Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, miło Was widzieć z rana.
    Obudził mnie telefon od mojego Miśka (nadal jest z dzieciakami u swojej matki) - jak zawsze uroczy. Przypomniał mi, żebym kupiła bilet na pociąg do Poznania z promocją weekendową..... potem zjadłam śniadanko (jajecznica z jednego jajka, z jednym plasterkiem szynki, z ogórkiem na oliwie z oliwek - czy to jest zdrowe?)Tak więc.. dziś spędze dzień z wami i z materiałami z kursu który muszę opanować wkońcu.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was podczytuję z lozka. Cherbatka poszła mi sie robic do kuchni ....

Czytamy z W ksiazke o seksie :D
    Aleja mam libido -1000000 przez te chorobę ;)

Staraczka - mysle ze zdrowe ;)

A tak w ogole to rzeczywiscie mogłaby sie jakas zielona kropka pojawić u kogos - radosnej by sie zrobiło i bardziej nadzieja we wszystkich by sie odezwała bo tak jak czytam mnie i Was to marudzimy jak stare baby a przeciez młode jestesmy jeszcze :P

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ale tak w ogóle to trzymam kciuki :) Życzę zajścia sobie i wam, najlepiej już :)

Dziewczyny, czytały? Nieważne - okres, nie okres, dolegliwości natury zdrowotnej czy nie, Małż jest czy go nie ma ;) - plan na dziś: zachodzimy, najlepiej już :D!

Johnam, Nieukowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

A tak w ogole to rzeczywiscie mogłaby sie jakas zielona kropka pojawić u kogos - radosnej by sie zrobiło i bardziej nadzieja we wszystkich by sie odezwała bo tak jak czytam mnie i Was to marudzimy jak stare baby a przeciez młode jestesmy jeszcze :P

O, wypraszam sobie! Ja jestem MAMUTEM!!

konwalianka, momo1009, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Aleja mam libido -1000000 przez te chorobę ;)
    To ja mam tak samo, zwłaszcza kiedy Mojego nie ma obok.
    Co do zafasolkowania, to za miesiąc jedziemy do Poznania, w moje urodziny i akurat będzie około 14 dnia cyklu. Tak więc jeśli mój plan się uda, to za jakiś czas się pochwalę ;)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, u nas ponuro, mglisto i mokro..

do tego Tymek zakatarzony ;/ czyli syn sąsiadki jednak sprzedał mu wirusa (ostatnio sąsiadka mówiła, że Samuel miał grypę ale już zdrowy, więc może dzieci bedą mogły się pobawić..no i mam, zabawę dzieci..) jak zwykle modlę się aby nie przeszło na uszy..

rosół ugotowany, kompocik też.. zastanawiamy sie nad 2-gim daniem..

ja także bez humoru i raczej zrezygnowana..

Dronka nie bój nic - trzymam kciuki!

Lena - moje libido ostatnio też zalicza niziny, mimo, że póki co nie jestem chora

staraczka - to owocnej nauki!

ja też postanowiłam się zapisac na jakiś kurs, taki zawodowy..co mi z dwóch kierunków studiów, z kilku specjalności, jak czuję, że to nadal nie to..może cos dla siebie zrobie, jakiś kurs wizażu lub kosmetyczny..myślę nad tym :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 21 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

staraczka - to owocnej nauki!

ja też postanowiłam się zapisac na jakiś kurs, taki zawodowy..co mi z dwóch kierunków studiów, z kilku specjalności, jak czuję, że to nadal nie to..może cos dla siebie zrobie, jakiś kurs wizażu lub kosmetyczny..myślę nad tym :)
    ja mam studia skończone, a na podyplomowe nie mam kasy. Jestem księgową, chciałam zapisać się na kurs księgowy ale w pracy nie chcieli mi dofinansować. Zapisałam się za swoje na korespondencyjny. Ale mimo wszystko chciałabym jeszcze iść na podyplomowe.
    Wkurza mnie to staranie o dziecko. Dawno bym zmieniła pracę, ale ciągle staram się i ciągle mówię, że tu mam bezpiecznie i mam luz i mogę spóźnić się i nikt mi nic nie powie i mam umowę o pracę.....
    Postanowiłam. Zrobię wszystko, żeby zajść w ciążę w tym roku.

Johnam lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey kochane naprawdę ciężko was nadrobić dziś to już calkiem się pogubiłam co to będzie od tego tyg jutra wracam do pracy i tylko wieczorami będę mogla do was zajrzeć już tesknie :-( i tylko na chwile bo pozno wracam i chodze wcześnie spac bo mój budzik 4:30 niemiłosiernie się drze ze mam już wstawac no coz dziś ostatni dzień leniuchowania a wiec znow jakas wycieczka z mezulkiem to odpręża zycze wszystkim udanego zachodzenia ja odpadam na dziś bo ma @ myslam ze to już koniec a znow zaczelo leciec ciekawe kiedy się skanczy i czy w tym cyklu będzie mieć lepszy sluz kochane uśmiechu i dobrego samopoczucia buziaki

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, czy bierzecie pod uwagę detektora oznak ciąży? Czy śledzicie to, ile macie punktów, bądź ile procent testu pozytywnego? Czy to w ogóle jest wiarygodne, wiem, że to jest sugerujące. Bo dziwi mnie to, że dziś zrobiłam test i wyszedł mi negatywny, a w detektorze oznak ciąży mam napisane, że mam 88 procent testu pozytywnego

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka ty jesteś zokolic poznania ja do poznania mam jakies 50 km to my prawie jak sąsiadki

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia nie bierz tego pod uwagę nie jest miarodajne to tylko program słuchaj swojego ciala

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak myślałam Johnam, że nie powinnam tym się tak przejmować. Ale ciężko jest na to nie patrzeć, jak to jest obok wykresu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, dziewczyny parę stron temu się z tego detektora nabijały, bo były takie co miały 90 i więcej pkt i nie było ciąży, a były takie co miały 30 pkt i ciąża jest.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dziewczyny, czytały? Nieważne - okres, nie okres, dolegliwości natury zdrowotnej czy nie, Małż jest czy go nie ma ;) - plan na dziś: zachodzimy, najlepiej już :D!

Tak misię kojarzy:
    21675-0bf3ca7403da8dbfd4133f7be33adc48.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:36

nick nieaktualny, Lena83, MANIEK, momo1009, Anastazjaaa, Blondik, nick nieaktualny, Johnam, nick nieaktualny, Lamama, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ototototo, Nieukowa :D!

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, fajny MAMUT :)

nick nieaktualny, Johnam lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam się, LaRa :). Ciekawa jestem, czy za parę dni nie zniknie, jak mi się bezpłatny abonament skończy ;). Nie wiem jeszcze, czy wykupię następny - najpierw będę musiała sprawdzić, jakie opcje oferuje darmowe ovufriend.

Wysłany: 21 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    staraczka ty jesteś zokolic poznania ja do poznania mam jakies 50 km to my prawie jak sąsiadki
    z Warszawy. Do Poznania jadę za miesiąc na parę dni.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, padłam jak twój avatar zobaczyłam :P
    Avatary nie znikają, ja też mam darmowy of, bo nie widzę sensu działania po abonamiencie :P

Staraczka, Johnam: ja też jestem spod Poznania, jakieś 30km mam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:59

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut avatar super!!!!

Ja wczoraj wykupilam abonament do konca roku.

Zadzwoniła do mnie wlasnie kolezanka. W sumie dawniej bardzo bardzo dobra kolezanka. 2 lata temu jakos sie kontakt urwał. Troche nam nie po drodze było z pewnymi sprawami.
    Kurcze - dola łapie jak z nia gadam. Ona ma zycie idealne. Nie zebym jej jskos toksyczne zazdrościła - fajnie ze jej sie układa ale czemu jednym to "sie byk cieli" a drugim nawet krowa nie chce...

Ona ma zycie moich marzen....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
‹‹ 2093 2094 2095 2096 2097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ