X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku ale żeby tak szybko rozciągliwy???? co bierzesz oprócz DONGA DONGA heheheh
    Jeszcze inofolic :D Zdesperowana jestem :) Przestało trochę padać... Jedziemy na grzybiory :D

Malenq lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powitajcie załamanie :( bu no tto juz straciłam nadzieje czekam na wtorek a potem na @

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj no, Biedronka. Po pierwsze - ten spadek temp to może być osłabienie po chorobie. A po drugie jak to czekasz na wtorek i @? Przecież to dopiero 7dpo, wtorek będzie 9, Ty masz tak krótką fazę lutealną?

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie niedzielne,
    Jak nigdy spaliśmy dzis do 9, i moze dłużej byśmy jeszcze mogli, ale synuś wbił mi sie do łóżka, zaczął lizać i rozłożył sie pośrodku do góry brzuchem. I jak tu spać????
    Miłej niedzieli, choć pogoda nie rozpieszcza :)

Aaaaa i po wczorajszych emocjach siatkarskich, padłam... :)
    Oby dzis wygrali finał! Poooooollllllsssskkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa

Blondik lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !!!

Marnut no wlasnie tak bedzie z tym wstawaniem - mowie z autopsji z moim dzieckiem ;)

Aniu - zazdraszczam tego wypadu na grzyby. Owocnego zbierania.

Biedronka a dlaczego na wtorek czekasz?

U mnie deszcz chociaz zimno nie jest.
    Bardziej chorsza jestem niz wczoraj. W gardle jakby mi ktos gwoździami gmeral. Jezyk biały ze hoooo hooooo. Głos tracę. Chyba pojde jutro do lekarza.
    Temperatura w ustach równe 37,00. Na dole do wykresy dzis spadek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 09:23

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, od 4 nie mogę spać, boli mnie brzuch, wczoraj miałam lekkie krwawienie po obiedzie, później nic aż do teraz nadal nic... Więc chyba jeszcze nie zaczęłam nowego cyklu... Och :( sama już nie wiem o co chodzi

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Kurde juz wiem co mialy na mysli dziewczyny, piszac o nadrabianiu, bo wystarczy nie byc tu jeden dzien :) U mnie wczoraj jakies dziwne uderzenia goraca...Wszystkim bylo ok, tylko ja sie rozbieralam i bylo mi strasznie goraco. A cycki bola mnie inaczej, mocniej, pieka, swedza,bola pod pachami... Temp troszke mi dzis spadla, wiec pewnie to moje inaczej, bedzie po prostu objawem @, bo jak co miiac cos mam ,,inaczej''

Miłej niedzieli dziewczynki :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowka kochane, dużo zdrowka dla naszych chorowitak

U nas dziś tez chłodno i rano padało, chyba koniec lata :(

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Czekaj no, Biedronka. Po pierwsze - ten spadek temp to może być osłabienie po chorobie. A po drugie jak to czekasz na wtorek i @? Przecież to dopiero 7dpo, wtorek będzie 9, Ty masz tak krótką fazę lutealną?
    nienie mam monitoring cyklu we wtorek a potem @ w sobote

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
    Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
    Ana, trzymaj sie i tule :(

Anastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Witam :) Kurde juz wiem co mialy na mysli dziewczyny, piszac o nadrabianiu, bo wystarczy nie byc tu jeden dzien :) U mnie wczoraj jakies dziwne uderzenia goraca...Wszystkim bylo ok, tylko ja sie rozbieralam i bylo mi strasznie goraco. A cycki bola mnie inaczej, mocniej, pieka, swedza,bola pod pachami... Temp troszke mi dzis spadla, wiec pewnie to moje inaczej, bedzie po prostu objawem @, bo jak co miiac cos mam ,,inaczej''

Miłej niedzieli dziewczynki :)
    Taki spadek to nie spadek nie martw się
    A te bolące od pach cycuchy to był mój pierwszy objaw ciazowy, wiec trzymam kciuki

angeika lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
    Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
    Ana, trzymaj sie i tule :(
    Wiem, wiem, ale nie da sie nie zwracac uwagi na objawy :/ w tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.

LaRa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Taki spadek to nie spadek nie martw się
    A te bolące od pach cycuchy to był mój pierwszy objaw ciazowy, wiec trzymam kciuki
    Dziekuje kochana :*

• Anastazjaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara dzięki i jak się dziś macie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u nas słoneczko ładnie wyszło, a ja humoru nie mam na dziś. Mam spadek temperatury i test mi wyszedł negatywny, poryczałam się :(

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa temperatura mimo spadku dość wysoka wiec jest nadzieja ze za wcześnie tescik robiony.
    Kiedy masz termin @

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiłam w 14 dniu po owulacji, termin miesiączki ovu wyznaczył na dziś, ale okres dostaję w dniach 27-32, więc jeszcze to przede mną

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nienie mam monitoring cyklu we wtorek a potem @ w sobote

Aaaaaaaaaaaa...to zmienia postać rzeczy :). Nie przejmuj się tym dzisiejszym spadkiem w takim razie, bo do @ jeszcze tydzień - przecież temperatura nie spada na tak długo przed @, tylko 1-2 dni przed (a czasem i w trakcie) :). Powodzenia na monitorigu, trzymam kciuki.

Anastazja - pewnie się rozkręca. Lada dzień zaczniesz nowy cykl. A nowy cykl to nowe możliwości, może z Dongiem? Nawet jeśli nie wpłynie na płodność, to patrz jak dziewczynom humory poprawia :D.

A nadzieja w Biedronce i Angeice, że ktoś jeszcze we wrześniu zobaczy zieloną kropkę :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 10:09

angeika, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Wiem, wiem, ale nie da sie nie zwracac uwagi na objawy :/ w tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.

Też sobie nadzieję robiłam kiedyś, że mam uderzenia gorąca i bolące "inaczej" cycki. Nic z tych rzeczy :P Zawsze był zawód, a kiedy faktycznie zaszłam, to nie czułam nic a nic, aż do 3-4 dnia po terminie spodziewanej miesiączki jak mi temperatura urosła i cycki zaczęły napirzać.

Także spoko angeika,nie nakręcaj się jeżeli to możliwe, bo potem dużo bardziej rozczarowanie boli... ;/

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak w ogóle to trzymam kciuki :) Życzę zajścia sobie i wam, najlepiej już :)
    A Biedrze i Angeice nawet natychmiast :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 10:44

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 2092 2093 2094 2095 2096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ