My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wiem bo moja kolezanka mam WZW typ B ;/ i bidna sie zawsze umordowala.. ;/
ale poki co wszytsko jets ok..nawet ma coreczke
wiesz wole sie zaszczepic juz mi mamuske zarazili gronkowcem zlocistym wszczepili jej podczas upuszczania wody z kolana..efekt 3 operacje .. ledwo ja odratowali .. teraz chodzi o kulah i jest po autoszczepionce.. ja nie iwerze szpitalom.. dlatego wole miec to szczepienie
moja zarazili WZW C -
nick nieaktualnypadam............
buraczki z ogródka wszystkie wybrane i już się ugotowały na parze, jak wystygną trzeba zetrzeć i siup do zamrażarki....
pietruszka i marchewka już w zamrażarce w kosteczkę pokrojona sobie leży...
maliny zebrane, obiadek ugotowany........a ja czuję, że mi zaraz krzyż odpadnie...boziuuuuuuuu jak człowiek szybko się męczy....
jeszcze trochę mi tych warzyw w ogródku zostało....ale na dzisiaj już dość...
muszę się chyba położyć....
ja niestety nie zdążyłam się zaszczepić... -
PsotkaKotka wrote:moja zarazili WZW C
Malenqu ty sie oszczedzac masz a nie !!!! nunnu -
Malenq wrote:padam............
buraczki z ogródka wszystkie wybrane i już się ugotowały na parze, jak wystygną trzeba zetrzeć i siup do zamrażarki....
pietruszka i marchewka już w zamrażarce w kosteczkę pokrojona sobie leży...
maliny zebrane, obiadek ugotowany........a ja czuję, że mi zaraz krzyż odpadnie...boziuuuuuuuu jak człowiek szybko się męczy....
jeszcze trochę mi tych warzyw w ogródku zostało....ale na dzisiaj już dość...
muszę się chyba położyć....
ja niestety nie zdążyłam się zaszczepić...
A jakie masz warzywa? My nie mamy ogrodka ale na poczatku roku zapisalismy sie do takeij grupy ogrodkowej. Jest chyba dwoch ogrodnikow, my placimy i dostajemy warzywka ekologiczne co tydzien w kazda srode. Dzis z nowosci bedzie dynia a poza tym jak zwykle cukinia, marchewka, ziemniaki, pomidory, ogorki, kalarepka, papryka, fasolka, kukurydza, jakies ziola, pepreoni i buraki.
Mam w domu jednego duzego buraka i jak teraz dostane to chce tez je zamrozic bo czekam az bedzie kapusta to zrobie barszcze ukrainski. Jak je zamrozic? A w ogole co jeszcze z buraczkow robisz? -
Ja zrobiłam - cień cienia .....
Pierdacze ten interes .... Najbliższy zrobie w piatek ...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Pamietajcie zeby przed testami owu nie pic za duzo wody herbaty itp itd
mn na godzinenawet 2 przed najlepiej nie pic
-
Hej Kochane
mmmmm jak czytam o tych warzywkach eko to normalnie zjadłabym mojego lapka
Ja dziś zaliczam dzień doła jakiegoś... ale to mega. Trzeci dzień @ więc za chwilkę znów trzeba stanąć do walki. Jesienna deprecha zaczyna chyba górowaćJakoś mi smutno, źle, mam ochotę na książkę pod kocykiem, przy cudnej lampce i z kubkiem gorącej herbaty.
A co mam? Hm, biurko, laptop przed oczami, pomidor z mozarellą (choć jedno dobre) i szaro burą aurę za oknem.
Niech ktoś przytuuuuuliiiiiiiiiiiiii. Albo ja z chęcią przytulę Kropeczkę zbłakaną..Ania_84, LaRa lubią tę wiadomość
-
A pamiętamy, pamiętamy ...
Nie piliśmyAnia_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Kropka_1 wrote:Hej Kochane
mmmmm jak czytam o tych warzywkach eko to normalnie zjadłabym mojego lapka
Ja dziś zaliczam dzień doła jakiegoś... ale to mega. Trzeci dzień @ więc za chwilkę znów trzeba stanąć do walki. Jesienna deprecha zaczyna chyba górowaćJakoś mi smutno, źle, mam ochotę na książkę pod kocykiem, przy cudnej lampce i z kubkiem gorącej herbaty.
A co mam? Hm, biurko, laptop przed oczami, pomidor z mozarellą (choć jedno dobre) i szaro burą aurę za oknem.
Niech ktoś przytuuuuuliiiiiiiiiiiiii. Albo ja z chęcią przytulę Kropeczkę zbłakaną..
i zycze zielonej kropeczki w tym miesiacu co by ci nie bylo szaro buroKropka_1 lubi tę wiadomość
-
A ja sie ucieszylam w sobote minie 2 tyg od momentu pierwszego tabsa meza a on mowi ze juz widzi roznice nawet po zaroscie
rosnie szybciej i jest twardszywiec chyba testosteron idzie powoli do gory
Lena83, Biedroneczka83, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ech a ja jeszcze musze na zebranie do szkoły isc - a nie lubie bo mnie te wszystkie mamuśki na maxa wkurzają ...
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ania_84 wrote:rosnie szybciej i jest twardszy
. Nie chcesz wiedziec o czym pomyslalam zanim zaskoczylam ze o zarost chodzi ....
Ale to bardzo dobre wiadomosci
Ania_84, justta lubią tę wiadomość
Lena83 wrote:
. Nie chcesz wiedziec o czym pomyslalam zanim zaskoczylam ze o zarost chodzi ....
Ale to bardzo dobre wiadomosciLena83, justta lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Ech a ja jeszcze musze na zebranie do szkoły isc - a nie lubie bo mnie te wszystkie mamuśki na maxa wkurzają ...
-
Szkoda slow - jedna mądrzejsza od drugiej.
Wymyślają ze hoooo hoooo ...
Ale ja ciagle mowie ze to z braku zajecia. Na cała klasę tylko ja i dwie inne matki pracujące.
Reszta w domu z dziećmi siedzi i maja czas wymyslac.
No i one wszystkie tak pyk i kolejna ciąża ... I kolejna ...
W całej klasie to tylko moja A jedynaczka i jeszcze jedna ale to z wyboru rodzicow.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:
No i one wszystkie tak pyk i kolejna ciąża ... I kolejna ...
W całej klasie to tylko moja A jedynaczka i jeszcze jedna ale to z wyboru rodzicow.Lena83, LaRa lubią tę wiadomość