My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie starające i zaciążone!
Chciałam wam życzyć miłego dnia i powiedzieć że czytam was regularnie (choć nic nie pisze) trzymam za was wszystkie kciuki i myslę o was;)Ostatnie tygodnie nie są dla mnie laskawe:(mdłości mdlości i jeszcze raz mdlości 24/h, kwaśny posmak w ustachnie cokolwiek zjem nie mam już poprostu sił!Dotego pojawiła się u mnie choroba lokomocyjna, gdziekolwiek jadę wymiot gwarantowany:(Nawet nie dam rady spać w łóżku bo wszystko się kręci już 3 tyg śpie na sofie:(ohh przepraszam ale już chyba fiksuje
*******Gang18+*******B -
Tamka wrote:a, jeszcze do mojego marudzenia chciałam dodać - ciąża to podobno czas lśniących i gęstych włosów, błyszczących oczu, promienistej cery...
otóż - syfy mam gorsze niż za nastoletnich czasów, połowa włosów mi wypadła, druga połowa sterczy we wszystkie strony, na oku zrobił mi się jęczmień - pierwszy raz w życiu! a jedyne włosy, które mi szybciej rosną, to te na nogach...
Tamka podpisuję się pod!
*******Gang18+*******B -
Biedroneczka83 wrote:Lili to leż odpoczywaj oby mdłości szybko sobie poszły
żeby to było takie proste siedzę źle, leże źle, chodzę źle blleeeeeeee
Biedroneczko a ty widze ostro działasz z żelikiem;)tak trzymaj!bo ja chętnie oddam te mojemdlości w dobre ręce;)
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Tamka: znaczy bedzie chlopak
Mi tez wlosy wypadaja i nie wiem czy nie zrobic radykalnego ciecia na krotko..
Ja dzis odbieram nadgodziny wiec dzien wolny. Dzis wykreslilam kuzynke ze swojego kredytu hipotecznego i jestem wolna. Znaczy placic jeszcze z 26 lat bede
Tamka lubi tę wiadomość
-
Lili83 wrote:żeby to było takie proste siedzę źle, leże źle, chodzę źle blleeeeeeee
Biedroneczko a ty widze ostro działasz z żelikiem;)tak trzymaj!bo ja chętnie oddam te mojemdlości w dobre ręce;)chętnie mdłości przyjmę
Lili83 lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Tamka: znaczy bedzie chlopak
Mi tez wlosy wypadaja i nie wiem czy nie zrobic radykalnego ciecia na krotko..
Ja dzis odbieram nadgodziny wiec dzien wolny. Dzis wykreslilam kuzynke ze swojego kredytu hipotecznego i jestem wolna. Znaczy placic jeszcze z 26 lat bede
-
Wezmę wszystkie mdłości od Ciężarówek razem z zieloną kropeczką
Mnie tak jajnik napaża możco jak nigdy przedtem w zyciu...
Czyżby niepokalanek?
Tak boli że mogę to porównać z mocną kolką jesli chodzi o moc wrażeń.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
wróciłam z lidla i na poczcie byłam.. w sumie ok. 18km
i co? zjadłam zupkę chińską bo chodzi za mną od kilku dni.. pranie powieszone, kolejne zaraz wstawiam..
lili, to niefajnie, że tak cię męczy..ale już zaraz powinno się skończyć , trzymam kciuki aby jak najszybciej!
Tamka, to intensywny weekend, fajnie, zazdroszczę
zgredka a czemu przepowiadasz chłopca? wiecie jak to jest z tymi "objawami"Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:13
Tamka lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Wezmę wszystkie mdłości od Ciężarówek razem z zieloną kropeczką
Mnie tak jajnik napaża możco jak nigdy przedtem w zyciu...
Czyżby niepokalanek?
Tak boli że mogę to porównać z mocną kolką jesli chodzi o moc wrażeń.