My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam takiego meeeeewga dola ze naprawde mnie nawet zebranie w szkole zdolowalo jeszcze bardziej .....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Malenq: mi nie chodzi o to czy picie kawy jest zdrowe czy nie (ponoć spokojnie można czyste kofeiny strzelić 200 ml), tylko, że ja kawę uwielbiam, a mnie po niej cofa..
za godzinę mam zajęcia fitness, stretch, kolacje mam normalnie o 19.30, dobrze by było coś wszamać po, więc przed nie powinnam całej kolacji, ale już mnie zaczyna drapać po żołądku (co powoduje mdłości), więc jednak przed coś musze skrobnąć, wolałabym nie urozmaicać zajęć w ten sposób -
Lena83 wrote:Mam takiego meeeeewga dola ze naprawde mnie nawet zebranie w szkole zdolowalo jeszcze bardziej .....
-
nick nieaktualnyJustta hehe nio pisałam, że bzika na kokos mam:) a michałki są pakowane w 280gr opakowaniach:) heheh ostatnio w Kauflandzie kupiłam....
zgredko....to współczuję "cofania"...przejdzie....ale w ciąży pamiętaj jeść przed treningiem (coś lekkiego) i po treningu musowo - dodatkowo szklanka wody mineralnej co 20min:)
Lenka skarbie co jest??? od rana tak Cię trzyma... -
Ania mój puszaty pies sika 2 razy dziennie rano przed moja pracą mężu idzie na spacer a potem jak ja wracam z pracy,,, kochany jest ogólnie.
Lenka też mam dziś ultra ciężki dzień i dół ale nie smuć się w końcu się uda i też pochwalimy się podwójnymi krechami na teście.Ania_84 lubi tę wiadomość
Maniek
-
moj jest urwis jak z nim z podworka sie nie wyjdzie na spacer to leje mi po krzaczkach specjalnie ;P
justta lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny - musiałabym opowiedziec cała historie mojego zycia
Tu nie chodzi tylko o dwie II ...
Tu chodzi o to ze wszyscy maja jakies w miare normalne zycie ...
Moje od kilkunastu lat normalne nie jest ...
Ech najchętniej poszłabym na jakas impre na ktorej nie byłam dobre kilka lat i zalała robaka ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 18:35
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Jak mowa o psach to to Fanta, ktora miałam dwa lata - ze schronu była.
Niestety jak sie przeprowadziłam musiałam ja oddac ze wzgledu na brak mozliwosci ..
Jest teraz w Gdańsku
Jak ja ja kochałam
A jak tesknie do tej pory ze az mi serce pęka ...Ania_84, Nieukowa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.