X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    a specjalność na studiach miałam Publicystyka ekonom. i PR i ewentualnie jeszcze w mediach mogłam szaleć, nawet miałam epizod :P ale się nie przyznam :P

Tamka, nie daj się prosić :). Te epizody są zawsze najbardziej interesujące :D!

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut - ale i u Ciebie bardzo ładny wykresik się "maluje"....:) 3mam kciukaski, za to trzecie:)

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Spoko, ja bez kielicha nie wstaję z łóżka :D.
    Anuśka - luz, nie jestem misiem z suszarką ;), moje obowiązki zawodowe polegają na załatwianiu rzeczy niezałatwialnych, czyli tych z którymi ludzie najczęściej dzwonią na Policję i proszą o interwencję. Poza tym - jestem na wychowawczym :)!
    Łeeeee.... To jak mnie nie łapiesz to nie piję :P

Choco mój mąż pod tym względem jest jakiś taki inny :) Bardzo przeżywa i jakiś taki empatyczny jest :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tamka, nie daj się prosić :). Te epizody są zawsze najbardziej interesujące :D!
    Tamka powiedz co robiłaś w telewizorze? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Anuśka rozczulił mnie twój mąż.
    No właśnie, idzie człowiek na te studia a pozniej i tak co innego w życiu robi.

To jeszcze nie tak najgorzej, jeśli studiowało się to, co się lubi a w pracy też znajduje człowiek zadowolenie. Gorzej, że połowa ludzi z wykształceniem nie może znaleźć pracy w zawodzie (ja, żeby daleko nie szukać) ani nawet na odpowiednim dla siebie poziomie i lądują na kasie i przy wyładowywaniu towaru w sklepach :/ za 1200zł z mgr w kieszeni. Przykre to.

Dobra, lecę robić obiad, do poczytania i miłego dnia!

Malenq lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobszzzz, ale proszę się nie śmiać ;) nie powiem kiedy ani gdzie ale byłam prezenterką pogody :P panią chmurką, innymi słowy, co Wam paluszkiem wyże i niże pokazywała :P

LaRa, justta lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku a u Ciebie to jaki to cykl hę???? co tak latasz w górę i w dół...i owulki nie chce Ci wyznaczyć??? i jak to jest, że testy owulacyjne Ci wychodzą +, Ty też masz PCO?

• choco Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    no dobszzzz, ale proszę się nie śmiać ;) nie powiem kiedy ani gdzie ale byłam prezenterką pogody :P panią chmurką, innymi słowy, co Wam paluszkiem wyże i niże pokazywała :P
    o tak myślałam ze pogodynką byłaś :-D ja miałam kiedyś zajęcia z marketingu terytorialnego z jakimś super hiper profesoem, a znajomi z roku właśnie wyczaili ze kiedyś też prezentował pogodę w panoramie chyba.

Malenq lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    o tak myślałam ze pogodynką byłaś :-D ja miałam kiedyś zajęcia z marketingu terytorialnego z jakimś super hiper profesoem, a znajomi z roku właśnie wyczaili ze kiedyś też prezentował pogodę w panoramie chyba.
    no bo tak to się z reguły zaczyna ;) tzn byłam za młoda na prezenterkę wiadomości, to mnie wcisnęli w pogodę, tylko to trochę zamyka drzwi, bo ciężko później, jak Cię zaszufladkują, wspiąć się gdzieś wyżej, ale materiały też robiłam, fajnie było, czasem się zastanawiam co by było gdybym została w TV... małża bym na pewno nie poznała bo to było w innym mieście więc może zostałabym bezdzietną karierowiczką ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku a u Ciebie to jaki to cykl hę???? co tak latasz w górę i w dół...i owulki nie chce Ci wyznaczyć??? i jak to jest, że testy owulacyjne Ci wychodzą +, Ty też masz PCO?
    Ano mam :/ I coraz widzę ciekawiej mi się tu robi :( a wcale nie chciałam ciekawych wykresów, wolałabym nudny wykres z zieloną kropą na końcu :)

MANIEK lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Dokładnie o tym pomyślałam :) Przygody w TV są fajne :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, a Ty bierzesz dupka na sztywno? w konkretnych dniach cyklu tak, nawet bez stwierdzenia owulki? może przydałoby się coś na wywołanie owulacji? jakiś monitoring też?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuuuuuuuuu Groszku to faktycznie nie jest różowo....uhmmmm jakie plany zatem??? suplementacja, wspomagacze?

Tamka hehehe łooooooooo matko to my tu pogodynkę mamy...:) fajnie, fajnie:)

Tamka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dobra to jade zaraz po pracy ale sie boje ze nici z owu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIedra ale DOBRZE będzie:) zobaczysz:)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam koleżankę po facu, ja również mam licencjat z resocjalizacji ,ale ze względu na przykre doświadczenia w pracy w zawodzie mgr robilam z wczesnoszkolnej z informatyka i drugie mgr z przedszkolnej. teraz zaczynam myśleć o ang;)
    a pracuję w przedszkolu;)

znalazł się mąż Konwalianki?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 11 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mają na NFZ USG można przyjechac bez problemu dziś są do 18 a ja koncze 14:30 wiec jade przynajmniej bde wiedzić czy żel jest potrzebny :P

Tamka, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka nic nie pisała...

Biedro, spokojnie, dopiero 16 dzień cyklu, nie myśl obsesyjnie o owu bo Cię będzie zwodzić, wredota

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • choco Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra a niby czemu nici z owu miały by być. Nie panikuj, ten cykl miał być bez stresu a ty panikujesz. Pójdziesz, zobaczysz pęcherzyk, wykorzystasz męża za przykładem Leny do góry nogami i będzie zielona kropa. Oddychaj głęboko i przestań panikować bo klapsa dam.
    a i koniecznie z żelikiem bzykanko ma być.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:41

**********************Gang 18+***********************

Wysłany: 11 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Konwalianka nic nie pisała...

Biedro, spokojnie, dopiero 16 dzień cyklu, nie myśl obsesyjnie o owu bo Cię będzie zwodzić, wredota
    nie nie jakoś nie mysle obsesyjnie tylko nadarzyła sie okazja darmowego monitooringu i sie zestresowałam :P jak bede miec wynik USg to wtedy wrazie czego jest mozliwośc wspomagania w kolejnym cyklu :)

a tak chciałm sie wyluzwac hehe to akurat darmowy monitoring mi sie trafił hehehe

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1970 1971 1972 1973 1974 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ