X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, miło Was widzieć z rana.
    Obudził mnie telefon od mojego Miśka (nadal jest z dzieciakami u swojej matki) - jak zawsze uroczy. Przypomniał mi, żebym kupiła bilet na pociąg do Poznania z promocją weekendową..... potem zjadłam śniadanko (jajecznica z jednego jajka, z jednym plasterkiem szynki, z ogórkiem na oliwie z oliwek - czy to jest zdrowe?)Tak więc.. dziś spędze dzień z wami i z materiałami z kursu który muszę opanować wkońcu.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was podczytuję z lozka. Cherbatka poszła mi sie robic do kuchni ....

Czytamy z W ksiazke o seksie :D
    Aleja mam libido -1000000 przez te chorobę ;)

Staraczka - mysle ze zdrowe ;)

A tak w ogole to rzeczywiscie mogłaby sie jakas zielona kropka pojawić u kogos - radosnej by sie zrobiło i bardziej nadzieja we wszystkich by sie odezwała bo tak jak czytam mnie i Was to marudzimy jak stare baby a przeciez młode jestesmy jeszcze :P

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ale tak w ogóle to trzymam kciuki :) Życzę zajścia sobie i wam, najlepiej już :)

Dziewczyny, czytały? Nieważne - okres, nie okres, dolegliwości natury zdrowotnej czy nie, Małż jest czy go nie ma ;) - plan na dziś: zachodzimy, najlepiej już :D!

Johnam, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

A tak w ogole to rzeczywiscie mogłaby sie jakas zielona kropka pojawić u kogos - radosnej by sie zrobiło i bardziej nadzieja we wszystkich by sie odezwała bo tak jak czytam mnie i Was to marudzimy jak stare baby a przeciez młode jestesmy jeszcze :P

O, wypraszam sobie! Ja jestem MAMUTEM!!

konwalianka, momo1009, angeika lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Aleja mam libido -1000000 przez te chorobę ;)
    To ja mam tak samo, zwłaszcza kiedy Mojego nie ma obok.
    Co do zafasolkowania, to za miesiąc jedziemy do Poznania, w moje urodziny i akurat będzie około 14 dnia cyklu. Tak więc jeśli mój plan się uda, to za jakiś czas się pochwalę ;)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, u nas ponuro, mglisto i mokro..

do tego Tymek zakatarzony ;/ czyli syn sąsiadki jednak sprzedał mu wirusa (ostatnio sąsiadka mówiła, że Samuel miał grypę ale już zdrowy, więc może dzieci bedą mogły się pobawić..no i mam, zabawę dzieci..) jak zwykle modlę się aby nie przeszło na uszy..

rosół ugotowany, kompocik też.. zastanawiamy sie nad 2-gim daniem..

ja także bez humoru i raczej zrezygnowana..

Dronka nie bój nic - trzymam kciuki!

Lena - moje libido ostatnio też zalicza niziny, mimo, że póki co nie jestem chora

staraczka - to owocnej nauki!

ja też postanowiłam się zapisac na jakiś kurs, taki zawodowy..co mi z dwóch kierunków studiów, z kilku specjalności, jak czuję, że to nadal nie to..może cos dla siebie zrobie, jakiś kurs wizażu lub kosmetyczny..myślę nad tym :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 21 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

staraczka - to owocnej nauki!

ja też postanowiłam się zapisac na jakiś kurs, taki zawodowy..co mi z dwóch kierunków studiów, z kilku specjalności, jak czuję, że to nadal nie to..może cos dla siebie zrobie, jakiś kurs wizażu lub kosmetyczny..myślę nad tym :)
    ja mam studia skończone, a na podyplomowe nie mam kasy. Jestem księgową, chciałam zapisać się na kurs księgowy ale w pracy nie chcieli mi dofinansować. Zapisałam się za swoje na korespondencyjny. Ale mimo wszystko chciałabym jeszcze iść na podyplomowe.
    Wkurza mnie to staranie o dziecko. Dawno bym zmieniła pracę, ale ciągle staram się i ciągle mówię, że tu mam bezpiecznie i mam luz i mogę spóźnić się i nikt mi nic nie powie i mam umowę o pracę.....
    Postanowiłam. Zrobię wszystko, żeby zajść w ciążę w tym roku.

Johnam lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey kochane naprawdę ciężko was nadrobić dziś to już calkiem się pogubiłam co to będzie od tego tyg jutra wracam do pracy i tylko wieczorami będę mogla do was zajrzeć już tesknie :-( i tylko na chwile bo pozno wracam i chodze wcześnie spac bo mój budzik 4:30 niemiłosiernie się drze ze mam już wstawac no coz dziś ostatni dzień leniuchowania a wiec znow jakas wycieczka z mezulkiem to odpręża zycze wszystkim udanego zachodzenia ja odpadam na dziś bo ma @ myslam ze to już koniec a znow zaczelo leciec ciekawe kiedy się skanczy i czy w tym cyklu będzie mieć lepszy sluz kochane uśmiechu i dobrego samopoczucia buziaki

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, czy bierzecie pod uwagę detektora oznak ciąży? Czy śledzicie to, ile macie punktów, bądź ile procent testu pozytywnego? Czy to w ogóle jest wiarygodne, wiem, że to jest sugerujące. Bo dziwi mnie to, że dziś zrobiłam test i wyszedł mi negatywny, a w detektorze oznak ciąży mam napisane, że mam 88 procent testu pozytywnego

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka ty jesteś zokolic poznania ja do poznania mam jakies 50 km to my prawie jak sąsiadki

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia nie bierz tego pod uwagę nie jest miarodajne to tylko program słuchaj swojego ciala

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak myślałam Johnam, że nie powinnam tym się tak przejmować. Ale ciężko jest na to nie patrzeć, jak to jest obok wykresu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, dziewczyny parę stron temu się z tego detektora nabijały, bo były takie co miały 90 i więcej pkt i nie było ciąży, a były takie co miały 30 pkt i ciąża jest.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dziewczyny, czytały? Nieważne - okres, nie okres, dolegliwości natury zdrowotnej czy nie, Małż jest czy go nie ma ;) - plan na dziś: zachodzimy, najlepiej już :D!

Tak misię kojarzy:
    21675-0bf3ca7403da8dbfd4133f7be33adc48.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:36

marnut, Lena83, MANIEK, momo1009, Anastazjaaa, Blondik, angeika, Johnam, Malenq, Lamama, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ototototo, Nieukowa :D!

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, fajny MAMUT :)

marnut, Johnam lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam się, LaRa :). Ciekawa jestem, czy za parę dni nie zniknie, jak mi się bezpłatny abonament skończy ;). Nie wiem jeszcze, czy wykupię następny - najpierw będę musiała sprawdzić, jakie opcje oferuje darmowe ovufriend.

Wysłany: 21 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    staraczka ty jesteś zokolic poznania ja do poznania mam jakies 50 km to my prawie jak sąsiadki
    z Warszawy. Do Poznania jadę za miesiąc na parę dni.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, padłam jak twój avatar zobaczyłam :P
    Avatary nie znikają, ja też mam darmowy of, bo nie widzę sensu działania po abonamiencie :P

Staraczka, Johnam: ja też jestem spod Poznania, jakieś 30km mam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:59

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut avatar super!!!!

Ja wczoraj wykupilam abonament do konca roku.

Zadzwoniła do mnie wlasnie kolezanka. W sumie dawniej bardzo bardzo dobra kolezanka. 2 lata temu jakos sie kontakt urwał. Troche nam nie po drodze było z pewnymi sprawami.
    Kurcze - dola łapie jak z nia gadam. Ona ma zycie idealne. Nie zebym jej jskos toksyczne zazdrościła - fajnie ze jej sie układa ale czemu jednym to "sie byk cieli" a drugim nawet krowa nie chce...

Ona ma zycie moich marzen....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
‹‹ 2093 2094 2095 2096 2097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ