My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi gadanie o womicie nie przeszkadza
poki co moge sie odwdzieczyc tylko zalami, ze moj maz pierdzi po fasoli
Ale juz niedlugo mam nadzieje zaznac tych przyjemnosci! Moze nawet od pazdziernika, kto wie:)
Ej moze sie orientujecie o co chodzi, zaczelam sie na twarzy i wlosach masakrycznie przetluszczacani diety nie zmienilam, ani stresow nie przybylo, po prostu non stop wazelina jestem ;/ Jak nastolatka normalnie, moze tak to jest odkryc w sobie druga mlodosc, alejesli tak to ja chce siez powrotem zestarzec!
Help ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 20:03
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ania twoja kotka pomyślała sobie oooo wróciła moja kochana pierdzioszka
a jak z twoim brzuchem już lepiej
ta wlasnie poslza sie ulozyc kolo mojej pupcii mi mruczy
brzuszek lepiej
ale tenokres jes mega obfity ;/
co jakis czas czuje jajniki .. jak skonczy sie do srody to ide do gina niech mi tam spr te moej jajniory ;/Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Na Ovu jestem "nowa". Mam już prawie 9 letniego syna z poprzedniego związku ale z mężem od paru miesięcy staramy się o rodzeństwo dla syna i jestem załamana bo myślałam że da się od razu a tu co miesiąc większy stres
PozdrawiamLamama lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Ej moze sie orientujecie o co chodzi, zaczelam sie na twarzy i wlosach masakrycznie przetluszczac
ani diety nie zmienilam, ani stresow nie przybylo, po prostu non stop wazelina jestem ;/ Jak nastolatka normalnie, moze tak to jest odkryc w sobie druga mlodosc, alejesli tak to ja chce siez powrotem zestarzec!
Help ;( -
mallinka wrote:Hej dziewczyny. Na Ovu jestem "nowa". Mam już prawie 9 letniego syna z poprzedniego związku ale z mężem od paru miesięcy staramy się o rodzeństwo dla syna i jestem załamana bo myślałam że da się od razu a tu co miesiąc większy stres
Pozdrawiammallinka lubi tę wiadomość
-
Malinka witaj
jesli to kilka miesiec to spokojniemoz wlasnie trzeba przestac sie stresowac
a jak nie to porobcie podsawowe badanka zeby wiedziec ze wsio jest okmallinka lubi tę wiadomość
-
Przetłuszczająca się skóra może być od podwyższonego testosteronu, było więcej słodyczy ostatnio? Jakieś zmiany w sposobie żywienia? Albo faktycznie robisz się znów nastką ale mogło by się to objawiać w inny sposób, co nie?
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Mi też wypryszczylo jak nigdy ale to przez @ pierwszy raz mam tak i świece się na czole jak mojemu psu jajka.
Nowym dziewczynom mowie witajcie
Kotka no cis Ty ja to lubię poczytać jak się czujecie będąc zielonokropkieman zamiar w końcu też zzieleniec to sobie pouzywam
Maniek
-
Można też w każdym innym dniu, bo chodzi o poglądowy wynik, prawda, żęby wiedzieć czy nie skoczył ponad normę np.
Co ja miałam napisać? Chyba wrócę poczytać jeszcze
Mallinka wiesz, że miałam wpisany dokładnie taki nick jak Ty jak się logowałam? To jakieś przeznaczenie chyba
No i co do dolegliwości ciążowych i po owulacyjnych to ja czytam chętnie, bo Wy jesteście moją ovupedią jakby
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
mi testosteron a=kazali robic okolo 2-5 dc
a dlatego test wpadl mi do glowy bo moj o dzwo nigdy nie mial syfkow .. zawsze gladka skora..powod niski test .. teraz jak bierze to zacyzna dojrzewac