My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny, miło Was widzieć z rana.
Obudził mnie telefon od mojego Miśka (nadal jest z dzieciakami u swojej matki) - jak zawsze uroczy. Przypomniał mi, żebym kupiła bilet na pociąg do Poznania z promocją weekendową..... potem zjadłam śniadanko (jajecznica z jednego jajka, z jednym plasterkiem szynki, z ogórkiem na oliwie z oliwek - czy to jest zdrowe?)Tak więc.. dziś spędze dzień z wami i z materiałami z kursu który muszę opanować wkońcu. -
Ja Was podczytuję z lozka. Cherbatka poszła mi sie robic do kuchni ....
Czytamy z W ksiazke o seksie
Aleja mam libido -1000000 przez te chorobę
Staraczka - mysle ze zdrowe
A tak w ogole to rzeczywiscie mogłaby sie jakas zielona kropka pojawić u kogos - radosnej by sie zrobiło i bardziej nadzieja we wszystkich by sie odezwała bo tak jak czytam mnie i Was to marudzimy jak stare baby a przeciez młode jestesmy jeszczeMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Ale tak w ogóle to trzymam kciuki
Życzę zajścia sobie i wam, najlepiej już
Dziewczyny, czytały? Nieważne - okres, nie okres, dolegliwości natury zdrowotnej czy nie, Małż jest czy go nie ma- plan na dziś: zachodzimy, najlepiej już
!
Johnam, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:
A tak w ogole to rzeczywiscie mogłaby sie jakas zielona kropka pojawić u kogos - radosnej by sie zrobiło i bardziej nadzieja we wszystkich by sie odezwała bo tak jak czytam mnie i Was to marudzimy jak stare baby a przeciez młode jestesmy jeszcze
O, wypraszam sobie! Ja jestem MAMUTEM!!konwalianka, momo1009, angeika lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Aleja mam libido -1000000 przez te chorobę
Co do zafasolkowania, to za miesiąc jedziemy do Poznania, w moje urodziny i akurat będzie około 14 dnia cyklu. Tak więc jeśli mój plan się uda, to za jakiś czas się pochwalę
-
dzień dobry, u nas ponuro, mglisto i mokro..
do tego Tymek zakatarzony ;/ czyli syn sąsiadki jednak sprzedał mu wirusa (ostatnio sąsiadka mówiła, że Samuel miał grypę ale już zdrowy, więc może dzieci bedą mogły się pobawić..no i mam, zabawę dzieci..) jak zwykle modlę się aby nie przeszło na uszy..
rosół ugotowany, kompocik też.. zastanawiamy sie nad 2-gim daniem..
ja także bez humoru i raczej zrezygnowana..
Dronka nie bój nic - trzymam kciuki!
Lena - moje libido ostatnio też zalicza niziny, mimo, że póki co nie jestem chora
staraczka - to owocnej nauki!
ja też postanowiłam się zapisac na jakiś kurs, taki zawodowy..co mi z dwóch kierunków studiów, z kilku specjalności, jak czuję, że to nadal nie to..może cos dla siebie zrobie, jakiś kurs wizażu lub kosmetyczny..myślę nad tym -
konwalianka wrote:
staraczka - to owocnej nauki!
ja też postanowiłam się zapisac na jakiś kurs, taki zawodowy..co mi z dwóch kierunków studiów, z kilku specjalności, jak czuję, że to nadal nie to..może cos dla siebie zrobie, jakiś kurs wizażu lub kosmetyczny..myślę nad tym
Wkurza mnie to staranie o dziecko. Dawno bym zmieniła pracę, ale ciągle staram się i ciągle mówię, że tu mam bezpiecznie i mam luz i mogę spóźnić się i nikt mi nic nie powie i mam umowę o pracę.....
Postanowiłam. Zrobię wszystko, żeby zajść w ciążę w tym roku.
Johnam lubi tę wiadomość
-
hey kochane naprawdę ciężko was nadrobić dziś to już calkiem się pogubiłam co to będzie od tego tyg jutra wracam do pracy i tylko wieczorami będę mogla do was zajrzeć już tesknie
i tylko na chwile bo pozno wracam i chodze wcześnie spac bo mój budzik 4:30 niemiłosiernie się drze ze mam już wstawac no coz dziś ostatni dzień leniuchowania a wiec znow jakas wycieczka z mezulkiem to odpręża zycze wszystkim udanego zachodzenia ja odpadam na dziś bo ma @ myslam ze to już koniec a znow zaczelo leciec ciekawe kiedy się skanczy i czy w tym cyklu będzie mieć lepszy sluz kochane uśmiechu i dobrego samopoczucia buziaki
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualnyMam pytanie, czy bierzecie pod uwagę detektora oznak ciąży? Czy śledzicie to, ile macie punktów, bądź ile procent testu pozytywnego? Czy to w ogóle jest wiarygodne, wiem, że to jest sugerujące. Bo dziwi mnie to, że dziś zrobiłam test i wyszedł mi negatywny, a w detektorze oznak ciąży mam napisane, że mam 88 procent testu pozytywnego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Dziewczyny, czytały? Nieważne - okres, nie okres, dolegliwości natury zdrowotnej czy nie, Małż jest czy go nie ma
- plan na dziś: zachodzimy, najlepiej już
!
Tak misię kojarzy:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:36
marnut, Lena83, MANIEK, momo1009, Anastazjaaa, Blondik, angeika, Johnam, Malenq, Lamama, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marnut, padłam jak twój avatar zobaczyłam
Avatary nie znikają, ja też mam darmowy of, bo nie widzę sensu działania po abonamiencie
Staraczka, Johnam: ja też jestem spod Poznania, jakieś 30km mamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:59
-
Marnut avatar super!!!!
Ja wczoraj wykupilam abonament do konca roku.
Zadzwoniła do mnie wlasnie kolezanka. W sumie dawniej bardzo bardzo dobra kolezanka. 2 lata temu jakos sie kontakt urwał. Troche nam nie po drodze było z pewnymi sprawami.
Kurcze - dola łapie jak z nia gadam. Ona ma zycie idealne. Nie zebym jej jskos toksyczne zazdrościła - fajnie ze jej sie układa ale czemu jednym to "sie byk cieli" a drugim nawet krowa nie chce...
Ona ma zycie moich marzen....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.