My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Dziewczyny a mam pytanie jeszcze
Na moich testach owu pisze ze jak wyjdzie druga krecha taka sama jak kontrola to owu w przeciągu 24-36 godzin bedzie.
To po co dalej robic testy?
A widze na wykresach ze robicie po 5 dni nawet jak pozytywne.
Czy sa rozne testy owu?
roznych firm ale czulosc maja ta sama
nie raz robi sie kilka dla porownania
-
Psotka czy Ty brałaś Donga? Bo coś mi się kojarzy, że ktoś brał... Wiem że akupunkturę miałaś ale tego Donga nie pamiętam kto brał. A pytam bo chyba zacznę brac, może mi coś ruszy..PsotkaKotka wrote:Kropka przytulam tez
. Jest gdzies jakas lista znowu testujacych? -
noo ma wyksztalcenie jak stolarz i wszytskie lata jak pracowal to w tym zawodzie .. i na taki kierunek zlozyl cv moze dlatego
matko dziewczyny zaraz beltne ;/ -
Ania to super trzymam kciuki daj znać koniecznie jak ta rozmowa poszła.
mimo tak wrednego dnia dzięki wam ( bo zamiast pracować to siedzę i czytam was) jakoś przeżyłam, teraz szybciucho do domu pies na siksa i wieczór...może jutro będzie lepiejManiek

-
Anastazja ja wytrzymałam dwa miesiące, ale ciężko było wytrwać
w między czasie robiłam badania i czekałam na wyniki to też mnie motywowało do czekania, ale rób jak ci serce podpowiada
Aniu wysłałam ci wiadomość na fb chyba to Ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:36
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazja, działaj!

Biedro, a od czego jest łazienka?
późnym wieczorem koło 23, jak już córa będzie spać, brat się zajmie sobą, myk na małą wspólną kąpiel 
Aniu, trzymam kciuki za rozmowę!
Malenq, zazdroszczę Ci tych warzywek! w przyszłym roku już będę miała ogródek , nie mogę się doczekać
byłam u ginki, powiedziała, że nie widzi sensu robienia Pappa, bo ryzyka mam bardzo niskie, wszystko wygląda dobrze, zbadała mnie, zajrzałyśmy do maluszka, dostałam taką saszetkę na zapalenie pęcherza i za tydzień ponowne badanie moczu
wizyta u ginki za 3 tygodnie i będziemy robić cytologię... to jest moja trauma od czasu operacji więc już mam stres...
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ja ide na zebranie sie dolowac ...
Do milego dziewczyny :*Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Maniek naszego psiora to kurde musze co rusz puszczac... szczy mi po kwiatkach jak cholera
dlatego staram sie zeby go wyprowadzac do lasu 
hahah moj maz dal mocy
o tym samym pomyslal co ja... mianowicie ..
przydalaby sie ta praca w koncu na berbeca trzeba zarobic
a ja sobie pomyslalam ze ten nasz syn./ corka to wymagajacy jest cholera.. jak on zeby sie stworzyc tyle kay chce to co bedzi ena chcrzciny, komunie ..itp itd
justta lubi tę wiadomość