugs, to tendencja do prochnicy jest -
Nenaaa wrote:Tak to bywa Chmurka, zawsze jest coś ważniejszego do załatwienia
Dziewczyny musimy wymyśleć jakiś radar lub gpsa co by go tam w jajowodach czy innej macicy umieścić i kontrolę nad komórkami jajowymi i plemnikami mieć. Bo nie wiem co one tam robią, może się lenią jak właścicielka
Palą cygara i piją whiskey jak znam życie... W końcu rodzaju męskiego sąNenaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Chmureczko, chyba wlasnie kupimy taka obroze bo do tej pory stosowalismy kropelki i bardzo szybko przestaja dzialac tylko zastanawialam sie czy taka obroza na osa jakos zle nie dziala? Nie wiem, nie oglupia? Nie przeszkadza mu?
coś Ty, mój totalnie nie zauważa jej obecności. Zdejmuję ją raz w miesiącu żeby przeczyścić, a tak cały czas nosił ją na karku. Polecam Ci właśnie tą firmę, bo obroże są bezzapachowe, inne strasznie śmierdzą, a że Gówniarz śpi z nami w wyrku, to nie zniosłabym tego smrodu, nie ma szans.Tamka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dziewczynki za miesiąc dzień Matki, obyśmy już wtedy były mamusiami małych fasolek
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
ja też zaraz uciekam, bo mnie tyłek boli od siedzenia przed kompemRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
a, i proszę o usprawiedliwienie mojej jutrzejszej nieobecności, bo chyba w górki pojadę znowu pochodzę, zapomnę o tej wrednej @ i naładuję akumulatory na kolejne staranka
Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
To chmureczka odpoczywaj tam w tych górach i ładuj akumulatory , my też się wybieramy ale w maju jeszcze nie wiem gdzie i na ile ale w góry dobranoc kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 21:42
-
Lemurek, ja też paszteciku domowego skubnęłam trochę właśnie
Chmurka, miłego chodzenia po wyżynach
Tamka, może też se pomaluję pazury, bo taka niekobieca chodzę, łajza taka zaniedbana
Justta i reszta panienek czytających
Dobranoc wszystkim