SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku ale żeby tak szybko rozciągliwy???? co bierzesz oprócz DONGA DONGA heheheh
    Jeszcze inofolic :D Zdesperowana jestem :) Przestało trochę padać... Jedziemy na grzybiory :D

Malenq lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powitajcie załamanie :( bu no tto juz straciłam nadzieje czekam na wtorek a potem na @

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj no, Biedronka. Po pierwsze - ten spadek temp to może być osłabienie po chorobie. A po drugie jak to czekasz na wtorek i @? Przecież to dopiero 7dpo, wtorek będzie 9, Ty masz tak krótką fazę lutealną?

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie niedzielne,
    Jak nigdy spaliśmy dzis do 9, i moze dłużej byśmy jeszcze mogli, ale synuś wbił mi sie do łóżka, zaczął lizać i rozłożył sie pośrodku do góry brzuchem. I jak tu spać????
    Miłej niedzieli, choć pogoda nie rozpieszcza :)

Aaaaa i po wczorajszych emocjach siatkarskich, padłam... :)
    Oby dzis wygrali finał! Poooooollllllsssskkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa

Blondik lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !!!

Marnut no wlasnie tak bedzie z tym wstawaniem - mowie z autopsji z moim dzieckiem ;)

Aniu - zazdraszczam tego wypadu na grzyby. Owocnego zbierania.

Biedronka a dlaczego na wtorek czekasz?

U mnie deszcz chociaz zimno nie jest.
    Bardziej chorsza jestem niz wczoraj. W gardle jakby mi ktos gwoździami gmeral. Jezyk biały ze hoooo hooooo. Głos tracę. Chyba pojde jutro do lekarza.
    Temperatura w ustach równe 37,00. Na dole do wykresy dzis spadek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 09:23

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, od 4 nie mogę spać, boli mnie brzuch, wczoraj miałam lekkie krwawienie po obiedzie, później nic aż do teraz nadal nic... Więc chyba jeszcze nie zaczęłam nowego cyklu... Och :( sama już nie wiem o co chodzi

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Kurde juz wiem co mialy na mysli dziewczyny, piszac o nadrabianiu, bo wystarczy nie byc tu jeden dzien :) U mnie wczoraj jakies dziwne uderzenia goraca...Wszystkim bylo ok, tylko ja sie rozbieralam i bylo mi strasznie goraco. A cycki bola mnie inaczej, mocniej, pieka, swedza,bola pod pachami... Temp troszke mi dzis spadla, wiec pewnie to moje inaczej, bedzie po prostu objawem @, bo jak co miiac cos mam ,,inaczej''

Miłej niedzieli dziewczynki :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowka kochane, dużo zdrowka dla naszych chorowitak

U nas dziś tez chłodno i rano padało, chyba koniec lata :(

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Czekaj no, Biedronka. Po pierwsze - ten spadek temp to może być osłabienie po chorobie. A po drugie jak to czekasz na wtorek i @? Przecież to dopiero 7dpo, wtorek będzie 9, Ty masz tak krótką fazę lutealną?
    nienie mam monitoring cyklu we wtorek a potem @ w sobote

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
    Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
    Ana, trzymaj sie i tule :(

Anastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Witam :) Kurde juz wiem co mialy na mysli dziewczyny, piszac o nadrabianiu, bo wystarczy nie byc tu jeden dzien :) U mnie wczoraj jakies dziwne uderzenia goraca...Wszystkim bylo ok, tylko ja sie rozbieralam i bylo mi strasznie goraco. A cycki bola mnie inaczej, mocniej, pieka, swedza,bola pod pachami... Temp troszke mi dzis spadla, wiec pewnie to moje inaczej, bedzie po prostu objawem @, bo jak co miiac cos mam ,,inaczej''

Miłej niedzieli dziewczynki :)
    Taki spadek to nie spadek nie martw się
    A te bolące od pach cycuchy to był mój pierwszy objaw ciazowy, wiec trzymam kciuki

angeika lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
    Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
    Ana, trzymaj sie i tule :(
    Wiem, wiem, ale nie da sie nie zwracac uwagi na objawy :/ w tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.

LaRa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Taki spadek to nie spadek nie martw się
    A te bolące od pach cycuchy to był mój pierwszy objaw ciazowy, wiec trzymam kciuki
    Dziekuje kochana :*

• Anastazjaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara dzięki i jak się dziś macie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u nas słoneczko ładnie wyszło, a ja humoru nie mam na dziś. Mam spadek temperatury i test mi wyszedł negatywny, poryczałam się :(

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa temperatura mimo spadku dość wysoka wiec jest nadzieja ze za wcześnie tescik robiony.
    Kiedy masz termin @

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiłam w 14 dniu po owulacji, termin miesiączki ovu wyznaczył na dziś, ale okres dostaję w dniach 27-32, więc jeszcze to przede mną

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nienie mam monitoring cyklu we wtorek a potem @ w sobote

Aaaaaaaaaaaa...to zmienia postać rzeczy :). Nie przejmuj się tym dzisiejszym spadkiem w takim razie, bo do @ jeszcze tydzień - przecież temperatura nie spada na tak długo przed @, tylko 1-2 dni przed (a czasem i w trakcie) :). Powodzenia na monitorigu, trzymam kciuki.

Anastazja - pewnie się rozkręca. Lada dzień zaczniesz nowy cykl. A nowy cykl to nowe możliwości, może z Dongiem? Nawet jeśli nie wpłynie na płodność, to patrz jak dziewczynom humory poprawia :D.

A nadzieja w Biedronce i Angeice, że ktoś jeszcze we wrześniu zobaczy zieloną kropkę :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 10:09

angeika, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Wiem, wiem, ale nie da sie nie zwracac uwagi na objawy :/ w tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.

Też sobie nadzieję robiłam kiedyś, że mam uderzenia gorąca i bolące "inaczej" cycki. Nic z tych rzeczy :P Zawsze był zawód, a kiedy faktycznie zaszłam, to nie czułam nic a nic, aż do 3-4 dnia po terminie spodziewanej miesiączki jak mi temperatura urosła i cycki zaczęły napirzać.

Także spoko angeika,nie nakręcaj się jeżeli to możliwe, bo potem dużo bardziej rozczarowanie boli... ;/

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak w ogóle to trzymam kciuki :) Życzę zajścia sobie i wam, najlepiej już :)
    A Biedrze i Angeice nawet natychmiast :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 10:44

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 2092 2093 2094 2095 2096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ