X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Aha, Nieukowa, z tym brakiem objawów w pierwszej ciąży dajesz mi promyk nadziei. Bo mnie to nigdy nic nie swędzi, nie mdli, nie śmierdzi... niech mnie ktoś przytuli... :(

Ja Cie przytulam :* Nie martw sie, przeciez wiesz jak to dziala, jedne czuja inne nie. A robilas sobie kiedys wrozbe z pierscionka? ;) Sprawdza sie KAZDEMU, i ja np mam chlopca, dziewczynke, chlopca :) Nie wierze we wrozby, ale samopoczucie poprawia :)

momo1009 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut no nie da sie. Ja nie wezme mamy od ojca a W nie spakuje firmy i nie przeniesie sie do moich rodzicow .... Dzieli nas troche kilometrow.

A z ta ciąża to jest tez tak ze ja po sobie wiem ze dopiero wtedy bede umiała powiedziec dosc tak na 100% chociazby nie wiem co sie działo ...
    To tez taka motywacja bez względu na to jaka bedzie reakcja rodzeństwa ;)
    Ciąża to tez takie otwarcie oczu dla nich bo oni siła rzeczy naszego zwiazku takiego gdzie ja raz tu a raz tam całkiem serio nie traktują. Za długo byłam sama i mowilam ze nie chce układać sobie zycia z facetem. Jestesmy z W dwa lata razem a oni bardzo powoli przyjmują to do wiadomosci.

Ech co ma byc to bedzie .... Kiedys cos bedzie ...
    Tyle rzeczy pod górkę to i te gore sie pokona ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momunia: przytulam. W ikei sie pocieszysz :), opowiedz co kupilas.
    Mnie moj dzis na grzyby wyciagnal w deszczu, kurtka przeciekla ledwo co widzialam, grzyby malenke.. dobrze, ze kalosze mialam.. a teraz leze po golabku i ogladam film na tvn24 o sledzeniu ludzi przez amerykanskie firmy typu google..

Biedro jak brak objawow to tylko lepiej :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angeika - mi robiła tą wróżbę mama mojej koleżanki - taka szamanka ;). Wychodziło każdemu. Mi wyszło, że będę miała tylko jednego syna. Nic więcej.

Jak ginekolog mi powiedział, że spodziewam się córki, to nie wierzyłam :D. Syn pojawił się następny. A teraz staramy się o trzecie. taka to wróżba ;).
    Podobnie jak chiński kalendarz - miał być syn, była córka, miała być druga córka - był syn :D.

Lena, ale skoro mama jest z Tatą, to dlaczego tata się nią nie opiekuje? Kurczę, to przecież jego żona i partnerka na życie, to on jej ślubował i powinien się nią opiekować. Czy z tatą też coś nie tak zdrowotnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 13:44

angeika, zgredka lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    Przepraszam (zwłaszcza Ciebie Lena), nie chciałam być niesympatyczna. Nie miałam zamiaru Cie w żaden sposób urazić. Chciałam tylko powiedzieć, że Trzeba być dzielnym i nie patrzeć na innych. Jedni mają lepiej, inni gorzej... i nie ma co być zazdrosnym i innych sukcesy.
    Lena, głowa do góry - będzie dobrze. Dziś Mój zadzwonił i powiedział, że trzeba wierzyć w cuda. On wierzy. My (wszystkie staraczki) też musimy ;)

Moja droga, Ty mnie niczym nie urazilas ....
    Ja po prostu w zderzeniu z ta kolezanka ...
    Kazda ma swoja historie i kazda próbujemy zrozumiec a i tak do konca jeden człowiek nie jest w stanie zrozumiec drugiego bo nie jest nim zwyczajnie .... Mozemy tylko probowac zrozumiec ... Wysłuchać i pocieszyć ... A czasem sie nie da pocieszyć to wystarczy wysłuchać ...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Angeika - mi robiła tą wróżbę mama mojej koleżanki - taka szamanka ;). Wychodziło każdemu. Mi wyszło, że będę miała tylko jednego syna. Nic więcej.

Jak ginekolog mi powiedział, że spodziewam się córki, to nie wierzyłam :D. Syn pojawił się następny. A teraz staramy się o trzecie. taka to wróżba ;).
    Podobnie jak chiński kalendarz - miał być syn, była córka, miała być druga córka - był syn :D.
    hahaha no wiem, ze to bzdury, ale kurde jak to jest, ze kazdemu nawet jak nie wiem jakie ma dzieci to zrobie, i wychodzi? :) KAZDEMU doslownie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie strasz mnie Marnut, bo ja tu na syna czekam :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzecia jeszcze mi rzecz wychodzi w zyciu - gotowanie i pieczenie ....

I wlasnie sie pociesze wieeeeeeelkim ogroooooomnym kawałem placka !!!

Potem bede narzekać ze gruba jestem ...
    Jak wlasnie powiedział W : dzisiaj zjemy jutro oddeśsiemy

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angeika, już nie raz historia odnotowała przypadki, że chłopczyk wychodził ze szpitala w różowej wyprawce :D, Twojej córci nie zaszkodzi wyjść w niebieskiej ;).

angeika lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Marnut, padłam jak twój avatar zobaczyłam :P
    Avatary nie znikają, ja też mam darmowy of, bo nie widzę sensu działania po abonamiencie :P

Staraczka, Johnam: ja też jestem spod Poznania, jakieś 30km mam :)
    to może kiedyś się spotkamy jak do pl przylecę ja jestem dokładnie z grodziska wlkp a ty

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Biedronka ja tam nie chce nikomu robic nadziei bo wiem jak to potem boli ...

Ale Twoj spadek temperatury to tak moze na implantacje ? ;)
    sama nie wiem :)
    jeszcze jakas wysypka mi wyszła na rece wrrrr

Momo trzymam kciuki :)

ide rosołek lać :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Trzecia jeszcze mi rzecz wychodzi w zyciu - gotowanie i pieczenie ....

I wlasnie sie pociesze wieeeeeeelkim ogroooooomnym kawałem placka !!!

Potem bede narzekać ze gruba jestem ...
    Jak wlasnie powiedział W : dzisiaj zjemy jutro oddeśsiemy

Ehhh...Lena...ja mam jeszcze przed oczami ten WIELKI KAWAŁEK CIACHA, który wkleiłaś wczoraj...W snach mnie nawiedza ;).

Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Angeika, już nie raz historia odnotowała przypadki, że chłopczyk wychodził ze szpitala w różowej wyprawce :D, Twojej córci nie zaszkodzi wyjść w niebieskiej ;).
    hahaha no powiem Ci, ze jakos to przezyje ;) Oby tylko bylo w koncu to moje malenstwo:)

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenka jesteś silna dużo przeszłaś i nadal walczysz a dla wytrwałych zawsze na końcu czeka nagroda zycze żeby Ci się ułożyło i wierze ze tak będzie no i najważniejsze żeby już niedługo mogla się pochwalić zielona kropeczka BUZIOLKI

Lena83 lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIEDRA wszystko będzie dobrze nie martw się na zapas tylko glowa do góry

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo przytulam i sciskam no 3mam kciuki

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angeika a Ty kiedy testujesz i kiedy termin @ ? Bo wykres obiecujacy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    to może kiedyś się spotkamy jak do pl przylecę ja jestem dokładnie z grodziska wlkp a ty
    Ja jestem z Warszawy. Do Poznania jedziemy za miesiąc na 3 dni :)Jadę z Moim pozwiedzać, odwiedzić koleżankę, zdać egzamin i służbowo. Chętnie spotkałabym się z koleżankami z okolic Poznania, ale ja będę miała czas co najwyżej z godzinę 19/10 od 17:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Angeika a Ty kiedy testujesz i kiedy termin @ ? Bo wykres obiecujacy

No wlasnie najrozadniej byloby zatestowac w czwartek, chcialabym wytrzymac chociaz do srody, ale na pewno zrobie we wtorek, na wtorek mam termin @

• choco Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki, pozdrawiam z nad szklaneczki kawy z sokiem bananowym. Mniammmm.
    Coś mnie ciągnie od wczoraj albo przedwczoraj w dole brzucha, boje się ze znowu jakiś torbiele albo inne badziewie mi się tam zrobiło.
    Lece kończyć obiadek, buziaki.

**********************Gang 18+***********************
‹‹ 2095 2096 2097 2098 2099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ