My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie niedzielne,
Jak nigdy spaliśmy dzis do 9, i moze dłużej byśmy jeszcze mogli, ale synuś wbił mi sie do łóżka, zaczął lizać i rozłożył sie pośrodku do góry brzuchem. I jak tu spać????
Miłej niedzieli, choć pogoda nie rozpieszcza
Aaaaa i po wczorajszych emocjach siatkarskich, padłam...
Oby dzis wygrali finał! PoooooollllllsssskkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaBlondik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny !!!
Marnut no wlasnie tak bedzie z tym wstawaniem - mowie z autopsji z moim dzieckiem
Aniu - zazdraszczam tego wypadu na grzyby. Owocnego zbierania.
Biedronka a dlaczego na wtorek czekasz?
U mnie deszcz chociaz zimno nie jest.
Bardziej chorsza jestem niz wczoraj. W gardle jakby mi ktos gwoździami gmeral. Jezyk biały ze hoooo hooooo. Głos tracę. Chyba pojde jutro do lekarza.
Temperatura w ustach równe 37,00. Na dole do wykresy dzis spadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 09:23
Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyWitam
Kurde juz wiem co mialy na mysli dziewczyny, piszac o nadrabianiu, bo wystarczy nie byc tu jeden dzien
U mnie wczoraj jakies dziwne uderzenia goraca...Wszystkim bylo ok, tylko ja sie rozbieralam i bylo mi strasznie goraco. A cycki bola mnie inaczej, mocniej, pieka, swedza,bola pod pachami... Temp troszke mi dzis spadla, wiec pewnie to moje inaczej, bedzie po prostu objawem @, bo jak co miiac cos mam ,,inaczej''
Miłej niedzieli dziewczynki -
marnut wrote:Czekaj no, Biedronka. Po pierwsze - ten spadek temp to może być osłabienie po chorobie. A po drugie jak to czekasz na wtorek i @? Przecież to dopiero 7dpo, wtorek będzie 9, Ty masz tak krótką fazę lutealną?
-
Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
Ana, trzymaj sie i tuleAnastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
angeika wrote:Witam
Kurde juz wiem co mialy na mysli dziewczyny, piszac o nadrabianiu, bo wystarczy nie byc tu jeden dzien
U mnie wczoraj jakies dziwne uderzenia goraca...Wszystkim bylo ok, tylko ja sie rozbieralam i bylo mi strasznie goraco. A cycki bola mnie inaczej, mocniej, pieka, swedza,bola pod pachami... Temp troszke mi dzis spadla, wiec pewnie to moje inaczej, bedzie po prostu objawem @, bo jak co miiac cos mam ,,inaczej''
Miłej niedzieli dziewczynki
A te bolące od pach cycuchy to był mój pierwszy objaw ciazowy, wiec trzymam kciukiangeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Anuska, daj sobie looooozzzzzzzzzzzzzzzzz z mierzeniem tempki, serio. Mozna zwariować. Ja w TYM cyklu odpuściłam, żeby sie ńie stresowac. Mierzylam ot tak sobie z du*y, i chyba pomogło.
Angeika - Objawów nie ma co sie doszukiwać, bo psychika potrafi zdziałać cuda, jedynym słusznym objawem jest brak @
Ana, trzymaj sie i tulew tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:nienie mam monitoring cyklu we wtorek a potem @ w sobote
Aaaaaaaaaaaa...to zmienia postać rzeczy. Nie przejmuj się tym dzisiejszym spadkiem w takim razie, bo do @ jeszcze tydzień - przecież temperatura nie spada na tak długo przed @, tylko 1-2 dni przed (a czasem i w trakcie)
. Powodzenia na monitorigu, trzymam kciuki.
Anastazja - pewnie się rozkręca. Lada dzień zaczniesz nowy cykl. A nowy cykl to nowe możliwości, może z Dongiem? Nawet jeśli nie wpłynie na płodność, to patrz jak dziewczynom humory poprawia.
A nadzieja w Biedronce i Angeice, że ktoś jeszcze we wrześniu zobaczy zieloną kropkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 10:09
angeika, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
angeika wrote:Wiem, wiem, ale nie da sie nie zwracac uwagi na objawy
w tym miesiacu powiedzialam koniec, i mowie sobie, ze to na okres, bo nie chce juz rozczarowania takiego jak miesiac temu, bo w tamtym miesiacu wmowilam sobie, ze to na pewno ciaza, a w tym jakos mniej i nie nakrecam sie, choc cycki naprawde nie bolaly az tak nigdy. No ale czekam do srody jak nie dostane @ to zrobie test.
Też sobie nadzieję robiłam kiedyś, że mam uderzenia gorąca i bolące "inaczej" cycki. Nic z tych rzeczyZawsze był zawód, a kiedy faktycznie zaszłam, to nie czułam nic a nic, aż do 3-4 dnia po terminie spodziewanej miesiączki jak mi temperatura urosła i cycki zaczęły napirzać.
Także spoko angeika,nie nakręcaj się jeżeli to możliwe, bo potem dużo bardziej rozczarowanie boli... ;/