My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Ale nie samutaj sie
Ja zaczne sie przejmować jak sie w tym cyklu powtórzy.
Jestesmy żywym organizmem - mogl byc stres czy choroba cos sie rozregulowalo i tyle.
Mysle ze jednorazowo to nie powod do paniki.
-
Momo czytalam o nim - świetna sprawa.
Jak nam sie nie uda do konca roku i trzeba bedzie dalej testować tez kupie.momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
fajna rzecz, choć troszkę trwało zanim się do niego przyzwyczaiłam. Ale to ponoć norma, trzeba nauczyć się wyłapywać w szkiełku to co oznacza owulkę. Najważniejsze to dobrze sobie ustawić ostrość, bo np ja i mąż widzimy na skrajnie różnych ostrosciach
Jakby się któraś z Was zdecydowała, to dajcie znac, podpowiem Wam jeszcze kilka rzeczy związanych z mikroskopemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 20:00
Lena83 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
zgredka wrote:no takie cieniuśkie prążki od łona ku brzucha poprzeczne mi się zrobiły, oczywiście nie widoczne od razu ale po naciągnięciu brzucha, bo mam fałdę, a mniej więcej w połowie jedna taka większa fioletowsza, a swój gruby bęben dobrze znam i wcześniej czegoś takiego tam nie było
Mam prążki !!!!!
Duuuuuuuuyżo prążków !!!!!!
Spodnie mi się odcisnęły na brzuchu .....momo1009, marnut lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
a ja jajo niespodziankę, ale nie było figurki sprzed lat, bo teraz jajko ma urodziny i mają być figurki takie jak lata temu, chciałam wrócić do dzieciństwa
mój robi sos pomidorowy do gołąbków, al dziś chyba nie będziemy ich kończyć, bo mój został zaproszony do sąsiada na siatkówkę ;/ -
ehhhdotalam eska od przyjaciolki z mala cos jest nie tak.. napsiala mi tylko ze z mala s mal problemy...i jak cos zebym jutro zadzwonila do jej meza on mi wsyztsko powie bo nie chce pisac o tym eskiem..
kurcze treaz bede ie martwila -
Czarnula87 wrote:Brryyy wieczoooor
ktos tesknil?? Pewnie nikt jak zwykle ;p
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Wróciłam z córą z basenu i co? Dołączam do grona pociągających (nosem). Gardło pobolewa, z nosa kapie, cykl zaczyna się super
!
Momo - ja ostatnio sprawdzałam ślinę pod zwykłym mikroskopem (posiadam na domowym stanie) i też było ślicznie widać. Chociaż te mikroskopy owulacyjne są dużo bardziej poręczne, pewnie za to się płaci. Czytałam natomiast opinię jednej dziewczyny-laborantki (nie wiem ile w tym prawdy), że ta wzięła nie tylko swoją ślinę, ale również zbadała ślinę swojej mamy (po klimakterium) i swojego chłopa - i za każdym razem wyszły jej "paprotki"
.
-
nick nieaktualny