My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Hamstwo, hamstwo.... Ja jak już ruszę te swoje jajcory to będę rodziła dzieci aż przekwitnę
Sie dołączam !!!
Moge rodzic do emerytury nawetMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Jak wydobedziemy plemniki moge rodzic srednio co 2 lata
bo pewnie wszytsko konczyc sie bedzie cesarka
Malenq lubi tę wiadomość
-
Jak wydobedziemy plemniki moge rodzic srednio co 2 lata
bo pewnie wszytsko konczyc sie bedzie cesarka
Anuśka lubi tę wiadomość
-
chyba zaginela w akcji
takie cos jest na FB
TESTUJĄCE Z GANGU:
08.09 - Arienna
09.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
22.09 - Anuśka
23.09 - Momo1009
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83
27.09 - Lena83
03.10 - Nieukowa
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
30.10 - Anastazjaaa
xx.xx - Smarta
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Choco
xx.xx - Blondik
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki -
Była jakas aktualniejsza z Blondikiem na listopad?
A moze mi sie pomieszało ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 15:36
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ania dzięki czuję się bardzo dobrze, wieczorem lekkie bóle krzyża ale da się wytrzymać, a tak to rośniemy, rośniemy
Ania ty dodawałaś do naszej grupy na fb? I super że u męża już widać poprawę, trzymam dalej mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 15:51
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nie wiem dziewczynki a skopiowalam z FB
tak dodaje do FB tez
super ze rosssniecieniedlugo polmetek za wami bedzie
mam nadzieje ze poprawi sie te zjego poped bo w tym miesiacu .. no coz.. fakt ja tez jakas skora donie bylam..
-
Dziewczyny a mam pytanie jeszcze
Na moich testach owu pisze ze jak wyjdzie druga krecha taka sama jak kontrola to owu w przeciągu 24-36 godzin bedzie.
To po co dalej robic testy?
A widze na wykresach ze robicie po 5 dni nawet jak pozytywne.
Czy sa rozne testy owu?Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:A jakie masz warzywa? My nie mamy ogrodka ale na poczatku roku zapisalismy sie do takeij grupy ogrodkowej. Jest chyba dwoch ogrodnikow, my placimy i dostajemy warzywka ekologiczne co tydzien w kazda srode. Dzis z nowosci bedzie dynia a poza tym jak zwykle cukinia, marchewka, ziemniaki, pomidory, ogorki, kalarepka, papryka, fasolka, kukurydza, jakies ziola, pepreoni i buraki.
Mam w domu jednego duzego buraka i jak teraz dostane to chce tez je zamrozic bo czekam az bedzie kapusta to zrobie barszcze ukrainski. Jak je zamrozic? A w ogole co jeszcze z buraczkow robisz?
Kotka oprócz peperoni, kukurydzy i kalarepki, to wszystko co wymieniałaś, plus pasternak, czarna rzepa, seler naciowy i korzeniowy, zioła, sałaty różne itp.
Każdego roku co innego staram się mieć...stałym elementem są buraki, marchew, pietruszka, sałaty...
ja w tym roku mrożę ugotowane i starte buraczki, bo z nich na szybko można obiad zrobić (zupkę, albo do drugiego dania)...w tamtym roku robiłam w słoiki jako sałatki z buraczków, i marynowane malutkie buraczki itp.
-
Michał dostal telefon
jutro idzie na rozmowedzis wyslalismy cv i od razu zadzownili
justta, Malenq, beszka, LaRa, Anastazjaaa, CzaryMary, Tamka lubią tę wiadomość
-
wpadam z domu chyba sie porycze małż jedzie z bratem
chyba pierwszy raz chce zeby test owu był negat jak znam małża z sexu nici dziś
chyba pomału zaczne sie przygotowywac na kolejny miesiąc
jutro tez chyba bedzi espał u nas
-
Biedroneczka83 wrote:wpadam z domu chyba sie porycze małż jedzie z bratem
chyba pierwszy raz chce zeby test owu był negat jak znam małża z sexu nici dziś
chyba pomału zaczne sie przygotowywac na kolejny miesiąc
jutro tez chyba bedzi espał u nas
Uuuuuuuuuuuuuuu ......
Ja to bym pogadala z mezem .....
Aniu- oby sie udało !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:12
nick nieaktualny