My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooooooo Mrnut kryminalistyka ..... zdroszcze. Też bym chciała skończyć taki kierunek, w dodatku ostatnio w Szczytnie chyba otworzyli, ale na razie męczę się z gospodarką przestrzenną (co mi strzeliło żeby wybrać tan kierunek?)**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyArienna wrote:mówię Wam że jest psychologiem i jeszcze na dodatek podejrzewałabym ją o pracę w poradni rodzinnej lub małżeńskiej
:P:P
Bardzo bym chciała. Niestety, ja tylko odwożę pijaków na wytrzeźwiałkę i wystawiam mandaty za kradzieże
. No, czasem wpadnę na awanturę domową i mogę wtedy wszystkie niewyżyte talenty pedagogiczno-wychowawcze zaprezentować
.
Ania_84, LaRa, Tamka, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Marnut, czyli Straż Miejska jesteś?
i tak nic nie pobije głupoty mojej Ekonomii, po cholerę ja na to poszłam? zawsze marzyła mi się moda, projektowanie, organizowanie pokazów, jedyne co mi pozostało, to co miesięczna lektura Vogue'a ...ehjustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychoco wrote:Oooooooo Mrnut kryminalistyka ..... zdroszcze. Też bym chciała skończyć taki kierunek, w dodatku ostatnio w Szczytnie chyba otworzyli, ale na razie męczę się z gospodarką przestrzenną (co mi strzeliło żeby wybrać tan kierunek?)
Choco, we Wrocławiu (tam studiowałam) podypolmówkę z kryminalistyki mógł zrobić praktycznie każdy, kto legitymował się dowodem ukończenia studiów wyższych i nie miał za sobą kryminalnej przeszłości. Z tym że był podział na dwie grupy studentów "branżowych" i niezwiązanych z "firmą". Tych drugich szkolili dokładniej
.
-
Hej laseczki.
Nieukowa ja też nie lubię tej Twojej koleżanki
Blondik nie wyobrażam sobie żadnego grilla w takim stanie. Ani takiego zachowania męża. Ja po poronieniu jak krwawiłam i usnęłam na kanapie, to mój żeby mnie nie budzić (bo nie spałam od 2 dni) nie przenosił mnie do łóżka tylko przykrył mnie kocykiem i tak spałam całą noc, a rano na podłodze pod kanapą zobaczyłam małża mojego jak śpi. Powiedział że położył się bo kanapa wąska i jakbym spadła w nocy to nie na podłogę tylko na niego.
Marnut padłam jak przeczytałam o tych babciachSuper babuszki
choco lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Biedroneczka, a USG pod kątem czego? Owulacji? Jeśli tak - to myślę, że jak najbardziej! Śluz już masz, pęcherzyk powinien dojrzewać. Tyle, że jeszcze nie pękł (najpewniej, bo by Ci temp skoczyła) i może się wchłonąć.
-
choco wrote:to uważaj, nie przecholuj bo Cię Marnut na wytrzeźwiałkę zawiezie
hihi
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Marnut, czyli Straż Miejska jesteś?
i tak nic nie pobije głupoty mojej Ekonomii, po cholerę ja na to poszłam? zawsze marzyła mi się moda, projektowanie, organizowanie pokazów, jedyne co mi pozostało, to co miesięczna lektura Vogue'a ...eh
Nie, jestem policjantem-kobietą, jak to ładnie nazywa ustawa.
Ania, w domu możesz pić nawet sam prąd i bez herbatkitylko bez awantur
.
Zgredka, jak na trupku toś Ty albo mi pokrewna, albo coś z medycyną, tylko co? Tam kroją już na 3 roku chyba..Tamka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Biedroneczka, a USG pod kątem czego? Owulacji? Jeśli tak - to myślę, że jak najbardziej! Śluz już masz, pęcherzyk powinien dojrzewać. Tyle, że jeszcze nie pękł (najpewniej, bo by Ci temp skoczyła) i może się wchłonąć.
Malenq, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu zazdroszczę tej herbatki:) szczególnie w taką pogodę....
Marnut....no no no TAmka ma rację, zbyt oczywiste to było....myślałam może... a nic... może książkę zacznij jakąś pisać????
ech Tamuś, ja też po durnej ekonomii, licencjat socjologia gospodarcza, i na co mi to było.....w turystyce kilka wspaniałych lat.... pamiątką po studiach jest masę książek zalegających w domu:)
Biedra i bardzo dobrze, że dzisiaj gin Cię obejrzy...będziesz wiedziała....i najlepiej PO owulce żebyś poszła, aby zobaczyć czy pękł skubaniec....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:07
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko, ja bez kielicha nie wstaję z łóżka
.
Anuśka - luz, nie jestem misiem z suszarką, moje obowiązki zawodowe polegają na załatwianiu rzeczy niezałatwialnych, czyli tych z którymi ludzie najczęściej dzwonią na Policję i proszą o interwencję. Poza tym - jestem na wychowawczym
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:10
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Anuśka rozczulił mnie twój mąż.
No właśnie, idzie człowiek na te studia a pozniej i tak co innego w życiu robi. Ja się wam przyznam że po maturze poszłam na automatykę i robotykę i co .... głupia rzuciłam. To chyba największy mój błąd życiowy.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:moge dziś i chyba jade zaraz po pracy aallle mma stressss
Biedronka, nie pękaj. To pęcherzyk ma pękać! Trzymam kciuki i spróbuj może się wywiedzieć od gina (jeśli nie pękł Ci jeszcze ten pęcherzyk) ile czasu mu daje i czy można się zgłosić wtedy - będziesz miała pewność, że owu była. Dla mnie to było dużo, jak mi lekarz powiedział, że owulacja była u mnie normalnie. Że nici z ciąży to trudno, ale jak owu jest to już jestem spokojniejsza.
Malenq - książkę? Nie, nie. Ja z tych, co to tylko czytają, pisze zawsze "ten drugi".
-
Malenq, u mnie jako pozostałość ze studiów wystąpił język hiszpański, z którym związałam swoją pracę zawodową i kilka wspaniałych lat w Hiszpanii, na studiach i w pracy, także tyle mi z ekonomii przyszło
i w sumie może intuicja gospodarcza bo uciekłam z tego kraju dosłownie na minutę przez kryzysem
a specjalność na studiach miałam Publicystyka ekonom. i PR i ewentualnie jeszcze w mediach mogłam szaleć, nawet miałam epizodale się nie przyznam