My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
angeika a ja weszłam bez pardonu i się wtuliłam do grupy
Fajnie tu jest
Dziś mam zamair mieć mało czasu, bo i ja się zabieram za ogród. Wreszcie sońce po dwóch, trzech albo i czterech tygodniach kiepskiej pogody z deszczem. No dobra były dwa, trzy dni w sumie ładniejsze.
Dlatego kończę śniadanie i śmigam popracować.
Malenq, angeika, Blondik, Anuśka lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, ja zasuwałam do UM bez śniadania, musiałam pismo naszemu włodarzowi zawieźć ale wróciłam i szamam teraz, jeszcze wezmę metforminę i do pracy się biorę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 09:15
Malenq lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
u mnie mezu w piwnicy projektuje swoj pierwszy mini produkt
ja pracuje a pozniej idziemy do ogordu pozrywac jabłka i pozbierac orzechy
piesio na tarasie sie wygrzewa kotka w okniespokoj i cisza
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny...
wczoraj powinnam dostać okres.
Dzis zatestowałam.... przez pierwsze 5 minut tylko jedna krecha-po 20 minutach cień cienia. Co Wy o tym sadzicie....???
wklejam foto z tesu ...
ehhh jak ja bym chciała:)
Jestem pełna nadzieiiiiii
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c81d40eaf94c6d4d.html -
dzień dobry.. wczoraj wracaliśmy ok. 6h!koszmar nie podróż ;/ Tymek jednak dzielnie to zniósł..dzis ostatni dzień urlopy
mam doła.. oczywiście poświęcam go na..pranie, pranie, pranie.. praswanie, wieszanie firan i sprzątanie.. Tymuś w przedszkolu - nawet nie było dramatu a bałam się, że jednak zapomniał po tygodniu jak to jest..
Lena Biedronka- piękne teściki.. wierzę w Was dziewczyny! lena to ma takie serduszka, jak Krokodylek
Lamama tez mam plan -> ogród ale nie wiem czy czasu starczy..
Ania - to trzymam kciuki za szybki rozwój swojego interesu!
oj Czarnula, a nie wystarczy pomasować? wmasować cosik? przecież chyba nie nadwyrężył mięśnia?współczuję..
a my tez wczoraj nieco poszaleliśmy - bosko było
Angeika, malinka - witajcie i rozgośćcie sie
marmut- ale t lepiej że kaszel teraz mokry, idzie na plus.. każdy lekarz powie, że jak się dłużej utrzymuje ten suchy to bardziej niebezpieczny..
miłego dnia dziewczynki!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:
ja mam dziś 15 dzien cyklu liczac od zabiegu i 20 licząc od pierwszego krwawienia po tabletkach poronnych..masa pryszczy i śluz...czyli chyba jest owulacja...czyli co po kolejnej @ wznawiasz starania
a pozałatwiałaś wszystko już ?? -
Blondik wrote:Ania_84 a co to będzie?
maz cche robic cos takiego plus chcial podobne cos wymyslec dla dziecitakie krzeselko ko=tore otwierajac robi sie stoliczek a siedzonkeim do jedzi=enia
poki co robi miniaturke -
Ankara jest cień..ale nie wiem czy warto sie nakręcać.. 20 min to sporo, na każdym teście jest napisane, że może tak się zadziać.. trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, albo leć na betę - nie będzie cienia wątpliwości
Ania, ja jak byłam mala to byly takie stoliki.. nadal można kupić je na allegroWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 09:29
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Ankara jest cień..ale nie wiem czy warto sie nakręcać.. 20 min to sporo, na każdym teście jest napisane, że może tak się zadziać.. trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, albo leć na betę - nie będzie cienia wątpliwości
Ania, ja jak byłam mala to byly takie stoliki.. nadal można kupić je na allegro
niech probuje
pozatym niech zacznie robic jak mu cos wyjdzie to moge sie zalozyc ze bedzie mial wiekszy zapal
noo i podpatrzylismy kilka rezczy jak zrobic kuchniekonwalianka lubi tę wiadomość