X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    a specjalność na studiach miałam Publicystyka ekonom. i PR i ewentualnie jeszcze w mediach mogłam szaleć, nawet miałam epizod :P ale się nie przyznam :P

Tamka, nie daj się prosić :). Te epizody są zawsze najbardziej interesujące :D!

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut - ale i u Ciebie bardzo ładny wykresik się "maluje"....:) 3mam kciukaski, za to trzecie:)

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Spoko, ja bez kielicha nie wstaję z łóżka :D.
    Anuśka - luz, nie jestem misiem z suszarką ;), moje obowiązki zawodowe polegają na załatwianiu rzeczy niezałatwialnych, czyli tych z którymi ludzie najczęściej dzwonią na Policję i proszą o interwencję. Poza tym - jestem na wychowawczym :)!
    Łeeeee.... To jak mnie nie łapiesz to nie piję :P

Choco mój mąż pod tym względem jest jakiś taki inny :) Bardzo przeżywa i jakiś taki empatyczny jest :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tamka, nie daj się prosić :). Te epizody są zawsze najbardziej interesujące :D!
    Tamka powiedz co robiłaś w telewizorze? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Anuśka rozczulił mnie twój mąż.
    No właśnie, idzie człowiek na te studia a pozniej i tak co innego w życiu robi.

To jeszcze nie tak najgorzej, jeśli studiowało się to, co się lubi a w pracy też znajduje człowiek zadowolenie. Gorzej, że połowa ludzi z wykształceniem nie może znaleźć pracy w zawodzie (ja, żeby daleko nie szukać) ani nawet na odpowiednim dla siebie poziomie i lądują na kasie i przy wyładowywaniu towaru w sklepach :/ za 1200zł z mgr w kieszeni. Przykre to.

Dobra, lecę robić obiad, do poczytania i miłego dnia!

Malenq lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobszzzz, ale proszę się nie śmiać ;) nie powiem kiedy ani gdzie ale byłam prezenterką pogody :P panią chmurką, innymi słowy, co Wam paluszkiem wyże i niże pokazywała :P

LaRa, justta lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku a u Ciebie to jaki to cykl hę???? co tak latasz w górę i w dół...i owulki nie chce Ci wyznaczyć??? i jak to jest, że testy owulacyjne Ci wychodzą +, Ty też masz PCO?

• choco Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    no dobszzzz, ale proszę się nie śmiać ;) nie powiem kiedy ani gdzie ale byłam prezenterką pogody :P panią chmurką, innymi słowy, co Wam paluszkiem wyże i niże pokazywała :P
    o tak myślałam ze pogodynką byłaś :-D ja miałam kiedyś zajęcia z marketingu terytorialnego z jakimś super hiper profesoem, a znajomi z roku właśnie wyczaili ze kiedyś też prezentował pogodę w panoramie chyba.

Malenq lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    o tak myślałam ze pogodynką byłaś :-D ja miałam kiedyś zajęcia z marketingu terytorialnego z jakimś super hiper profesoem, a znajomi z roku właśnie wyczaili ze kiedyś też prezentował pogodę w panoramie chyba.
    no bo tak to się z reguły zaczyna ;) tzn byłam za młoda na prezenterkę wiadomości, to mnie wcisnęli w pogodę, tylko to trochę zamyka drzwi, bo ciężko później, jak Cię zaszufladkują, wspiąć się gdzieś wyżej, ale materiały też robiłam, fajnie było, czasem się zastanawiam co by było gdybym została w TV... małża bym na pewno nie poznała bo to było w innym mieście więc może zostałabym bezdzietną karierowiczką ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku a u Ciebie to jaki to cykl hę???? co tak latasz w górę i w dół...i owulki nie chce Ci wyznaczyć??? i jak to jest, że testy owulacyjne Ci wychodzą +, Ty też masz PCO?
    Ano mam :/ I coraz widzę ciekawiej mi się tu robi :( a wcale nie chciałam ciekawych wykresów, wolałabym nudny wykres z zieloną kropą na końcu :)

MANIEK lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Dokładnie o tym pomyślałam :) Przygody w TV są fajne :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, a Ty bierzesz dupka na sztywno? w konkretnych dniach cyklu tak, nawet bez stwierdzenia owulki? może przydałoby się coś na wywołanie owulacji? jakiś monitoring też?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuuuuuuuuu Groszku to faktycznie nie jest różowo....uhmmmm jakie plany zatem??? suplementacja, wspomagacze?

Tamka hehehe łooooooooo matko to my tu pogodynkę mamy...:) fajnie, fajnie:)

Tamka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dobra to jade zaraz po pracy ale sie boje ze nici z owu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIedra ale DOBRZE będzie:) zobaczysz:)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam koleżankę po facu, ja również mam licencjat z resocjalizacji ,ale ze względu na przykre doświadczenia w pracy w zawodzie mgr robilam z wczesnoszkolnej z informatyka i drugie mgr z przedszkolnej. teraz zaczynam myśleć o ang;)
    a pracuję w przedszkolu;)

znalazł się mąż Konwalianki?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 11 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mają na NFZ USG można przyjechac bez problemu dziś są do 18 a ja koncze 14:30 wiec jade przynajmniej bde wiedzić czy żel jest potrzebny :P

Tamka, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka nic nie pisała...

Biedro, spokojnie, dopiero 16 dzień cyklu, nie myśl obsesyjnie o owu bo Cię będzie zwodzić, wredota

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • choco Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra a niby czemu nici z owu miały by być. Nie panikuj, ten cykl miał być bez stresu a ty panikujesz. Pójdziesz, zobaczysz pęcherzyk, wykorzystasz męża za przykładem Leny do góry nogami i będzie zielona kropa. Oddychaj głęboko i przestań panikować bo klapsa dam.
    a i koniecznie z żelikiem bzykanko ma być.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:41

**********************Gang 18+***********************

Wysłany: 11 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Konwalianka nic nie pisała...

Biedro, spokojnie, dopiero 16 dzień cyklu, nie myśl obsesyjnie o owu bo Cię będzie zwodzić, wredota
    nie nie jakoś nie mysle obsesyjnie tylko nadarzyła sie okazja darmowego monitooringu i sie zestresowałam :P jak bede miec wynik USg to wtedy wrazie czego jest mozliwośc wspomagania w kolejnym cyklu :)

a tak chciałm sie wyluzwac hehe to akurat darmowy monitoring mi sie trafił hehehe

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1970 1971 1972 1973 1974 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ