My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lemurku, te objawy to jak najbardziej mogą dwie krechy zwiastować! potrzebujemy ich tutaj jak powietrza! Doris nam uciekła, pewnie ze szczęścia zaniemogła więc żądamy nowych krech!!
Justa, od Ciebie też żądam krech!
w sumie to Nena od Ciebie równieżWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 20:20
chmurreczkaa, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
No to i ja wtryniłam kiełbaskę I właśnie zagryzam ją kanapką z kremem czekoladowym L:) Matko, co to będzie jak będę w ciąży?!!Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Tamka to masz teraz ze swoją psiną zabawę ja na szczęście byłam u dentysty w listopadzie to mam z głowy na jakiś czas
Chmurka niezłe połączenie smaków, ja też tak lubię jeść hihi
No Lemurek tak jak mówisz wykres to wykres tylko zobaczymy jak będzie, jak na razie mam lekkie bóle @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 20:22
Tamka lubi tę wiadomość
-
Lemurek, Justta - w Was pokładamy nasze marzenia!!! Prosimy o zielone kropy jeszcze w tym miesiącu!!!
lemurek lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Tamka mój psiur też jeszcze młody, niecałe dwa latka, ale wygląda i zachowuje się dalej jak szczeniak! Mam beagla, szajbus z niego straszny. Polecam Ci na kleszcze obrożę z firmy foresto. Trochę kosztuje, bo zapłaciłam dziś 105zł, ale w zeszłym roku zdała egzamin. Cały sezon, aż do zimy zero obcych1!!!!Te specyfiki, którymi kropi się grzbiet psiura starczają na 3 tyg i koniec. A też kosztują. Koniec końcem, lepiej raz kupić i mieć spokój na cały sezon.
Tamka lubi tę wiadomość
-
a o dentyście to już nawet nie wspomnę niby wygląda, że wszystko u mnie ok, ale właśnie mija drugi rok jak nie byłam. muszę się zapisać, tylko kiedy i za co? Już prywatny ginekolog przy starankach i moim leczeniu kosztuje mnie majątek, ehh ;(Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Nenaaa, Ty się poza maj nigdzie nie wybieraj!!
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tylko ten mój słomiany zapał. Nic nie boli, nic się nie dzieje, zęby śliczne i bielutkie, więc się odwleka z miesiąca na miesiąc. zawsze szkoda kasy, znajdzie się inny cel, na który warto ją wydać.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
A najlepiej takie nie pozostawiające złudzeń, np. poranne mdłości. Wtedy byłoby wszystko jasne. Ja też jestem za tym, by ciążowe objawy występowały od razu po owulce!
Nenaaa, justta lubią tę wiadomość