Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Aha, Nieukowa, z tym brakiem objawów w pierwszej ciąży dajesz mi promyk nadziei. Bo mnie to nigdy nic nie swędzi, nie mdli, nie śmierdzi... niech mnie ktoś przytuli... :(

Ja Cie przytulam :* Nie martw sie, przeciez wiesz jak to dziala, jedne czuja inne nie. A robilas sobie kiedys wrozbe z pierscionka? ;) Sprawdza sie KAZDEMU, i ja np mam chlopca, dziewczynke, chlopca :) Nie wierze we wrozby, ale samopoczucie poprawia :)

momo1009 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut no nie da sie. Ja nie wezme mamy od ojca a W nie spakuje firmy i nie przeniesie sie do moich rodzicow .... Dzieli nas troche kilometrow.

A z ta ciąża to jest tez tak ze ja po sobie wiem ze dopiero wtedy bede umiała powiedziec dosc tak na 100% chociazby nie wiem co sie działo ...
    To tez taka motywacja bez względu na to jaka bedzie reakcja rodzeństwa ;)
    Ciąża to tez takie otwarcie oczu dla nich bo oni siła rzeczy naszego zwiazku takiego gdzie ja raz tu a raz tam całkiem serio nie traktują. Za długo byłam sama i mowilam ze nie chce układać sobie zycia z facetem. Jestesmy z W dwa lata razem a oni bardzo powoli przyjmują to do wiadomosci.

Ech co ma byc to bedzie .... Kiedys cos bedzie ...
    Tyle rzeczy pod górkę to i te gore sie pokona ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momunia: przytulam. W ikei sie pocieszysz :), opowiedz co kupilas.
    Mnie moj dzis na grzyby wyciagnal w deszczu, kurtka przeciekla ledwo co widzialam, grzyby malenke.. dobrze, ze kalosze mialam.. a teraz leze po golabku i ogladam film na tvn24 o sledzeniu ludzi przez amerykanskie firmy typu google..

Biedro jak brak objawow to tylko lepiej :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angeika - mi robiła tą wróżbę mama mojej koleżanki - taka szamanka ;). Wychodziło każdemu. Mi wyszło, że będę miała tylko jednego syna. Nic więcej.

Jak ginekolog mi powiedział, że spodziewam się córki, to nie wierzyłam :D. Syn pojawił się następny. A teraz staramy się o trzecie. taka to wróżba ;).
    Podobnie jak chiński kalendarz - miał być syn, była córka, miała być druga córka - był syn :D.

Lena, ale skoro mama jest z Tatą, to dlaczego tata się nią nie opiekuje? Kurczę, to przecież jego żona i partnerka na życie, to on jej ślubował i powinien się nią opiekować. Czy z tatą też coś nie tak zdrowotnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 13:44

nick nieaktualny, zgredka lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    Przepraszam (zwłaszcza Ciebie Lena), nie chciałam być niesympatyczna. Nie miałam zamiaru Cie w żaden sposób urazić. Chciałam tylko powiedzieć, że Trzeba być dzielnym i nie patrzeć na innych. Jedni mają lepiej, inni gorzej... i nie ma co być zazdrosnym i innych sukcesy.
    Lena, głowa do góry - będzie dobrze. Dziś Mój zadzwonił i powiedział, że trzeba wierzyć w cuda. On wierzy. My (wszystkie staraczki) też musimy ;)

Moja droga, Ty mnie niczym nie urazilas ....
    Ja po prostu w zderzeniu z ta kolezanka ...
    Kazda ma swoja historie i kazda próbujemy zrozumiec a i tak do konca jeden człowiek nie jest w stanie zrozumiec drugiego bo nie jest nim zwyczajnie .... Mozemy tylko probowac zrozumiec ... Wysłuchać i pocieszyć ... A czasem sie nie da pocieszyć to wystarczy wysłuchać ...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Angeika - mi robiła tą wróżbę mama mojej koleżanki - taka szamanka ;). Wychodziło każdemu. Mi wyszło, że będę miała tylko jednego syna. Nic więcej.

Jak ginekolog mi powiedział, że spodziewam się córki, to nie wierzyłam :D. Syn pojawił się następny. A teraz staramy się o trzecie. taka to wróżba ;).
    Podobnie jak chiński kalendarz - miał być syn, była córka, miała być druga córka - był syn :D.
    hahaha no wiem, ze to bzdury, ale kurde jak to jest, ze kazdemu nawet jak nie wiem jakie ma dzieci to zrobie, i wychodzi? :) KAZDEMU doslownie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie strasz mnie Marnut, bo ja tu na syna czekam :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzecia jeszcze mi rzecz wychodzi w zyciu - gotowanie i pieczenie ....

I wlasnie sie pociesze wieeeeeeelkim ogroooooomnym kawałem placka !!!

Potem bede narzekać ze gruba jestem ...
    Jak wlasnie powiedział W : dzisiaj zjemy jutro oddeśsiemy

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angeika, już nie raz historia odnotowała przypadki, że chłopczyk wychodził ze szpitala w różowej wyprawce :D, Twojej córci nie zaszkodzi wyjść w niebieskiej ;).

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Marnut, padłam jak twój avatar zobaczyłam :P
    Avatary nie znikają, ja też mam darmowy of, bo nie widzę sensu działania po abonamiencie :P

Staraczka, Johnam: ja też jestem spod Poznania, jakieś 30km mam :)
    to może kiedyś się spotkamy jak do pl przylecę ja jestem dokładnie z grodziska wlkp a ty

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Biedronka ja tam nie chce nikomu robic nadziei bo wiem jak to potem boli ...

Ale Twoj spadek temperatury to tak moze na implantacje ? ;)
    sama nie wiem :)
    jeszcze jakas wysypka mi wyszła na rece wrrrr

Momo trzymam kciuki :)

ide rosołek lać :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Trzecia jeszcze mi rzecz wychodzi w zyciu - gotowanie i pieczenie ....

I wlasnie sie pociesze wieeeeeeelkim ogroooooomnym kawałem placka !!!

Potem bede narzekać ze gruba jestem ...
    Jak wlasnie powiedział W : dzisiaj zjemy jutro oddeśsiemy

Ehhh...Lena...ja mam jeszcze przed oczami ten WIELKI KAWAŁEK CIACHA, który wkleiłaś wczoraj...W snach mnie nawiedza ;).

Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Angeika, już nie raz historia odnotowała przypadki, że chłopczyk wychodził ze szpitala w różowej wyprawce :D, Twojej córci nie zaszkodzi wyjść w niebieskiej ;).
    hahaha no powiem Ci, ze jakos to przezyje ;) Oby tylko bylo w koncu to moje malenstwo:)

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenka jesteś silna dużo przeszłaś i nadal walczysz a dla wytrwałych zawsze na końcu czeka nagroda zycze żeby Ci się ułożyło i wierze ze tak będzie no i najważniejsze żeby już niedługo mogla się pochwalić zielona kropeczka BUZIOLKI

Lena83 lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIEDRA wszystko będzie dobrze nie martw się na zapas tylko glowa do góry

• Johnam Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo przytulam i sciskam no 3mam kciuki

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angeika a Ty kiedy testujesz i kiedy termin @ ? Bo wykres obiecujacy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    to może kiedyś się spotkamy jak do pl przylecę ja jestem dokładnie z grodziska wlkp a ty
    Ja jestem z Warszawy. Do Poznania jedziemy za miesiąc na 3 dni :)Jadę z Moim pozwiedzać, odwiedzić koleżankę, zdać egzamin i służbowo. Chętnie spotkałabym się z koleżankami z okolic Poznania, ale ja będę miała czas co najwyżej z godzinę 19/10 od 17:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Angeika a Ty kiedy testujesz i kiedy termin @ ? Bo wykres obiecujacy

No wlasnie najrozadniej byloby zatestowac w czwartek, chcialabym wytrzymac chociaz do srody, ale na pewno zrobie we wtorek, na wtorek mam termin @

• choco Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki, pozdrawiam z nad szklaneczki kawy z sokiem bananowym. Mniammmm.
    Coś mnie ciągnie od wczoraj albo przedwczoraj w dole brzucha, boje się ze znowu jakiś torbiele albo inne badziewie mi się tam zrobiło.
    Lece kończyć obiadek, buziaki.

**********************Gang 18+***********************
‹‹ 2095 2096 2097 2098 2099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ