My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, my wybylismy na wieś.. Tymkowi się podobało, wiec to najważniejsze..
ale ogólnie jestem zrezygnowana i bez życia..
lena - super sukienka! kce właśnie taką! proszę o sprzedawcę albo odkupię od Ciebie po weselu - będę miała motywację aby zrzucić zbędne kg po ciąży i wrócić do swojego rozmiaru 36
i co ja miałam jeszcze powiedzieć.. nie wiem sama.. doczytałam wszystko, ale bo ja wiem..
Anastazja, ja owszem odczekałabym ale maksymalnie miesiąc.. moja siostra urodziła dziecko w 6 miesiącu, oczywiście mały był martwy.. lekarze także kazali odczekać jej pół roku..i faktycznie czekali, tzn. zabezpieczali się, ale po 2 m-cach pękła im prezerwatywa i okazało się że zaszła w ciąże.. teraz ma zdrowego Miłosza, nie było żadnych komplikacji..lekarz powiedział, że organizm sam zdecydował, był gotowy - przyjął komórkę.. decyzję podejmujecie Wy:) na pewno będzie dobra!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kurde, spiesze donieść, ze coś sie dzieje... Leżę, maz w kuchni smaży mięso. Wolam żeby okno na oścież otworzył bo mi śmierdzi, a za chwile już byłam w wc, czułam ze mi cieżko na żołądku, ale nie mogłam zwymiotować. ( sorry za obrazowosc) musiałam sobie pomoc i poszlooooooooo, od razu dreszcze i wskok do łóżka. Trochę sie przerazilam...
-
KOnwalijko wies jest the best
ja najlepiej tam wypoczywam
LaRa widac zapach melemu nie podpasowalkonwalianka lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Kurde, spiesze donieść, ze coś sie dzieje... Leżę, maz w kuchni smaży mięso. Wolam żeby okno na oścież otworzył bo mi śmierdzi, a za chwile już byłam w wc, czułam ze mi cieżko na żołądku, ale nie mogłam zwymiotować. ( sorry za obrazowosc) musiałam sobie pomoc i poszlooooooooo, od razu dreszcze i wskok do łóżka. Trochę sie przerazilam...
Kochana miałam to samo w I ciazy na mięso ...
Wystarczył zapach mały i becht , zawrotu głowy , miękkie nogi ..
Zrzucilam przez I trynestr kilka ładnych kilo przez to ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Konwalijka - dam Wam namiar jutro. Była jeszcze ecru i niebieska.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Konwalijka - dam Wam namiar jutro. Była jeszcze ecru i niebieska.
-
zgredka wrote:o Ania a ja mam na odwrót bioda na 36/38 a cycki na 38/40 wrrr
-
Ładna była ale nie chce w ecru na wesele chodzic - to kolor dla panny młodej
zgredka, momo1009 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
no i pięknie wcięcię jest cudne, ja mam duże, ale chyba tylko w pozycji od tyłu
byłam na zajęciach zdrowy kręgosłup i było cudownie, dobrze, że wcześniej wszamałam kanapkę, bo już pod koniec zaczęło drapać po kichach i lekko mdlić, ale teraz szamnęłam kolacyjkę i chce się żyć -
heheh Lena mi sie przypomnialo jak na jednym weselu dziewczyna jako gosc mial sukienke dluga w kolorze czytsej bieli... kroj jak suknia slubna
-
oki kochan ja splywam przytulic sie do malza
bo na nic wiecej nie mam ochoty wszytsko cuchnie mi ryba ;/Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
No jak tam kto lubi nie ...
Ja bym sie nie czuła ...
Czego objawem sa swedzace cycki ??Ania_84 lubi tę wiadomość
Oj ja tez zem sie najadla i co robię wiadomo leze
Chyba niedługo spać pójdę bo padnieta jestem, byle do piątku
A laski ciezarowki was tez czasami jaknik boli? Mnie w niedziele dosc uporczywie bolal ale plamien zadnych nie bylo i w pon juz bylo ok wiec stwierdzilam ze wytrzymam do czwartku....jeny bede Wam marudzic bo sie stresuje -
Lena83 wrote:Anuśka why?
No dopadaj go!!! -
Lena83 wrote:No jak tam kto lubi nie ...
Ja bym sie nie czuła ...
Czego objawem sa swedzace cycki ??Lena83 lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:o hardcore, a ja chciałam małą czarną założyć, ale też się obawiałam,
no ale do 27go to pewnie już będę mocno wydęta i w tej małej czarnej mogę wyglądać groteskowo
Prosze Cie ....
Nie ma nic piekniejszego niz brzusio w obcisłym czyms ...
Piękności i tyle !!!!
A duma jaka !!!MANIEK lubi tę wiadomość
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.