My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTamka wrote:a specjalność na studiach miałam Publicystyka ekonom. i PR i ewentualnie jeszcze w mediach mogłam szaleć, nawet miałam epizod
ale się nie przyznam
Tamka, nie daj się prosić. Te epizody są zawsze najbardziej interesujące
!
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Spoko, ja bez kielicha nie wstaję z łóżka
.
Anuśka - luz, nie jestem misiem z suszarką, moje obowiązki zawodowe polegają na załatwianiu rzeczy niezałatwialnych, czyli tych z którymi ludzie najczęściej dzwonią na Policję i proszą o interwencję. Poza tym - jestem na wychowawczym
!
Choco mój mąż pod tym względem jest jakiś taki innyBardzo przeżywa i jakiś taki empatyczny jest
-
nick nieaktualnychoco wrote:Anuśka rozczulił mnie twój mąż.
No właśnie, idzie człowiek na te studia a pozniej i tak co innego w życiu robi.
To jeszcze nie tak najgorzej, jeśli studiowało się to, co się lubi a w pracy też znajduje człowiek zadowolenie. Gorzej, że połowa ludzi z wykształceniem nie może znaleźć pracy w zawodzie (ja, żeby daleko nie szukać) ani nawet na odpowiednim dla siebie poziomie i lądują na kasie i przy wyładowywaniu towaru w sklepachza 1200zł z mgr w kieszeni. Przykre to.
Dobra, lecę robić obiad, do poczytania i miłego dnia!
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no dobszzzz, ale proszę się nie śmiać
nie powiem kiedy ani gdzie ale byłam prezenterką pogody
panią chmurką, innymi słowy, co Wam paluszkiem wyże i niże pokazywała
ja miałam kiedyś zajęcia z marketingu terytorialnego z jakimś super hiper profesoem, a znajomi z roku właśnie wyczaili ze kiedyś też prezentował pogodę w panoramie chyba.
Malenq lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:o tak myślałam ze pogodynką byłaś
ja miałam kiedyś zajęcia z marketingu terytorialnego z jakimś super hiper profesoem, a znajomi z roku właśnie wyczaili ze kiedyś też prezentował pogodę w panoramie chyba.
tzn byłam za młoda na prezenterkę wiadomości, to mnie wcisnęli w pogodę, tylko to trochę zamyka drzwi, bo ciężko później, jak Cię zaszufladkują, wspiąć się gdzieś wyżej, ale materiały też robiłam, fajnie było, czasem się zastanawiam co by było gdybym została w TV... małża bym na pewno nie poznała bo to było w innym mieście więc może zostałabym bezdzietną karierowiczką
-
Malenq wrote:Groszku a u Ciebie to jaki to cykl hę???? co tak latasz w górę i w dół...i owulki nie chce Ci wyznaczyć??? i jak to jest, że testy owulacyjne Ci wychodzą +, Ty też masz PCO?
I coraz widzę ciekawiej mi się tu robi
a wcale nie chciałam ciekawych wykresów, wolałabym nudny wykres z zieloną kropą na końcu
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam koleżankę po facu, ja również mam licencjat z resocjalizacji ,ale ze względu na przykre doświadczenia w pracy w zawodzie mgr robilam z wczesnoszkolnej z informatyka i drugie mgr z przedszkolnej. teraz zaczynam myśleć o ang;)
a pracuję w przedszkolu;)
znalazł się mąż Konwalianki? -
Biedra a niby czemu nici z owu miały by być. Nie panikuj, ten cykl miał być bez stresu a ty panikujesz. Pójdziesz, zobaczysz pęcherzyk, wykorzystasz męża za przykładem Leny do góry nogami i będzie zielona kropa. Oddychaj głęboko i przestań panikować bo klapsa dam.
a i koniecznie z żelikiem bzykanko ma być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:41
**********************Gang 18+***********************
-
Tamka wrote:Konwalianka nic nie pisała...
Biedro, spokojnie, dopiero 16 dzień cyklu, nie myśl obsesyjnie o owu bo Cię będzie zwodzić, wredotajak bede miec wynik USg to wtedy wrazie czego jest mozliwośc wspomagania w kolejnym cyklu
a tak chciałm sie wyluzwac hehe to akurat darmowy monitoring mi sie trafił heheheTamka lubi tę wiadomość