X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    oki kochan ja splywam przytulic sie do malza :)

bo na nic wiecej nie mam ochoty wszytsko cuchnie mi ryba ;/
    To milego przytulania kochana :-)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No jak tam kto lubi nie ...
    Ja bym sie nie czuła ...

Czego objawem sa swedzace cycki ??

mogą być wszystkiego, ja pierwszy raz w życiu miałam swędzące, ale sutki, w cyklu ostatnim i to było po owulce..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Prosze Cie ....

Nie ma nic piekniejszego niz brzusio w obcisłym czyms ...
    Piękności i tyle !!!!
    A duma jaka !!!

Lena: ale ja będę jeszcze wyglądać na wydętą, a nie na ciążę, poza tym wolałabym, żeby się to wówczas nie wydało, powiedzmy, że na tym weselu nie będzie wiele przychylnych mi dusz

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego Ania :*

No swedzace sa masakrycznie ale ja mam nadzieje ze ja jeszcze przed owu ....

W ogole ciesze sie ze tu trafiłam jaki by nie był finał ...
    Obserwuje sie ... Poznaje ... Fajne to :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Lena: ale ja będę jeszcze wyglądać na wydętą, a nie na ciążę, poza tym wolałabym, żeby się to wówczas nie wydało, powiedzmy, że na tym weselu nie będzie wiele przychylnych mi dusz

Aaaa no tak!!!
    To proponuje tzw odcięta pod cyckami

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nie dam rady mam dwójkę dzieci z czego jedno usypia później niż my, i o 23iej przyjeżdża chrześnica po swojego pieska więc do północy posiedzimy a małż mój przed 5 rano musi wstać więc obiecał że mnie rano obudzi ;)

No jak obudzi to miodzio :D

Anuśka lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Ja na moment :)

Lenka - przewinęła mi się kiecka... rewelacja, taka w moim stylu :) Pochwal się jakimś zdjęciem w niej z weselicha może być :)

Smoczku - wybacz, bo nie doczytałam za co, ale trzymam kciuki z całą resztą :D

i żegnam się, dobrych nocek :*

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No jak tam kto lubi nie ...
    Ja bym sie nie czuła ...

Czego objawem sa swedzace cycki ??
    Owulka nadchodzi wielkimi krokami :)

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba z 4 strone dzis rozbilam i gadam jak najęta...

Wywalcie mnie juz ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 20:48

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nauka jest fajna, ale ja do końca nie nauczyłam się obserwować szyjki, czy wysoko czy nisko czy zamknięta czy otwarta...

oglądam topchefa yummie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:

oglądam topchefa yummie

Hih ja jak biorę dupka to nie patrzę na takie programy bo drzwi od lodówki tylko trzaskają ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dupa rośnie ;D

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Chyba z 4 strone dzis rozbilam i gadam jak najęta...

Wywalcie mnie juz ....

widzę walczysz o 2 000

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee ....

http://m.youtube.com/watch?v=aBi_TRegB-E

Od deprechy do świra ...
    Kto zrozumie babę ....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    widzę walczysz o 2 000

A jakas nagroda jest?
    To powalczę :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A jakas nagroda jest?
    To powalczę :D
    No chyba bliźniaki jakieś ;D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A dupa rośnie ;D

Jak mowi moj W: dupcia musi byc dupcia nie decha :D

Blondik lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zazwyczaj są, ja tam nie wiem, ponieważ ja nigdy żadnej nie wygrałam, zresztą boję się tych dwóch tysięcy, żeby przypadkiem bliźniaków nie było, bo mi już to wróżono na forum

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    no nauka jest fajna, ale ja do końca nie nauczyłam się obserwować szyjki, czy wysoko czy nisko czy zamknięta czy otwarta...

oglądam topchefa yummie

Tez nie ...
    Jak dzis zbadalam to mi of zaznaczył możliwe dni płodne chociaz nic innego na to nie wskazuje
    Taki ekspert jestem :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No chyba bliźniaki jakieś ;D

A to walczę walczę :D

‹‹ 1960 1961 1962 1963 1964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ