My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Dziewczyny a mam pytanie jeszcze
Na moich testach owu pisze ze jak wyjdzie druga krecha taka sama jak kontrola to owu w przeciągu 24-36 godzin bedzie.
To po co dalej robic testy?
A widze na wykresach ze robicie po 5 dni nawet jak pozytywne.
Czy sa rozne testy owu?
roznych firm ale czulosc maja ta sama
nie raz robi sie kilka dla porownania -
PsotkaKotka wrote:Kropka przytulam tez
. Jest gdzies jakas lista znowu testujacych?
-
noo ma wyksztalcenie jak stolarz i wszytskie lata jak pracowal to w tym zawodzie .. i na taki kierunek zlozyl cv moze dlatego
matko dziewczyny zaraz beltne ;/ -
Ania to super trzymam kciuki daj znać koniecznie jak ta rozmowa poszła.
mimo tak wrednego dnia dzięki wam ( bo zamiast pracować to siedzę i czytam was) jakoś przeżyłam, teraz szybciucho do domu pies na siksa i wieczór...może jutro będzie lepiejManiek
-
Anastazja ja wytrzymałam dwa miesiące, ale ciężko było wytrwać
w między czasie robiłam badania i czekałam na wyniki to też mnie motywowało do czekania, ale rób jak ci serce podpowiada
Aniu wysłałam ci wiadomość na fb chyba to TyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:36
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazja, działaj!
Biedro, a od czego jest łazienka?późnym wieczorem koło 23, jak już córa będzie spać, brat się zajmie sobą, myk na małą wspólną kąpiel
Aniu, trzymam kciuki za rozmowę!
Malenq, zazdroszczę Ci tych warzywek! w przyszłym roku już będę miała ogródek , nie mogę się doczekać
byłam u ginki, powiedziała, że nie widzi sensu robienia Pappa, bo ryzyka mam bardzo niskie, wszystko wygląda dobrze, zbadała mnie, zajrzałyśmy do maluszka, dostałam taką saszetkę na zapalenie pęcherza i za tydzień ponowne badanie moczu
wizyta u ginki za 3 tygodnie i będziemy robić cytologię... to jest moja trauma od czasu operacji więc już mam stres...Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ja ide na zebranie sie dolowac ...
Do milego dziewczyny :*Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Maniek naszego psiora to kurde musze co rusz puszczac... szczy mi po kwiatkach jak cholera
dlatego staram sie zeby go wyprowadzac do lasu
hahah moj maz dal mocy
o tym samym pomyslal co ja... mianowicie ..
przydalaby sie ta praca w koncu na berbeca trzeba zarobic
a ja sobie pomyslalam ze ten nasz syn./ corka to wymagajacy jest cholera.. jak on zeby sie stworzyc tyle kay chce to co bedzi ena chcrzciny, komunie ..itp itdjustta lubi tę wiadomość