X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Lecę do pracy Kochane, wpadnę do was pewno po 16 bo wcześniej może być słabo z czasem. Miłego członka.

Hej laseczki :)
    Smarta Tobie również miłego członka życzę i w sumie wszystkim Wam babeczki życzę miłego członka :D Urechotałam się z tego z rana :) Nieukowa ale masz sny :) Mi się dzisiaj śniło, że wielka biała sowa, którą we śnie przygarnęłam dziobała mojego kota :)
    Ja dzisiaj zmykam na tomografię :) Ale najpierw kawusia :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No patrz czytałam ten post i nie zauważyłam tego członka :) ale teraz tez się urechotalam

No to ja wam też życzę i miłych członków i miłych dzionkow ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Dziewczyny nadal walczace o zielona krope, powiedzcie mi prosze czy denerwuje was nasze gadanie o dolegliwosciach ciazowych? Ja tu sobie tez tak czasem pisze ze mnie costam boli, ze mam zachcianki itd. Moze wam przykro?
    kochana mnie absolutnie nie denerwuje lubie to nawet czytac :) i chętnie coś doradze z doświadczenia :P i pozbieram wszystkie dolegliwości by tylko i u mnie sie zazieleniło :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !!!
    Milego członka dziewczyny :D

Ale mi OF zaznaczył bzdurę na wykresie przez moje niepisanie temperatury przez weekend.

Nieukowa, Ania_84 lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie porannie :)

Anusia powodzenia!

Dziś pewnie w ciągu dnia nie zajrzę wcale, bo szykuje mi się służbowy wyjazd, ale myślami będę z Wami ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...

Wysłany: 15 września 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe kolezanki Malinka,Ewa :)

Zgredka jupii super wieści :)

Momo też bedziemy myśleć :)

ja mam dzis full roboty wiec pewnie tez bede w kratke zaglądac :)

momo1009 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej laseczki po weekendzie :)

jakieś zmiany? :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • beszka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Trzymam kciuki za wszystkie owulantki :)

zaciazonym zycze spokojnego dnia bez mdloscii innych niemilych dolegliwosci ;)

Kroko, mam nadz.,ze niedlugo lepiej sie poczujesz :( wspolczuje Ci bardzo, bo nie wyobrazam sobie takie samopoczucia przez pare mies. ja to przy grpie zoladkowej, kotra najczesciej trwa 24h, chce do szpitala bo umieram :P takze moje mdlosci i ciaganie na wymioty to pikus, do tego przez co Ty przechodzisz a i tak jecze/jeczalam ze mi trudno i ze mam dosc!

milego dnia

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryy wam.

Dzisiaj czeka mnie pierwszy dzien w pracy po urlopie.... nie.lubie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane:)

Mam nadzieję, że weekend minął wspaniale, a przynajmniej dobrze:)
    U mnie pracowicie, uporałam się w "wyczyszczeniem" ogródka i przygotowaniem go do zimy, oraz wypieleniem/wycięciem mojego zagonu z truskawkami, a także pielęgnacją krzewów i drzewek na jesień:) do tego był też wypad na grzyby (strasznie sucho w lesie) a także zawitaliśmy na festyn i wieczorkiem do domku...padłam wczoraj około 20stej i tak dzisiaj do 6stej rano obudziły mnie........MDŁOŚCI:-/ boszzz małż musiał pędzić do kuchni po kromkę chleba....

miłego dnia i początku tygodnia:)

ps. witam NOWE KOLEŻANKI

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra ładny skok, jeszcze 2 takie i cud malina:) zielono musi być w tym pięknym wrześniu:)

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 15 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Biedra ładny skok, jeszcze 2 takie i cud malina:) zielono musi być w tym pięknym wrześniu:)
    Kochana mam cichutką nadzieje aż sie boje :)mam nadzieje że jajo pekło :)
    dziś ostatni żelik chyba wykorzystamy nich tam żołnierzyki walczą

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Młody już nie ma suchego kaszlu - ma mokry i to taki, jakby płuca wypluwał :/. Małż zdobył pokątnie (od leśniczego) tłuszcz z borsuka i nacieramy. Tak myślę, że dla poprawy efektu wypadałoby przywdziać szamańskie szaty i odtańczyć jakiś taniec zdrowia przy pełni księżyca i płonącym ognisku, ale skoro pełni brakuje - zdamy się na antybiotyk ;).

Nieukowa wrote:
    Konwalijka, widze ze nie jestem osamotníona :( wiem ze moi to nie sa zli ludzie, tylko poje*ani. oby niedziela byla lepsza...

Nie mogłam ze śmiechu jak to przeczytałam. Nad łóżkiem sobie powieszę "teściowie to nie są źli ludzie, tylko pojebani" - jak mi się to wryje w pamięć, to może nawet pojadę ich odwiedzić, dobry humor zapewniony :). Tylko jak im wytłumaczyć z czego się śmieję ;)?

Pisałyście o tym, jak ludzie niedelikatnie pytają kiedy pojawią się dzieci. Ja odpowiadałam (o córkę rok się staraliśmy, o syna pół roku), że "jak Bóg da". Zazwyczaj zamykało skutecznie jadaczki. Szczególnie starszym ciotkom :D.

Dieta - ja jestem na modyfikowanej diecie Dukana - ominęłam pierwsze dwie fazy :). W skrócie: jem dużo białka, dużo warzyw, 1 owoc i 2 kromki ciemnego chleba z żółtym serem dziennie. Raz w tygodniu - szaleństwo - jem obiad jaki chcę (pizzę i golonkę jak bym chciała też mogę). Do tego piję proszek zasadowy, żeby się nie zakwasić i co najmniej 2 litry płynów. Chudnę 0,5-1kg na tydzień, ale taki spadek wagi mi odpowiada.
    Anuśka, nie przejmuj się przytykiem co do wagi - za to masz duże cycki :D.

Nieukowa - u mnie teściowie też suszyli Małżowi głowę wczoraj, że może byśmy jakoś tę naszą nienormalną sytuację rodzinną unormowali (nie widziałam ich od pół roku, Małż jeździ z dziećmi). I też się zastanawiam, czy się odfochiwać, bo (mówiąc szczerze) taki układ jak teraz mi po prostu odpowiada. Teściowie to ludzie z rodzaju "daj palec - wezmą rękę". Po czym zapytają "A gdzie druga?" ;). I wiem po prostu, że nie da się z nimi nawiązać serdecznych relacji, bo znów będą próbować wejść na głowę. Nie ma co oczekiwać od ludzi pod 70-kę, że "się zmienią" :/. A z drugiej strony pewnie lepiej dla całej rodziny podtrzymywać poprawne relacje niż żadne.

Psotka - mi nie przykro, że na ciążowych forach pisze się o ciążach ;).

Malenq, Nieukowa, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Jakis czas temu mialam dola i napisalam tu u Was, ale tak jakos dziwnie mi bylo tu sie do Was wtracac, bo Wy sie juz tak tu znacie :) Ale czytam Was prawie codziennie, patrze na Wasze wykresy, bo ja prowadze swoj pierwszy, i jeszcze nie do konca go rozumiem :)Ale ja nie o tym. Chcialam napisac o historii mojej znajomej, ktora jak sie okazalo jest zdrowa i jej maz tez, ale zajsc w ciaze nie mogli. Sa po 3 inseminacjach, i gdy juz po kilku latach stracili nadzieje na wlasne dziecko, rozpoczeli starania o adopcje...Ale jak wadomo to trwa dlugo :/ Ostatnio byli na urlopie, na ktorym pili duzo aloholu, palili papierosy, i co? Okazalo sie , ze po 12 latach zaszla w ciaze! :) A ma juz 35 lat. Oczywiscie juz od kilku lat nie mierzyla tempki, nie brala lekow itd, bo byla pewna, ze nigdy w ciaze nie zajdzie.Dla mnie to cud <3
    Milego dnia :)

Blondik, Ania_84, konwalianka, Nieukowa, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie mówiłam ;)? "Jak Bóg da" ;).

Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dwóch dni nie dam rady nadrobić...
    12 godzin skanowałam komputer...potem kolejne skanowanie. przez kolejne 12 godzin
    efekt odbierania naszej firmowej poczty @w piątek był taki:
    575 wirusów, 12 bom dekompresyjnych czyz jakoś tak i 10 trojanów...plus wyskakujące wszędzie reklamy ads by info, które nie pozwalaly na otwarcie jakiejkolwiek strony...

teraz komp dziąła jak nowy...uf;)

ja mam dziś 15 dzien cyklu liczac od zabiegu i 20 licząc od pierwszego krwawienia po tabletkach poronnych..masa pryszczy i śluz...czyli chyba jest owulacja...

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Sny, sny, sny... Miałam dzis sny (2), pierwszy dotyczył którejś z An (Anuska lub Ania 84) zrobiła test ciążowy i wyszły II grube krechy :) a drugi sen dotyczył już mnie, a mianowicie pakowania sie na wakacje chyba do Turcji.... Chyba pół nocy sie pakowalam, i nie wiem czy spakowalam wszystko....

Miłego dnia :)

Lamama, Anuśka lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z kawka z czekoladka :)

Ja teraz biore sie juz za wpisywanie :)
    pozniej mam umowione spotkanie z klientem :)

nastepnie wracamy do domku i na now zaczynam wpisywac :)

mezu jednak nie poszedl do tej pracy co mialby wyjezdzac przemyslelismy sprawe i koncentrujemy sie na dzialanosci :) przez pierwsze miesiace bedzie trudno ale.. :) pomysl jest :) za ten czas michal bedzie sie staral o dofinnsowanie :)
    Abgelika witamy :)
    pisz kochana a na =pewno sie w=wciagniesz do nas :D hihi ;)

owulantki no chyba teraz trzeba juz d was mowic rzyszle tesyujace :P

angeika lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas przymusowa kilkudniowa lub kilkunastodniowa abstynencja :/ zesmy troche przyszaleli z rana i mezu sie lekko uszkodzil :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo matko Czarnula coscie za pozycje z Greya utworzyli :P

Malenq, angeika, Czarnula87, choco lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2008 2009 2010 2011 2012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ