My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lemurku, a może nie będziesz musiała już konsultować niczego u innego lekarza. Ten cykl wygląda obiecująco, więc kto wie? Trzymam kciuki za CiebieRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Melduję, że się strasznie nudzę Mam pierwszy dzień @, moje Kochanie w pracy, a ja cierpię w łóżeczku.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
A no. Największych atrakcji to mi dzisiaj pies dostarczył, bo znalazłam po ostatnich spacerkach w górach dwóch "obcych" wbitych w jego skórę usuwać tego sama nie potrafię i musieliśmy do weterynarza skoczyć. Darł się gówniarz jakby go ze skóry obdzierali, a to przecież tylko dwa małe kleszczeRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Ja mam taki basior jakbym nic tylko jadła ostatnio, a chyba nie było aż tak źle. Wydęta chodzę strasznie, już w trakcie cyklu tak miałam przez kilka dni. Oczywiście naczytałam się dziś o endometriozie i schizuję, że objawy zgadzają się z moimi... Czy ja nie przesadzam??!!Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Biedny ten twój piesek musiał się stresować u weta
Przesadzasz, przesadzasz, ja też mam taki brzuch zawsze na początku @, a po świętach to już nawet teraz mam niezłyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 19:54
-
ja głodu nie czuję, ale smaki i ochotę na przeżuwanie to mam ogromną. tylko sama nie wiem co bym wszamała, lodzika chyba, ale w domu nie mam a do sklepu nie chce mi się iśćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Dobra, idę zrobić papu bo smaki mi żyć nie dają otworzę lodówkę i może znajdę coś godnego mojego podniebieniaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Właśnie wszamałam pomarańczę i zagryzłam kawałkiem kiełbasy bo mi Justta na kabanosy ochoty narobiłaś Z braku kabanosa musiałam zaspokoić chęć kiełbachą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 20:14
justta, Tamka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny brzuch to ja też mam jak balon masakra jakaś już nie mogę patrzeć na ciasta....... A wykres jak to wykres ja jakoś nie widzę zielonego zakończenia bo mi się pryszczary pojawiają.... jak zawsze tydzień przed okresem....... i jeszcze jajniki mi szaleją na maksa
-
chmureczka, też ostatnio dwóch obcych znaleźliśmy, to nasi "pierwsi" byli bo piesię nasze młode, dopiero 10 miesięcy ma, mąż wyciągał! udało mu się, dumny był jak paw a teraz cieczkę mamy pierwszą i piesię demonstruje postawę na NIE, idziemy w prawo - nie, wracamy do domu - nie, idziemy w lewo - nie, stoimy - nie, rzucamy piłeczkę - nie, do mnie - nie, zostań - nie, generalnie nieeeeeeeeee spuścić ze smyczy dziewczyny nie mogę, bo nie chcę zostać babcią i obie męczymy się ze sobą niemiłosiernie, do tego leje, każda kałuża jest jej, podłogę mogłabym myć 5 razy dziennie więc się zbuntowałam i nie myję wcale
a jeść też bym jadła, eh, jadła... ale coś mnie zęby ćmią i przyjrzałam się im dzisiaj i coś mi się nie podobają, więc na piątek umówiłam się do dentysty, wstyd się przyznać ale chyba ze dwa lata nie byłam, ups
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 20:18
chmurreczkaa lubi tę wiadomość