My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Aha, Nieukowa, z tym brakiem objawów w pierwszej ciąży dajesz mi promyk nadziei. Bo mnie to nigdy nic nie swędzi, nie mdli, nie śmierdzi... niech mnie ktoś przytuli...
Ja Cie przytulam :* Nie martw sie, przeciez wiesz jak to dziala, jedne czuja inne nie. A robilas sobie kiedys wrozbe z pierscionka?Sprawdza sie KAZDEMU, i ja np mam chlopca, dziewczynke, chlopca
Nie wierze we wrozby, ale samopoczucie poprawia
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Marnut no nie da sie. Ja nie wezme mamy od ojca a W nie spakuje firmy i nie przeniesie sie do moich rodzicow .... Dzieli nas troche kilometrow.
A z ta ciąża to jest tez tak ze ja po sobie wiem ze dopiero wtedy bede umiała powiedziec dosc tak na 100% chociazby nie wiem co sie działo ...
To tez taka motywacja bez względu na to jaka bedzie reakcja rodzeństwa
Ciąża to tez takie otwarcie oczu dla nich bo oni siła rzeczy naszego zwiazku takiego gdzie ja raz tu a raz tam całkiem serio nie traktują. Za długo byłam sama i mowilam ze nie chce układać sobie zycia z facetem. Jestesmy z W dwa lata razem a oni bardzo powoli przyjmują to do wiadomosci.
Ech co ma byc to bedzie .... Kiedys cos bedzie ...
Tyle rzeczy pod górkę to i te gore sie pokona ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Momunia: przytulam. W ikei sie pocieszysz
, opowiedz co kupilas.
Mnie moj dzis na grzyby wyciagnal w deszczu, kurtka przeciekla ledwo co widzialam, grzyby malenke.. dobrze, ze kalosze mialam.. a teraz leze po golabku i ogladam film na tvn24 o sledzeniu ludzi przez amerykanskie firmy typu google..
Biedro jak brak objawow to tylko lepiejmomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngeika - mi robiła tą wróżbę mama mojej koleżanki - taka szamanka
. Wychodziło każdemu. Mi wyszło, że będę miała tylko jednego syna. Nic więcej.
Jak ginekolog mi powiedział, że spodziewam się córki, to nie wierzyłam. Syn pojawił się następny. A teraz staramy się o trzecie. taka to wróżba
.
Podobnie jak chiński kalendarz - miał być syn, była córka, miała być druga córka - był syn.
Lena, ale skoro mama jest z Tatą, to dlaczego tata się nią nie opiekuje? Kurczę, to przecież jego żona i partnerka na życie, to on jej ślubował i powinien się nią opiekować. Czy z tatą też coś nie tak zdrowotnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 13:44
angeika, zgredka lubią tę wiadomość
-
stara_czka wrote:Przepraszam (zwłaszcza Ciebie Lena), nie chciałam być niesympatyczna. Nie miałam zamiaru Cie w żaden sposób urazić. Chciałam tylko powiedzieć, że Trzeba być dzielnym i nie patrzeć na innych. Jedni mają lepiej, inni gorzej... i nie ma co być zazdrosnym i innych sukcesy.
Lena, głowa do góry - będzie dobrze. Dziś Mój zadzwonił i powiedział, że trzeba wierzyć w cuda. On wierzy. My (wszystkie staraczki) też musimy
Moja droga, Ty mnie niczym nie urazilas ....
Ja po prostu w zderzeniu z ta kolezanka ...
Kazda ma swoja historie i kazda próbujemy zrozumiec a i tak do konca jeden człowiek nie jest w stanie zrozumiec drugiego bo nie jest nim zwyczajnie .... Mozemy tylko probowac zrozumiec ... Wysłuchać i pocieszyć ... A czasem sie nie da pocieszyć to wystarczy wysłuchać ...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnymarnut wrote:Angeika - mi robiła tą wróżbę mama mojej koleżanki - taka szamanka
. Wychodziło każdemu. Mi wyszło, że będę miała tylko jednego syna. Nic więcej.
Jak ginekolog mi powiedział, że spodziewam się córki, to nie wierzyłam. Syn pojawił się następny. A teraz staramy się o trzecie. taka to wróżba
.
Podobnie jak chiński kalendarz - miał być syn, była córka, miała być druga córka - był syn.
KAZDEMU doslownie.
-
nick nieaktualny
-
Trzecia jeszcze mi rzecz wychodzi w zyciu - gotowanie i pieczenie ....
I wlasnie sie pociesze wieeeeeeelkim ogroooooomnym kawałem placka !!!
Potem bede narzekać ze gruba jestem ...
Jak wlasnie powiedział W : dzisiaj zjemy jutro oddeśsiemyMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Marnut, padłam jak twój avatar zobaczyłam
Avatary nie znikają, ja też mam darmowy of, bo nie widzę sensu działania po abonamiencie
Staraczka, Johnam: ja też jestem spod Poznania, jakieś 30km mam*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Lena83 wrote:Biedronka ja tam nie chce nikomu robic nadziei bo wiem jak to potem boli ...
Ale Twoj spadek temperatury to tak moze na implantacje ?
jeszcze jakas wysypka mi wyszła na rece wrrrr
Momo trzymam kciuki
ide rosołek laćmomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Trzecia jeszcze mi rzecz wychodzi w zyciu - gotowanie i pieczenie ....
I wlasnie sie pociesze wieeeeeeelkim ogroooooomnym kawałem placka !!!
Potem bede narzekać ze gruba jestem ...
Jak wlasnie powiedział W : dzisiaj zjemy jutro oddeśsiemy
Ehhh...Lena...ja mam jeszcze przed oczami ten WIELKI KAWAŁEK CIACHA, który wkleiłaś wczoraj...W snach mnie nawiedza.
Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Angeika, już nie raz historia odnotowała przypadki, że chłopczyk wychodził ze szpitala w różowej wyprawce
, Twojej córci nie zaszkodzi wyjść w niebieskiej
.
Oby tylko bylo w koncu to moje malenstwo:)
-
lenka jesteś silna dużo przeszłaś i nadal walczysz a dla wytrwałych zawsze na końcu czeka nagroda zycze żeby Ci się ułożyło i wierze ze tak będzie no i najważniejsze żeby już niedługo mogla się pochwalić zielona kropeczka BUZIOLKI
Lena83 lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Johnam wrote:to może kiedyś się spotkamy jak do pl przylecę ja jestem dokładnie z grodziska wlkp a ty
-
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki, pozdrawiam z nad szklaneczki kawy z sokiem bananowym. Mniammmm.
Coś mnie ciągnie od wczoraj albo przedwczoraj w dole brzucha, boje się ze znowu jakiś torbiele albo inne badziewie mi się tam zrobiło.
Lece kończyć obiadek, buziaki.**********************Gang 18+***********************