My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
musiałam Wam wkleić.. padłam jak przeczytałam..
Teściowa i zięć siedzą w pokoju. Teściowa : Zięciu zabiłbys ta muche, bo ona tylko zaraze roznosi. Na to zięć: Niech się mamusia nie obawia, mamusi na pewno nie uniesie
Ania, fajną opcją są tez domki drewniane dla lalek i mebelki takie mikro do tego domku.. wszelkie wózeczki cz tratorkidziałajcie
Dronka - starczyAnia_84, Blondik, Malenq, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
trzymam kciuki również
idz na badanie z krwi po prostu
ja dzisiaj byłam na betahcg, mma nadzieje,ze spadło do zera
w srode kolejna kontrola, przedluze l4, bo bede miec wywolywany okres, zeby reszte oczyscic i podobno bedzie mega mocny;/ az sie boje -
nick nieaktualnyDziewczyny, a propos fatalnych relacji z teściowymi - jak któraś z Was chce się pośmiać, to polecam blog http://matkazonaisynowa.blog.onet.pl/2014/02/
jak twierdzi sama autorka "Blog pisany - teściowym ku przestrodze, synowym ku pokrzepieniu serc".
Czytam to i zaśmiewam się do łez, dziewczyna świetnie pisze, lekkie pióro, cięty dowcip, super puenty, spora wiedza, no w każdym razie - bardzo w moim guście.Blondik, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewuszki
nie nadrobię Was, z góry się poddaję, czy mamy jakieś nowe ciężarówki?
ja od piątku byłam w takim biegu, że nie miałam nawet chwili żeby do Was zajrzeć, najpierw zjazd psiaków naszej rasy, 300 km w jedną stronęwarunki noclegowe tak koszmarne, że całą noc przespałam sztywna na jednym boku, zawinięta szczelnie w śpiwór, ale psiaki super - 30 rudych w jednym miejscu , bajeczny widok
wczoraj małż biegł maraton więc też od rana na nogach , dopiero wieczorem trochę odpoczynku...
od kilku dni bardzo boli mnie pęcherz albo macica, cholera wie co, jakieś kucia, ciągnięcia, do tego krzyż, generalnie wszystko co mam w "dolnej" okolicy, eh
to tyle marudzenia o mnie, niech mi jakaś dobra duszyczka streści ostatnie dni, plizzzz -
nick nieaktualny
-
a, jeszcze do mojego marudzenia chciałam dodać - ciąża to podobno czas lśniących i gęstych włosów, błyszczących oczu, promienistej cery...
otóż - syfy mam gorsze niż za nastoletnich czasów, połowa włosów mi wypadła, druga połowa sterczy we wszystkie strony, na oku zrobił mi się jęczmień - pierwszy raz w życiu! a jedyne włosy, które mi szybciej rosną, to te na nogach...Malenq, LaRa, beszka, Blondik, Czarnula87, Biedroneczka83, marnut, Anuśka lubią tę wiadomość